Е, вие сега ме емнахте - безплатен паркинг, касови бележки. Ми освен да ви помоля - недейте, просто си изразих мнението честно. За мен тези неща са част от обслужването и показват уважение към пациента. Виждам, че някои не мислите така, но дайте да не се заяждаме, ОК? Нали всеки има право на мнение, сега какво - да взема да съжалявам, че съм била искрена?
Нали знаете, че всички сте ми близки като виртуални сестри и винаги ви желая най-доброто, надявам се и вие на мен!
Джами - добре де, кои са тия специалисти, дето не ги знам? В бившата Тина Киркова и ти си ходила, не вярвам за там да ме агитираш. При Табакова? (както казах, мерси съм за там! Да направиш 17 поредни инсеминации със стимулация
). При д-р Тодоров, който едно че познавам лично от преди (покрай миомата), второ да ми направи унизителния преглед преди изследване на пролактин, за който разказват доста момичета? Защо така за други не се сещам .... Истината е, че добрите клиники за лечение на стерилитет далеч не са много.
П.С. И въпросът не е само в лекаря. Важни са и екипа, достъпност и удобство, ембриолози, лаборатория, оборудване.
Също така, връзката пациент-лекар е въпрос от индивидуален характер и този, което ми е допаднал на мен, може да разочарова другиго и обратно.
Моля ви да не ставате груби с мен, защото не мисля, че е справедливо, а и ме натъжавате