Лошото е че не знам как ще живея с него,до вчера заспивахме прегърнати,всичко правехме заедно,а за един миг имам враг до себе си ,който не изпитва никакво съчувствие или жалост.
Мила, честно казано в такива случаи блокирам и не ставам за съвети... (а и по принцип не си падам по дането им)...
И ние сме имали моменти, в които единият спи на единия край на спалнята, другият - на другия край, разминавали сме се у дома като непознати. От това че съм била засегната съм преспивала в друга стая, дори си имам една прекарана нощ ревейки на балкона (добре че никой не знае, и добре че беше лято)... Вярно, проблемът не беше тогава толкова сериозен като при вас за бебе, но въпросът за раздяла беше на дневен ред... и аз нямаше къде да отида... и моят е един като го настъпи нещо става направо коравосърдечен, безмилостен и...
Пожелавам ти да бъдеш силна, опитай се да се разсееш малко, колкото и трудно да е сега, говори, говори, това помага... Ситуацията трябва малко да се поуталожи, опитай се да не влизаш в спорове, кавги, пререкания, само ще навреди, ако тръгне нещо да те хока по-добре просто го отмини, излез... Като се успокоите - пожелавам ви го - поговорете, но задължително трябва да е минало малко време.
Надявам се, че скоро отново ще сте отново прегърнати и в ръцете ти ще е същият човек, когото обичаш! Всички имаме лоши моменти...