0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #340 -: Май 09, 2008, 09:42:38 am »
galichka: ти бая на голяма диета си сигурно, толкова много килограми си писала, че трябва да смъкнеш, не са ли малко множко?
Изобщо даже. Надявам се, обаче скоро да спра диетата и да пълнея на коремче  :wink: но дотогава - яко фитнес и молко храна. Нама как длъжна съм да послушам док, другият вариант е да ме натъпчат с лекарства.

Така може, щом варианта е лекарства, но наистина най-добре пълно тумбаче, но от друго :-)

*
« Отговор #341 -: Май 09, 2008, 09:44:03 am »
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи           9-10.05
power             10-11.05
veni_I_koci     11-12.05
Sof                 13-14.05
svetal4y         13-14.05
tani77           13-14.05
nomine           15.05
NOWILKA        16.05
Dgina             17-18.05
Vickson          20.05.08
hrisibg            22-24.05

ловуващи :00001754:

ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks
rossy*

« Последна редакция: Май 09, 2008, 09:47:43 am от Meggy »

*
« Отговор #342 -: Май 09, 2008, 09:45:06 am »
Честит рожден ден naskomimi!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #343 -: Май 09, 2008, 10:28:11 am »

Добро утро и прекрасен ден мили мои!
Навън е мрачно и вероятно ще вали,
но нека слънцето да грее в душите ви!

Честит рожден ден на Наскомими! Какво друго да ти пожелая, освен едно или две красиви и здрави палави :babyflips: :babyflips: Бъди жива и здрава и скоро да ни изненадаш с  :bfp: !

Меггиииииииии, гледам и ти не отстъпваш с дизайна, дори ставаш още по-добра. Личи си,че русенската школа бързо се учим.

Галичка, какви са тия килограми за сваляне. Хубаво си решила, но внимавай много, че сериозното отслабване е нож с две остриета. Аз така преди години от една зверска, уж лечебна де, диета останах без цикъл. Така че се отдай повече на разумното трениране и хапване и нещата ще се получат, но с време. Само не бързай!
« Последна редакция: Май 09, 2008, 10:33:02 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
« Отговор #344 -: Май 09, 2008, 10:31:55 am »
Дани,когато зачезнеш така,ми минават хиляди мисли през главата..

Надявам се да са силно положителни, макар че нищо ново под слънцето, поне за сега, то ако ставаше така....пишете ме бегала.
*
« Отговор #345 -: Май 09, 2008, 10:33:58 am »
Меггиииииииии, гледам и ти не отстъпваш, дори ставаш още по-добра. Личи си,че русенската школа бързо се учим.

Ейййййй, Дани, появи се най-накрая, като ти няма сутрешното пожелание, после денят ми не е същия.
Що се отнася до школата - добре си е тя, само малко последните два дни помързелувахме, а тая тъпа температура ме нерви, уж не ми е много показателна, но като я гледам такава и се нервирам.

*

everything_possible

• 957
« Отговор #346 -: Май 09, 2008, 10:51:50 am »
а тая тъпа температура ме нерви, уж не ми е много показателна, но като я гледам такава и се нервирам.

Хм...разбирам те...дано да не е реалистично и показателно,че графиката ти ми изглежда доста странно. Някой произнасял ли се е нещо за нея? Стискам палци да я опровергаеш с един тлъст +++ резултат, че то толкоз труд не бива да се захабява  :crossfingers:
« Последна редакция: Май 09, 2008, 10:53:38 am от everything_possible »
« Отговор #347 -: Май 09, 2008, 10:52:58 am »
Здравейте на всички  :hello2:
Пожелавам ви прекрасен и изпълнен с много положителни емоции ден!Мислех да си споделям моите терзания и мисли,но няма смисъл,то така или иначе времето ще покаже какво се случва :lol:
Наскомими  :occasion13: Много здраве и късмет ти пожелавам и за другия рожден ден поне две  :bori_016: :bori_002: ,че търпението ти трябва и ще бъде възнаградено  :bighug:
*
« Отговор #348 -: Май 09, 2008, 10:56:08 am »
а тая тъпа температура ме нерви, уж не ми е много показателна, но като я гледам такава и се нервирам.

Хм...разбирам те...дано да не реалистично и показателно,че графиката ти ми изглежда доста странно. Някой произнасял ли се е нещо за нея?

Почти винаги ми е такава странна, Денис на няколко пъти ми е казвала, а и други, че според температурата нямам ову, но като ходя на фолик-я се вижда, че си имам и то по график - 28 дневен цикъл, на 14 ден - ову. Този месец не съм ходила никъде, защото се падаше по празниците овуто и си караме на естествено, но другия месец пак инсето е наред.
Абе, странна птица съм :-)

И ние се мъчим да я опровергаем :-)
« Последна редакция: Май 09, 2008, 10:59:24 am от Meggy »

*

everything_possible

• 957
« Отговор #349 -: Май 09, 2008, 11:00:33 am »
Мислех да си споделям моите терзания и мисли,но няма смисъл,то така или иначе времето ще покаже какво се случва :lol:

А,че как тъй няма....нали затова сме приятели- за да споделяме и радости и болки. Смело момиче! Споделяй, ако смяташ,че ще ти олекне!

Меги, тогава няма страшно. И дано.... preggo
*
« Отговор #350 -: Май 09, 2008, 11:03:29 am »
Меги, тогава няма страшно. И дано.... preggo

Даноооо!

Айде аз отивам на работа и да търся подарък на милото, че утре има рожден ден и пак одъртява :lol:. Не можах да му дам подаръка, които иска, но може пък за моя рожден ден другия месец да се зарадваме.
 Успешен ден, момичета, и като се прибера искам някое +++ тестче, че отдавна не сме имали.

*

everything_possible

• 957
« Отговор #351 -: Май 09, 2008, 11:03:48 am »
Мислех да си споделям моите терзания и мисли,но няма смисъл,то така или иначе времето ще покаже какво се случва :lol:

А,че как тъй няма....нали затова сме приятели- за да споделяме и радости и болки. Смело момиче! Споделяй, ако смяташ,че ще ти олекне!

Между другото имаш хубава графика  :crossfingers:
*
« Отговор #352 -: Май 09, 2008, 11:05:48 am »
Здравейте сладурани! :D Вискън- много се радвам че си си прекарала добре на почивката - ще чакаме снимките! Дано всико което си си пожелала се сбъдне съвсем скоро( нали сте поработили , а на сменен климат съм чувала че нещата са по-обещаващи) Ще стискаме палци!
Адашке , стискам палци хламидията да е изчезнала и да няма продлеми с щитовидната жлеза , за да може скоро да се поразработите и след това похвалиш с ++++++ - твой ред е ! :wink:
гледам че в списъчето има дами които са прескочили датата а няма отчет! Хайде чакаме някой да се похвали с +++
Любче и ти ни липсваш(не че много често влизам ) ама се радвам че се появи и ти ! Прегръщам те!
На всички пожелавам успех и лек ден! обичкам ви!
« Отговор #353 -: Май 09, 2008, 11:14:38 am »
Цитат на: everything_possible в Днес в 11:00:33
Цитат на: shu6enceto в Днес в 10:52:58
Мислех да си споделям моите терзания и мисли,но няма смисъл,то така или иначе времето ще покаже какво се случва Laughing

Между другото имаш хубава графика  fcrossfingers

Ами не знам колко е хубава графиката ми, защото според Денис съм нямала О този месец.
А и аз въобще не се надявам.По принцип чакам лелката да ме навести тия дни,че нали след утрогестана трябва да ми дойде след 3-4 дни след като го спра,така че ....
Но благодаря за подкрепата щото много ми трябва вече.Знам ,че някои от вас чакат бебето вече години,а аз от 9 месеца,но май не съм толкова силна,колкото ми се иска  :?
*
« Отговор #354 -: Май 09, 2008, 11:26:56 am »
Привет момичета!

Наскомими, това е за теб.Нека днес денят ти да е прекрасен и не сив.
А другата година да я помниш цял живот защото ще имаш бебе.

« Последна редакция: Май 09, 2008, 11:29:00 am от svetal4y »
« Отговор #355 -: Май 09, 2008, 11:33:35 am »
, мила Мими! Много здраве, безброй усмивки и за другия си ден рожден вече да гушкаш малкото си съкровище!
Меги, може пък и подаръка за твоето момче вече да е готов, при тази система, няма как да няма резултат...  :crossfingers:
Виксънче, добре дошла след почивката и дано бебчо да е решил да се появи на чужда земя!
Шушенце, сподели какво те мъчи, мила, може и да успеем да помогнем с нещо!
Новилка, притесняваш ме. Какво не е наред, мила? Надявам се всичко да се оправи  :bighug:
Хубав и усмихнат ден на всички
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #356 -: Май 09, 2008, 11:34:24 am »
Шушунце,Стискам ти палци и аз.
Новилка, на теб също да вземеш най-правилнотоо решение за себе си, мила. :bighug:
Аз млъквам за сега и отивам да си легна защото почнах да откачам централно днес.Но няма да ви занимавам
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #357 -: Май 09, 2008, 11:51:16 am »
Здравеи и от мен красажици!

Наскомими честит рожден ден мила,много здраве и щастие, сбъднати мечти, да бъдеш обичана и ти да обичаш, днес е 9 май а това е денят на ПОБЕДАТА така че остави лошите мисли и лошото настроение, радвай се ти си родена ПОБЕДИТЕЛ - вярвай и ще бъдеш Благословенна. :bighug:   :ballons: :hbirth: :party: :balk_20: :balk_21:

Вискън - добре дошла мила, Турция е красива и спокойна, имах честа да я посетя, в Анталия, очарова и някак доста успокоена.

Новилка мила взема най-правилното решение и дано то не е повлияно от лоши мисли, слушай сърцето си.

Меги  :crossfingers: подаръчето да е готово.

На всички които имат нужда от  :crossfingers:от мен успех.
Аз още си търпя лелката ама нещо нека тя да си отиде тогава на милото лошо му се пише.
Обичам ви Всичките,много  :bighug: от мен и лек и успеше ден.
П.П. Симони къде се загуби.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #358 -: Май 09, 2008, 13:40:39 pm »
Здравейте и от мен :hello2: Ч.Р.Д Naskomimi
пожелавам ти най-голямото щастие да се стовари на главата ти и то в двойна доза. :happy_birthday_1:
Хайде момичета какво става тази седмица нещо ви няма никакви тук, няма ли някой да се похвали с нещо, да повлече краче.

*
« Отговор #359 -: Май 09, 2008, 16:02:50 pm »
Здравейте моми4ета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАСКОМИМИ! Пожелавам ти следва6тият рожден ден да бъде с бебе на ръце!Бъди здрава, усмихвай се  и ме4тай смело, ме4тите се сбъдват!
Новилка, съжалявам 4е има6 труден период. Видях 4е и теб те е нападнал розов ли6ей. М---а му, ама е много гадно, не се трая. Ама 6те търпим, няма на4ин.
Меги, с тази графика няма как да не стане :) :crossfingers: :crossfingers:
Виксън, здравей! Радвам се по4ивката е била хубава и приятна, пък 6те ни раздва6 с едно ++ тесте. Ха дано
Стискам палци и на вси4ки о4аква6ти!
Прегръдки!