Фреши,мила ще се радвам да успееш,но факта,че ходиш там с кредитната си карта говори,че самата ти не си наясно колко пари ще ти вземат!!![/color]
Морковче, не знам друга клиника да си е обявила ценоразписа в сайта, всичко е актуално и се спазва. Ходя с дебитна карта, но това е друг въпрос
А не знам колко ще платя, защото не знам днес ли ще се спука фоликула и ще е инсето, утре ли ... Не искам да ходя с 350 лева в джоба всеки ден, за като ми потрябват. Пак казвам, че никога не съм се чувствала "прекарана" за пари. Докторката например не е драпала да правя при тях хистерото, като й казах, че се поема от бюджета за държавните болници, тя не само изрично провери дали няма клинична пътека и ми отговори с точност, ами ми и даде съвет къде да го направя в държавна болница. Това е един малък пример
Нито пък са ми "набутвали" процедури, които може и да са излишни. От финансова гледна точка всичко е много ясно в тази клиника. Нямам никакви проблеми с изследвания, правени на друго място, никога не са ни препоръчали да ги повтаряме при тях.
Сега, разбирам възмущението ви от Щерев по отношение на това как се е държал в предаването, и аз го споделям изцяло (даже без да съм го гледала!), но вместо да дадем обществен отпор на такова пренебрежително и обидно за нас отношение, нещо ми се струва, че се разфокусираме на елементарно ниво. Ето, Мели е подготвила писмо, и както писах, подписвам се под него.
Факт е, че някои сме доволни от клиниката му (ето, някои дори от него!) - не ни поставяйте сега в абсурдната ситуация "да хвалим дойстойнствата им", или пък да се "защитаваме". Правото на избор е пред всеки и 100 пъти се е доказало, че няма доктор или болница, от която всички да са доволни.
И аз искам всички да успеем, независимо къде опитваме.
Сигурна съм, че няма никой тук, който ще се озлоби и ще поиска пациентите на МЦРЗ да не успеят!
В София има 5-6 клиники, това е обективната реалност. Изборът не е чак толкова голям, че да си позволим да си зарежем здравето и мечтите, за да правим масови демонстрации с местене по клиниките! Какво ще стане, ако утре например друг шеф на център се "изцепи" по телевизията - великото преселение на пациентите?
Всеки си е преценил "за" и "против" и е избрал най-доброто за себе си.