0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Как се чуствате, когато ви заобикалят бременни?
« Отговор #120 -: Август 07, 2006, 16:40:29 pm »
Аз не мога да взема отношение по въпроса за нов подфорум на сегашните мами, бивши "проблемни".
Искам само да призова вече забременелите момичета, да не спират да пишат тук и да се прехвърлят в бгмама.
Защото, нашите въпроси не свършват с Голямата новина, но продължават и през бременността. Ако някой ден отново забременея, ще имам постоянно нужда да се говоря с други бременни, но не мисля, че мога да ги намеря в бг мама-та. Там, просто, няма да ме разберат. Единствените, които ще разберат страха ми сте вие - момичета -които сте преживяли миседи, инсе-та, лапароскопии, безкрайното лутане по лекари, безбройните фоликуметрии и хормонални анализи, и Дългото очакване.
И искам да общувам с вас. :bighug:
*
« Отговор #121 -: Август 07, 2006, 16:45:40 pm »
мноооооооооооого off: алиа_алиа в тая жега като ги гледам сега моя и твоя аватар едно до друго и ми става едно соленоооооо  :)
сори за оффа, ама така или иначе залитнахме извън темата
« Последна редакция: Август 07, 2006, 16:48:21 pm от cygnus »
« Отговор #122 -: Август 07, 2006, 16:48:34 pm »
мноооого са ни морски аватарите, да. :bighug:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #123 -: Август 07, 2006, 17:50:07 pm »
Гане, Ния, Сигнус имам нужда от вас и от малките пълещи пръсчета за първи път докосващи клавиатура на дечицата ви.  Когато даде на Алекс да напише нещо (хихих) това неразбираемо послание стопли сърцето ми и проправи повече светлина в тъмния тунел на пътя към моето собствено дете. Обичам ви и искам да знаете, че ще сте в сърцето ми завинаги. Дано и ние скоро достигнем тази заветна мечта, и за да можем по лесно да разберем как се чувствате. До преди да родите сте били едни от нас сега ние се стремим да бъдем като вас.Просто всеки по различно време сбъдва мечтите си. Аз съм сигурна, че никога една жена не би могла да забрави това, което е преживяла, за да достигне до края до последния Си вик и Първия за Своето дете. Сигурна съм че никога не бихте наранили някого умишлено и злонамерено и знам, че всяко нещо, което идва от ваша страна е само за кураж , за да повярваме и ние, че този ден ще доиде и при нас.Вашето място е тук, и никъде другаде. Обичам Ви!! Не ни оставяй Гане. Без теб няма да е същото тук. :D
« Отговор #124 -: Август 07, 2006, 17:54:56 pm »
Браво Наха, казала си много по-поети4но, това което аз казах на Ганка в 4ат-а в4ера. Май с общи усилия ще я убедим да остане  :D
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #125 -: Август 08, 2006, 09:04:00 am »
Нахита, :balk_46:!
 :good_post:Права си!Трябва да сме единни!
И мястото на успелите е тук и никъде другаде!
С разказите за памперси и омазани с каша муцунки!
Имаме нужда една от друга!
Мен сега като ме боли защото влизам в цикъл,
да умра от завист,вместо от болка ли?
Ами БООООЛИ ме,МНОГО при това!
Ама Алекс :babyflips:,Мария и Митенцето :babyflips:  :babyflips:какво са ми виновни!
Обичам си ги без да ги познавам!Прегръщам ги мисленно!
Обичам и Гането,и Дони,и Нииката,и бъдещите мами! :biglove:
      :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower::flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower::flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower::flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower::flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower::flower: :flower: :flower: :flower: :flower:Наши приятели ни пратиха вчера вест,родил им се Втори син!
Иначе трето детенце!Написах им такова писмо!
Защото съм щастлива за тях!Както и за вас!
Преди години моя приятелка също имаше трудности
преди да забремене и когато това се случи се уплаши!
Уплаши се да ми се обади,а ми пусна СМС!
......"Ще си имам бебе,моля се и за теб!"........
Обадих и се и и казах,най-милите думи!
Няма вина в това,че си успял има-ПЪТ!
Дълъг и много труден при нас!
Днес при мен се случи това!Лошо!Боли!
Някъде по-света обаче,някое щастливо момиче
ще направи положителен тест! :bfp:
Другаде ще се роди от любовта ДЕТЕ!- :sunshine:
                        Това е ЖИВОТА!
                                             :grouphug2:

« Последна редакция: Август 08, 2006, 13:22:17 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

naha

• 1474
« Отговор #126 -: Август 08, 2006, 10:40:01 am »
Милата  Мишонка Обичам те с цялото си сърце. Ти си един истински човек. :D
Вярвам не съм искала да те копирам така ми е дошло от вътре била съм сама искренност в тоя момент и знам, че ще ме разберат тези към, които е отправено посланието ми.
« Отговор #127 -: Август 08, 2006, 14:58:36 pm »
 Наха, то4но това е хубавото - колкото пове4е сме и говорим в един глас(или пишем същото  :) ) толкова по-голям е шансът да ни 4уят тези към които е отправено посланието ни  :lol:
 Миша, мноооооооооооооооооого ти съ4увствам.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #128 -: Август 09, 2006, 16:21:00 pm »
Момичета, страхотни сте всички, обичам ви :balk_21: :balk_21: :balk_21:

Мишенце, много си права, това, че ние на този етап по една или друга причина не можем да имаме бебчета, не означава че жените трябва да спрат да бременеят; не можем да се изолираме и да живеем в наш свят, в който няма бременни и малки дечица, това е нереално. Такава е съдбата ни.
Гане, а пък от теб да не съм чула да изпитваш вина, за какво, за това, че ти се е случило най-хубавото нещо в живота ти ли? Да не би от теб да зависи това, че ние все още не сме сполучили? Ако беше така, сигурна съм, че досега всички ни щеше да ощастливиш най-малко с по едно бебоче. За съжаление обаче не е по силите ти, така че няма причина да чувстваш вина.
И да използвам случая да благодаря на модераторите за разширяване обхвата на подфорума за дългоочакваната бременност. Аз много се радвам да чета темичките там и обсъжданките на нашите бременелки и мами, пълнят ми душата с надежда.
Още веднъж - обичам ви
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #129 -: Август 09, 2006, 16:21:33 pm »
За скъпите ни приятелки, които вече се радват на децата си или на растящите си коремчета, трябва непременно да намерим уютно местенце да си пишат тук - където на тях им е удобно, ако трябва и нов форум, както те преценят.
Че откого другиго ще черпим ценен опит по-нататък? А и без друго ви мислим, момичета, и се интересуваме как сте :D

По основната тема - а бе аз ли нещо изперках, или тази година на морето имаше мноооого деца и бебета - или досега не съм се заглеждала, или пък е от бума в раждаемостта? :lol:

Та като гледах всички около мен все с малки дечица, се чувствах непълноценна. Някак и много по-малки момичета са със своите дечица и за тях са №1, най-грижовните, най-добрите. Аз дори не знам как се забавлява едно бебе.
Чувствам се непълноценна в този смисъл :(
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #130 -: Август 09, 2006, 16:35:43 pm »
 Фреши, статисти4ески за съжаление няма бум на раждаемостта в България, ти просто преди не си обръщала внимание на децата по плажа. Бумът е в нашите измъ4ени главици -и аз навсякъде, където и да ида, го констатирам - рояк деца в супер маркета, в ресторанта и в офиса даже- колежките в май4инство или отпуска идват да покажат съкровищата си  :lol:
  Пък бебетата според мен се забавляват най-много като се 4увстват оби4ани и обгрижвани от мама (4увството им са хумор Е дотолкова  според мен развито  :D на този етап). Тъй 4е не се притеснявай - колко  оби4 сме събрали и събираме докато 4акаме, ще ги уморим от забавление  :D 
*

naha

• 1474
« Отговор #131 -: Август 10, 2006, 11:57:36 am »
Аз установих, че ме депресират повече коремите им отколкото количките и по принцип децата. А като видя бебе и се чувствам изпълнена с умиление. Но коремите им оооооооо направо ме побъркват........ :?
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #132 -: Август 10, 2006, 12:04:01 pm »

Гане, а пък от теб да не съм чула да изпитваш вина, за какво, за това, че ти се е случило най-хубавото нещо в живота ти ли? Да не би от теб да зависи това, че ние все още не сме сполучили? Ако беше така, сигурна съм, че досега всички ни щеше да ощастливиш най-малко с по едно бебоче. За съжаление обаче не е по силите ти, така че няма причина да чувстваш вина.

Ралинка, изпитвам я... точно защото знам колко боли. И че дори и да казва някой - за мен няма проблем, аз го карам да се чувства зле. Не съм такъв човек. Не бих наранила никого умишлено и точно поради тази причина се почувствах зле. Искам, толкова много искам всяка една от вас да ме последва, да види точно това чудо... Тъжно ми е и ми е мъчно, че не мога да помогна. Че нямам силата и властта да сътворя точно това чудо за вас... Мога само да се моля и надявам за вас...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #133 -: Август 10, 2006, 12:48:48 pm »
Ганка това което правиш не е "само", то е много и аз оценявам!
Благодаря ти  и прятна ваканция в БГ (май наистина си занесла хладнинката  :lol:)
« Отговор #134 -: Август 11, 2006, 10:28:56 am »
Вярвам, наистина и в главите ни има малко "бум" - ама раждаемостта се увеличава в България, не знам ти каква статистика си гледала? Затова сега няма места по детските градини :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #135 -: Август 11, 2006, 11:41:22 am »
За съжаление няма места по детските ясли и градини, защото масово бяха закрити :(
А иначе по новоповдигната тема, аз съм обедена че всички тук ще бъдем щастливи мами и както Гането е казала, може би точно когато загубиш вяра, но въпреки всичко продължаваш да преследваш целта нещата се случват. Важното е момичета да не спираме да се борим, да си помагаме и подкрепяме една друга и както хората са казали "сговорна дружина, планина повдига" :D
целувки
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #136 -: Август 11, 2006, 11:49:32 am »
А иначе по новоповдигната тема, аз съм обедена че всички тук ще бъдем щастливи мами и както Гането е казала, може би точно когато загубиш вяра, но въпреки всичко продължаваш да преследваш целта нещата се случват.
Стефчо и ти си такъв пример! :balk_21:
Аз пък не вярвам, че при всички ще стане...моето дъно беше в началото на борбата, операцията ми в Пирогов...за мен това беше най-големият ми кошмар.Тогава си казах, че щом съм се справила с това, ще се справя със всичко!
Незнам...вярвам, но знам, че ще има и неуспели...Не съм отчаяна, напротив...но така си мисля...незнам.
Иначе подкрепям Стефи...с неспирането на борбата и с помощта и съветите на всички тук...може пък и всички да успеем...дай боже!
« Отговор #137 -: Август 11, 2006, 11:50:12 am »
 Фреши сред страните 4ленки на Съвета на Европа (46 са все пак) България е заклеймена като тази с най-драмати4ното демографско положение (и прираст на населението) - виж сайта на организацията. Дай боже раждаемостта постепенно да по4не да се увели4ава ! И най-ве4е в нашия форум, където бебетата са най-желани  :D :lol: :D
 Стефи, 4ул те Господ  :D (я каква хубава родна поговорка си припомнила)!
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #138 -: Август 11, 2006, 14:17:27 pm »
Дани, не знам какво предчуствие за неуспели имаш, обаче аз съм тук и в Проблемното от почти три години. вярвай ми всички забременяват в един момент. от заварените от мен момичета там, само едно не е забременяло!!! който си гони целта, я постига! аз съм свидетел :D
айде на бас, ако искаш :D
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #139 -: Август 11, 2006, 14:34:11 pm »
Дани, не знам какво предчуствие за неуспели имаш, обаче аз съм тук и в Проблемното от почти три години. вярвай ми всички забременяват в един момент. от заварените от мен момичета там, само едно не е забременяло!!! който си гони целта, я постига! аз съм свидетел :D
айде на бас, ако искаш :D
Айде! :pipy_longstocking:
Еми и аз две години и полувина...ама...щом казваш...съм съгласна...ще си седна на д-то и ще продължавам да чакам! :lol: :balk_21:
« Последна редакция: Август 11, 2006, 14:36:14 pm от danidan »