Джамата, аз съм радетел на откритото изказване на мнение, дори то да е нелицеприятно или нещо подобно, както и ти
Няма лошо да се казват тия неща, пък четящите (пациенти тук или там) ще си направят изводи "а моя доктор дава ли ми достатъчно информация и отделя ли ми достатъчно време/внимание".
Аз мога да кажа при мен как е - не ходя всеки ден в клиниката. От посещение до посещение (нали все го мисля
) ми хрумват различни въпроси. Питам си, разсъждавам. Отделно, обичам да засичам информацията от няколко източника
Отделно пък, за съжаление не разполагам с достъп до чата, до ICQ, (и до много от страниците в интернет) - иначе половината въпроси щях да си ги изяснявам например в по-непринуден разговор на по-лична основа.
А относно "грешката на езика", ОК, аз го пиша това като отговор към теб, но е повече към другите момичета, дето тръгнаха да обясняват, че всеки има право на лично мнение и избор на кого да отговаря (а аз съм последната, дето ще го оспори!). Така че и към останалите: Нямам против всеки, в случая Джам да си преценява поведението както смята за добре, разбирам я. Имах против да не се бърка личното решение с функциите на форума.
Също и към тези, дето ме упрекват, че нещо много съм хвалила клиниката и съм се държала "като ощипана госпожица" (Васиии
) - на зададен въпрос "осъждаме поведението на Щерев, бойкотираме му клиниката", отговарям "осъждам поведението на Щерев, не му бойкотирам клиниката" и ако бях спряла до тук щях да съм не "ощипана госпожица", а безмозъчно същество без способности за логични мисли. Та затова пояснявам защо в този момент не смятам да му бойкотирам клиниката. После, понеже пак ме нападнаха някои (нали им трябва дразнител
) - що съм плащала с карта и т.н. - обясних що.