Фреши, мисля, разсеяха ти неяснотите - тъпите, немислещите и неграмотните сме аз и Ели! А и освен това да не си помислиш да напишеш мнението си, когато е по-различно и неконформистко или да питаш нещо във форума! Във форумите въпроси не се задават - питай си лекарката! Чао, мила! Уви - ще си остана неграмотна явно! А! И тъпа!
Боже, събери си версиите!
Флай, тъкмо от снощи си мисля, че независимо към кого е насочена тази грубост, не е уместна. Още повече, не виждам нищо от постингите ви с Ели, с което да сте заслужили такива определения
Права е Сигнусче, че не бива да се развалят добрите отношения във форума заради когото и да било. Цялата тази дискусия тук е много "крива" - смесени са много теми - Щерев в предаването, Щерев като специалист, Клиниката като специалисти. Елементи на морал при избор на клиниката - да се интересуваме дали сме доволни от лечението или да сме морално непремирими заради връзки, дори невидими за нас, с хора, с чието поведение (медийно) не сме съгласни. Въпроси за избора - за и против определено място и алтернативи.
Мисля, че ако всеки от тези въпроси беше зададен отделно, нямаше да се получат тези "недоразумения".
Така или иначе, не се нервирай - всеки си има право на избор и на мнение и останалите момичета тук го подкрепят. Мисля, че добрият дух на форума ще се запази въпреки тази дискусия, на която отделихме твърде много време, сигурно и заради емоцията и гнева от неприемливото поведение на Щерев по ТВ.
Много ти стискам палци за успех на пункцията и да има един отличен транфер