Не съм гледала предаването, но декември месец лежах в клиниката на Щерев, заради хипер стимулация. Лично човека идваше всяка вечер при мен да види как съм и имам ли нужда от нещо, въпреки,че около мен се въртяха Савоа, Ганева и поне 2 медицински сестри . Накрая се разбрахме, че ако със замразените не стане лично той ще ме наблдава при следващия опит. Каза ми, че трябва да сменим лекарството следващия път и т.н. Съгласна съм, че за проблема ни не може да се говори как да е, особено от лекар. Но , момичета, имам чувството, че си изкарвате нещо не по подходящия начин. Не мога да бъда съдник или защитник на когото и да било, но в стремежа си да защитаваме интересите си, на моменти тръгваме в странни посоки. А и не може напълно да изолираме добрите лекари от клиниката със самия Щерев. Все пак човека е професионалист и лекарите му работят с него повече от 10-15 години / ембриолога доц. Баров, един от най добрите в България от 16 год., д-р Савова - минимум от 9-10/, създали са си школа и маниер на работа. Твърдо мога да кажа , че са професионалисти, а дори нещо да е казано, може и да е останало разбрано-недоразбрано. Разбира се това е моето мнение и никой не ангажирам с него, знам че сега ще се излеят десетки отрицателни постинги, но помислете малко преди да ги напишете.
Успех на всички в борбата за детенце!