Здравейте момичета, нова съм във форума, но бих желала да Ви поздравя, защото сте безценни за много жени, срещащи трудности със забременяването, включително и за мен. Не съм имала възможността да видя дискусията, за която става въпрос, но съм посещавала клиниката на прочутия доцент, държа да подчертая, че по студен и безразличен към проблемите на пациентите си лекар не бях срещала. Що се отнася до екипа на клиниката - мисля, че е много добър, особено д-р Тимева и Савова, поне по мое мнение, но лично аз се махнах оттам, така и не успяха да ми кажат защо не забременявам и само ми вземаха пари за УЗИ на всеки две седмици, въпреки, че вече многократно бяха установили, че проблемът не е в липсата на овулация. Другото, което ми направи впечатление са безумно високите цени, дори в сравнение с другите клиники по стерилитет.
Напълно поддържам идеята за бойкот на клиниката на човек, който се изказва така цинично по отношение на проблемите на хора, съставляващи неговата клиентела (пациентите на клиниката му), а и сблсъскващи се с такава трагедия и нещастие. Истинско безобразие, надявам се да не е член на парламентарната комисия, заниваща се с въпросите за АСР (ако има такава).