0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #560 -: Октомври 13, 2008, 16:51:16 pm »
За контрол на ЛХ, трябва да се бие нещо, Цитротид или Оргалутран. При толкова яйца е просто задълже!
На какъв протокол си?

Ами май дълъг се води - започнах потискане с лукрин депо инжекция, след това с пурегон и мерионал от втори ден на цикъла. В сряда пак съм на преглед, може би тогава ще включат нещо за контрол на овулацията... знам ли.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #561 -: Октомври 13, 2008, 17:00:35 pm »
Да, на дълъг си. Нищо няма да включвате само ще следите.
Пожелавам ти да успееш!
 :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #562 -: Октомври 13, 2008, 17:20:18 pm »
Вики миличка с теб съм  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #563 -: Октомври 13, 2008, 17:20:34 pm »
Искам да попитам нещо?!?!?!? 8O
Може да ви се стори тъпо, но може ли да усетиш или видиш ако изхвърлиш някое яйчице след трансфер?!?!?! 8O
Днес ми е 5 ден от трансфера /не смятам деня на трансфера/ и по хартията видях нещо, което изглежда странно - като ципа, разтегливо, слузесто и вътре в него има червеникаво-кафява линия!!!!
Слагам Утрогестан вагинално и беше там :oops:това странното нещо /в изтичащото се от Утрогестана бяло/.
Може и да ми се смеете, ама се притеснявам!!!!
Моля за помощ!!!
« Отговор #564 -: Октомври 13, 2008, 17:24:35 pm »
Искам да попитам нещо?!?!?!? 8O
Може да ви се стори тъпо, но може ли да усетиш или видиш ако изхвърлиш някое яйчице след трансфер?!?!?! 8O
Днес ми е 5 ден от трансфера /не смятам деня на трансфера/ и по хартията видях нещо, което изглежда странно - като ципа, разтегливо, слузесто и вътре в него има червеникаво-кафява линия!!!!
Слагам Утрогестан вагинално и беше там :oops:това странното нещо /в изтичащото се от Утрогестана бяло/.
Може и да ми се смеете, ама се притеснявам!!!!
Моля за помощ!!!
Така както го описваш ми изглежда на имплантанционно зацапване, а не на изхвърляне на ембрион.  :D А и тези дни са ти дните за имплантация.
« Отговор #565 -: Октомври 13, 2008, 17:46:26 pm »
Евро, благодаря ти за отговорите и пожеланията, мила!  :bighug:

Вики, стискам палци да е имплантационно зацапване.  :crossfingers:

« Отговор #566 -: Октомври 13, 2008, 18:02:22 pm »
Момичета пункцията мина и за голяма изненада на всички доки извади цели 18 яйчица.
Утре на обяд ще се чуем да видим колко са се уплодили.
Малко ме боли коремчето .Това е за сега от мен  :P

Лора, днес ли ти беше пункцията? Ти си герой, 18 яйца!

Да днес беше пункцията но много ме боли корема тя доки каза че с тези яйца как няма да ме боли  :balk_105:
« Отговор #567 -: Октомври 13, 2008, 18:06:31 pm »
Вики мила не се притеснявай излишно те сега се наместват бебоците  :wink: :blowingdust:
*
« Отговор #568 -: Октомври 13, 2008, 19:55:06 pm »
Вики и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за имплантационно зацапване!
*
« Отговор #569 -: Октомври 13, 2008, 20:40:25 pm »

misi, дано успеете този път. Успех! Аз също се опитвам да не влагам много емоции, но няма начин да не се надяваш, всеки опит е надежда.

lora110, браво за яйчицата. Пожелавам ти много хубави ембриончета и положителен тест!

luba_boiko, аз също мисля малко напред, но няма как и да не се надявам, нали затова ги правим тези опити и се надяваме, че този път ще успеем. Успех!
« Отговор #570 -: Октомври 13, 2008, 21:47:55 pm »
Душе, мерси за стиснатите палци!
А на момичетата, които не вярват в положителния резултат, ще кажа, че във всяко нещо, което правиш и влагаш сили, време, емоции трябва да вярваш! Това е половин успешна процедура! Вярвайте и ще се случи!
Аз пък напротив - при всеки старт на процедура съм в толкова приповдигнато настроение, че........ направо летя! Не знам - хормоните ли така ми действат, що ли  :lol:
« Отговор #571 -: Октомври 13, 2008, 22:00:47 pm »
 Вики, стискам палци да е това което ти казват момичетата :D
 Миси, и аз като теб се опитвам да не влагам емоции, и като Любчето не мога и да си представя, че ще е успешен този опит :( Предишните пъти в такава еуфория изпадах, а сега.. е не мога да кажа че не мисля за това, но някак си ми е по-леко :?

*
« Отговор #572 -: Октомври 13, 2008, 22:07:53 pm »
Днес бях на лекар 8 ден ,имам доста фоликули,с размери 3,5,8,13,доктора каза,4е сега е добре,но трябва да внимаваме да не се полу4и хиперстимулация.Днес си сложих пак 2 гонала,а за утре имам 1 гонал и 1 менагон.В сряда пак на преглед..Но освен естрадиол и прогестерон,ми казаха да пусна и пълна кръвна картина(ПКК).Колко струва ПКК,да знам колко пари да си нося.Също доктора ми каза да се установя в софия,4е ще ме вика по-4есто.По мои сметки пункцията наближава,вие как мислите?А менагона за какво се слага?Дали няма да ми дойде в пове4ко стимулацията?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #573 -: Октомври 14, 2008, 09:28:40 am »
ПКК - 23 лв в клиника Надежда.
*
« Отговор #574 -: Октомври 14, 2008, 09:53:25 am »
Добър ден :) Аз днес се надупчих за Е2 и от утре старта :) Надявам се на успех,и след вчерашното посещение при психоложката на клиниката се чувствам малко по-обнадеждена.. Пожелавам на всички това да ни е последната и успешна процедура!
*
« Отговор #575 -: Октомври 14, 2008, 10:05:27 am »
Добър ден :) Аз днес се надупчих за Е2 и от утре старта :) Надявам се на успех,и след вчерашното посещение при психоложката на клиниката се чувствам малко по-обнадеждена.. Пожелавам на всички това да ни е последната и успешна процедура!
Просто трябва да е успешна-няма как. :bighug: :bighug: :bighug:

*

Aubergine

« Отговор #576 -: Октомври 14, 2008, 11:09:36 am »
Душе, мерси за стиснатите палци!
А на момичетата, които не вярват в положителния резултат, ще кажа, че във всяко нещо, което правиш и влагаш сили, време, емоции трябва да вярваш! Това е половин успешна процедура! Вярвайте и ще се случи!
Аз пък напротив - при всеки старт на процедура съм в толкова приповдигнато настроение, че........ направо летя! Не знам - хормоните ли така ми действат, що ли  :lol:
Просто не искам да падна от високо, затова и не се превъзнасям - отчитам го като грешка, но такива са ми настройките в момента :? Иначе и аз съм в някаква еуфория - самият факт, че действам ме въодушевява, но си мисля за следващия път - примерно, че ще е лятото и ще ходя пеша  до клиниката /сега съм с кола/ :lol:

А иначе нямам никакви странични ефекти от хормоните. Засега.

Късмет на всички пожелавам! :goodluck:
« Отговор #577 -: Октомври 14, 2008, 11:12:16 am »
Момичета  при нас се вижда карая.
Днес имах към 16 ина фоликула с размери 18 мм.
Владимиров беше доволен :) значи и аз също :)
Очертава се пункция към четвъртък петък..
« Отговор #578 -: Октомври 14, 2008, 12:43:07 pm »
Ето моят чет от уплождането
13добре уплодени
2 също но ги изключват понеже са влезнали по 2 :sperm2:абе много гладни :lol:
има и други но утре ще видим как ще стане с тях
Утре също ще разбера кога щее трансфера :lol:
*
« Отговор #579 -: Октомври 14, 2008, 13:38:27 pm »
Лоркаааа