И аз още един път ще си кажа мнението и се надявам да бъда правилно разбрана.
Джам написа:
Дами и господа, които ползвате или възнамерявате да ползвате услугите на клиниката на този лекар,
ПОМИСЛЕТЕ СИ ОТНОВО ДАЛИ БИХТЕ ИСКАЛИ ДА БЪДЕТЕ ЛЕКУВАНИ ОТ СПЕЦИАЛИСТ С ПОДОБЕН МАНТАЛИТЕТ И ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВАШИЯ ПРОБЛЕМ!
По този въпрос искам да кажа, че много малко от хората, които ползваме клиниката на този лекар, въобще сме му виждали очите и за нас той е Господин Никой. Много удачно се изписа от доста тук "доктор", в кавички.
Аз съм лекувана във въпросната клиника от Доктор Тимева, човек с високо оценен от мен манталитет и с безкрайно адекватно отношение към моя проблем! Всичко ми се казва точно както е, винаги изслушва и моите аргументи и винаги държи да стигнем заедно до решението как да продължим. Никога не съм се чувствала сякаш съм там, за да ми вземат парите. Отлично помни коя съм и точно какъв ми е случая, още от 2-рата ни среща. Отделно от това, тъй като е безкрайно симпатична като човек и с разкошно точно премерено чувство за хумор, винаги си тръгвам от там с леко сърце. Също знам, че няма негативно отношение към нашия сайт. Освен това, още през 2000г. е участвала в екип, който ми направи перфектна операция и лично неин е перфектния шев на корема ми, който почти не се забелязва.
Е някак не мога да я бойкотирам
Решенията за лечението и провеждането на процедурите са изцяло в ръцете на тези лекари, и както писах и по-нагоре, на Щерев не се налага нито да му виждаш очите, нито да му слушаш глупостите. (Голям плюс за болницата!)
Така че там работят някои лекари, които с нищо не са виновни (е, освен че са на работа точно при този работодател, но всеки си търси професионална реализация и не мисля, че можем да ги виним).
Все едно да бяхме бойкотирали д-р Стаменов, докато работеше в център Димитров, щото за Димитров не се говореха добри неща.
Джам написа още:
аз призовавам към бойкот на собственика на клиниката - по морални причини. по същия начин, както хората от страните с по-развити граждански общества от нашето бойкотират нескафето, защото при производството му се експлоатират малки деца в Бразилия ...
разбирате ли, момичета? Щеревата клиника не е отдавна единствената, няма да коментирам дали е най-добрата или вече не е и това.
въпросът е чисто морален.
Джам, разбирам и тук съм съгласна в голяма степен с теб.
Но искам да попитам теб и всички останали:
Смятате ли, че д-р Владимиров и д-р Стаменов могат да поемат всички нас? Ще получим ли всички необходимото внимание, време, няма ли да има отложени процедури, както вече се чува, че има? Можем ли да си позволим да отлагаме процедури, заради претоварен график на лекаря?
При д-р Табакова ли да отидем (аз съм мерси!).Затова няма лошо в активно изразената позиция спрямо днешното участие на "доктор" Щерев - нямам думи от възмущение към нещата, които е казал, за пренебрежителното и подигравателно отношение, недопустимо за който и да е член на обществото, още по-малко за лекар! Напълно подкрепям позицията на симпатизантите на Сдружението! Но ви призовавам да погледнете реално на въпроса колко добре оборудвани клиники имаме и с какъв капацитет. Мисля, че е по-добре да се съсредоточим към обществен отпор на това нагло поведение.
Иначе, дай Боже да се появи тая клиника, дето ми предлага обслужването, което получавам в момента (освен по медицинския въпрос, за мен за важни и други неща, като лекар 12 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, други удобства, които ми позволяват да не се натоварвам психически допълнително - безплатен паркинг, плащане с карти) - нека в тази клиника има свестни доктори - да сте сигурни, че ще съм първата, която от морални съображения ще се преместя там.
Още един път ви моля да ме разберете правилно. Просто в България не са чак толкова местата, където можем да получим добри репродуктивни услуги, за съжаление