0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Re: Как се чуствате, когато ви заобикалят бременни?
« Отговор #140 -: Август 11, 2006, 14:43:23 pm »
Дани,

ще успееш мила, сигурна съм за теб - имам интуиция, не го казвам просто така.
 :bighug:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #141 -: Август 11, 2006, 14:53:15 pm »
Дано всички Рали, наистина, нали затова се борим всеки ден!Дано сте прави за всички!Ще видим дали Ман ще почерпи после, ако не стане така...аз ще направя банкет със сигурност... :lol:
Извинявам се пак за отклонението от темата.
« Последна редакция: Август 11, 2006, 14:57:40 pm от danidan »
« Отговор #142 -: Август 11, 2006, 15:44:22 pm »
Дани бе, я се стегни, къде отиде оптимизмът ти..... Сигурна съм, че си го скрила някъде. Всяка от нас пада, става и пак така, докато успеем, а това ще стане........... някой ден. :D :D :D
*

Danidan

• 1209
« Отговор #143 -: Август 11, 2006, 15:50:03 pm »
А твоят, в твоята тема??? :D
Права си и ти, Мари!Аз отвреме на време се оставам на течението и после съжалявам!
Ок съм, благодаря!Целувки за всички!
« Отговор #144 -: Август 11, 2006, 17:33:06 pm »
Непрекъснато се изнасят статистики, че еди коя си година са родени повече бебета от предходната - на това му викам, че се увеличава раждаемостта :D
Благодаря ти, Бени!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #145 -: Август 11, 2006, 18:47:46 pm »
Дани, не знам какво предчуствие за неуспели имаш, обаче аз съм тук и в Проблемното от почти три години. вярвай ми всички забременяват в един момент. от заварените от мен момичета там, само едно не е забременяло!!! който си гони целта, я постига! аз съм свидетел :D
айде на бас, ако искаш :D
manhattan тези думи много много окуражават!!!!!Много добре ми подействаха!
Благодаря! :balk_21:
danidan мила какво е това отчаяние??????Я се стегни миличка!!!!!Естествено че при всички ще стане и при теб!!!!!!!!Няма да се предаваме а ще се борим!!!!!!!Те най -красивите неща ....ставали най-бавно!!!Аз вече 6 години опитвам,но не се предавам!!!!!!Зная че един ден ще успея!!!!! :balk_21: :bighug:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #146 -: Август 11, 2006, 18:56:31 pm »
Абе да ви кажа аз откак съм тук влача крака и гледам все бременеят мацките, така че тея дето съм ги заварила, скоро ги чака бременност. Тва в мойта кристална топка го пише :lol: :babyflips: preggo
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #147 -: Август 11, 2006, 19:26:54 pm »
...ще си седна на д-то и ще продължавам да чакам! :lol: :balk_21:
то малко просташко...ама ако само на д-то ще си седиш...дъъълго ще чакаш... :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Danidan

• 1209
« Отговор #148 -: Август 11, 2006, 23:44:09 pm »
Ади, Гане, Лили, благодаря!
Знам колко сте добронамерени, дано наистина всички успеем!
Да ви се връща!!!
Лили, сега ще пробвам малко да се премиря, че нищо нататък не зависи от мен, тоест свършиха изследванията...това имах предвид, че сега ми остава да чакам на д-то...
Целувки за всички!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #149 -: Август 12, 2006, 22:28:54 pm »
знам бе слънце. тва беше шегичка :D.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #150 -: Август 12, 2006, 22:45:40 pm »
Аз установих, че ме депресират повече коремите им отколкото количките и по принцип децата. А като видя бебе и се чувствам изпълнена с умиление. Но коремите им оооооооо направо ме побъркват........ :?
И аз съм така! preggo  Даже,като видя дечица се зареждам със щастие!Но,тези кореми....Как само ни се ще....да си имаме и ние?Нали? :cool:
*

Ganka

• 5926
« Отговор #151 -: Август 12, 2006, 22:52:22 pm »
В кръга на шегата - като ви поникнат големите кореми ще ви се иска никога да не сте си ги пожелавали. Така си тежи и ти е трудно да дишаш даже  :lol: Пък да не говорим, че нощем не може да се обърнеш да спиш като бял човек :D

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
« Отговор #152 -: Август 13, 2006, 15:24:11 pm »
Гане, ние и сега не спим хи4 добре  :(, но благодаря ти все пак 4е се опитваш да ни утешиш  :)
*

Ganka

• 5926
Как се чуствате, когато ви заобикалят бременни?
« Отговор #153 -: Август 13, 2006, 22:57:47 pm »
Ами то и след раждане и по време на бременност не се спи особено много. Но пък си е най-хубавото безсъние, не може да се отрече. От все сърце ви го пожелавам!!!

*

Danidan

• 1209
« Отговор #154 -: Август 14, 2006, 09:57:50 am »
Гане, :balk_21:
« Отговор #155 -: Август 23, 2006, 17:46:25 pm »
Аз пък напоследък нещо съм се поизнервила,чак не мога да се понасям.Днес разбрах,че моята колежка,с която забременяхме приблизително по едно и също време, е родила.Стана ми гадно-и аз можеше да имам бебче,ако нещата не се бяха развили така за мен.Освен това,още една моя колежка е бременна.Не знам как ще я гледам с големия корем.Толкова ми е мъчно и болно,че изпитвам такива чувства.Но се дразня,когато около мен говорят за бебета,дори и колежките ми,тъжно ми е и гледам да не реагирам,все едно че ми е безразлично.Обаче ми се плаче и не мога да престана да си мисля за това "ако".Може би цял живот няма да ми стигне,за да го преодолея.Приятелят ми само ми мърмори,че кисна в нета и влизам в подобни форуми.Абе,нещо много се отплеснах.Завиждам ви,че сте такива оптимистки и толкова позитивно настроени  :bighug:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #156 -: Август 23, 2006, 19:33:50 pm »
Аз пък се усещам на моменти,че чак неадекватно реагирам на гледки "майка + бебе"... :oops: :oops: :oops:Направо гледам през тях,все едно ги няма . Адски боли,немога да го понеса,не е човешко и някакси подсъзнателно ги "изключвам" ,е когато мога разбира се ,де.. :) А инъче вече няма кой да забременява покрай мен. Всички вече са бременни и приятелки и колежки...даже вече децата им проходиха,проговориха и искат братчета и сестричета.
На последното събиране на класа - миналото лято имаше още две момичета ,които още не бяха забременели. Вчера срещнах едната,буташе количката с едно русо ангелче ,а другата я видях наскоро с корема. Не и се обадих,нещо ме стисна за гърлото. Незнам дали ще отида на следващото събиране.  :( То бива,бива ...ама колко може да понесе човек. Отдавна не питам "защо?". Искам да знам докога ?
Цял живот се стремила да не наранявам хората,да съм справедлива,толерантна и т.н. ..Е сигурно съм сгрешила,човек съм,все пак ,но какво съм сторила толкова.... :dontknow:
« Последна редакция: Август 23, 2006, 23:26:45 pm от Eli_ »
« Отговор #157 -: Август 23, 2006, 20:32:02 pm »
Е сигурно съм сгрешила,човек съм,все пак ,но какво съм сторила толкова.... :dontknow:
Ели,мила,само не се самообвинявай.Нямаш вина,разбира се.Колко жени има,които са родили,а са вършили ужасни неща.Ами тези,които продават децата си-за по 1000 евро,направо са за претрепване.
Там,където живея в момента е истинска детска градина-понеже е лято и пред входа се събират всеки ден комшиите и щъкат малки човечета,толкова са сладки.Поне 10 са,но аз съм нова във входа-пренесох се да живея в приятела ми от 2 месеца,и не го познавам.Толкова много обичам децата и толкова много искам да си имам свое,че чак ми се вие от болка.Приятелят ми не ме разбира-той си мисли,че колкото по-малко си мисля за това,толкова по-лесно щяло да стане.Понякога ме е яд на невежеството му,и идея си няма за какво става въпрос.Добре че му обясних за овулацията,иначе си мислеше че жената може да забременее по всяко време.Де да беше така  :cheerleader: както и да е,мног се отплеснах-и мен ме е налегнала една депресия-ту ми се плаче,ту си казвам-горе главата,спри да се самосъжаляваш.Пожелавам ти скорошна радост и  preggo . Когато лежах в болницата за задържане,в моята стая беше едно момиче,което чакаше всеки момент да роди.Тя ми даде да пипна корема и да усетя как рита бебчо.Не мога да ти опиша какво изживях!Никога до тогава не бях пипала корем на бременна жена!Страхотно е! Питам се какво ли е този корем да е мой и това да са ритниците на моето бебче?
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #158 -: Август 24, 2006, 00:22:00 am »
и моята колежка е бременна, на края на 3-тия е почна да и личи малко. често се хващам как я гледам в корема и си мисля защо не аз също? защо не на мен същата тази радост? а тя така да се привзема, постоянно ох и их, корема ми, главата ми, постоянно иска да е център на внимание.... :(  не знам, може би и аз преувеличавам, но ми е много кофти като стане въпрос за това, гледам да не обръщам внимание, но до кога??? И АЗ ИСКАМ, ГОСПОДИ!!!  :(
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*

Ganka

• 5926
« Отговор #159 -: Август 24, 2006, 00:36:36 am »
Ей, ще те бием!!! Никакви такива - я горе главата! Ще стане, ще видиш! Скоро :D