0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #60 -: Март 10, 2011, 21:50:58 pm »
   Д-р Сигридов, най-малкото, което мога да направя за Вас, е да Ви благодаря от сърце. Липсвате ни много, обичаме Ви! За мен винаги ще бъдете моят доктор!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #61 -: Март 10, 2011, 23:12:03 pm »
След поста на д-р Сигридов на вси4ки трябва да е ясно ,4е се знае какво се пише по форумите и няма скрито покрито :wink:

вали, ще ме прощаваш, ама поста ти леко като заплаха ми прозвуча  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #62 -: Март 10, 2011, 23:15:00 pm »
След поста на д-р Сигридов на вси4ки трябва да е ясно ,4е се знае какво се пише по форумите и няма скрито покрито :wink:

Нееее :lol:
Просто,ако някой си мисли,4е ей така може да пише каквото му хрумне да му е ясно :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #63 -: Март 10, 2011, 23:18:26 pm »
Здравейте на всички, аз съм д-р Сигридов.Нямам профил и ще ползвам този за да внеса някои кратки разяснения,все пак имам право да се защитя(lomidol)!

д-р Сигридов (надявам се, че това наистина сте Вие!),

благодаря за участието в нашия форум! той е напълно отворен за всички лекари, които биха искали да споделят с нас своя опит и знания. както и да се защитят, разбира се.
бих искала да Ви обърна внимание, обаче, че съгласно правилата на нашите форуми, не е редно да се използва чужд профил за публикуване на мнения. с голямо удоволствие бихме Ви асистирали, ако решите да си направите профил в нашите форуми и когато имате възможност, да ни гостувате виртуално.

във връзка с Вашия постинг, който беше много интересен за мен, бих искала да Ви попитам нещо.

Цитат
Асистираната репродукция крие и своите особености, а именно по-малки нухални гънки при ICSI и замръзени ембриони,по-ниски стойности на PAPP-A и по-високи на bCG от първичния скрининг, което го прави полезен при нормално забременелите жени.При ART НЯМА ВСЕ ОЩЕ ИЗГРАДЕН СТАНДАРТ ЗА СКРИНИНГ и често Дауните са с NT 1.0 мм

защо при бременности след ИКСИ се наблюдават такива явления? Какво още като отклонения от обичайното може да се очаква при плода вследствие на ИКСИ? темата е гореща, коментирали сме я многократно тук.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #64 -: Март 10, 2011, 23:26:05 pm »
Е, той и да не чете доктора, журналисти да искаш, не е като да няма :D
Докторе, постинга Ви ми беше доста интересен като информация  :D
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #65 -: Март 11, 2011, 00:07:51 am »
Здравейте. Не мога да остана встрани от коментарите за Д-р Сигридов.
За сведение на новорегистрирания потребител, който "хвърля фишеците във въздуха", аз не съм анонимна и много момичета познават мен и историята ми.

Уважавам безкрайно много този лекар, благодарна съм на този човек.
Забременях през септември 2009 след трети опит ИКСИ в "Малинов", триплодна бременност, криеща много рискове. След първия си преглед при Д-р Сигридов осъзнах, че това е лекарят, който ще е водещ в проследяването на бременността ми. Не сгреших в преценката си за него - заедно успяхме да стигнем до 34 г.с., което е сравнително добра гестационна възраст за раждането на тризнаците. Посещавах Доктора на всеки 3-4 седмици, настояваше и коментираше всяко мое изследване, назначаваше второ, решавахме проблема и продължавахме напред. Д-р Сигридов вдъхваше доверие, изключителен професионалист, прекрасен човек, голям пич.

Спомням си сега, че може би при 3-4 преглед той ми каза " Цвети, ти ще износиш тризнаците и всичко ще бъде наред!"./извинете за спама/
Дължа му едно лично посещение за да му представя Камен, Мина и Стоя - моите прекрасни деца.
Благословен да е този лекар!

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #66 -: Март 11, 2011, 18:46:41 pm »
Докторе  , много си Ви обичаме !

пп.пък които ще да пише и чете -все тая кои е .
Ежедневно в кабинета идват благодарни  майки с бебоци     и те са истинското доказателство  за  резултатите.

*
« Отговор #67 -: Март 12, 2011, 19:24:26 pm »
Здравейте,аз също съм пациентка на д-р Сигридов.Благодарение на неговите детайлни прегледи и задълбочен анализ се откри тризомиа 21 на бебето ни.Накратко да опиша нашия случай.В 18 седмица д-р Сигридов се усъмни за тризомиа 21 от меки маркери,уголемени легенчета на бъбреците и проблем с червата,всичко друго беше нормално.Той ми обясни,че тези маркери ги има и при здравите деца,но и при тризомиа 21.Препоръча ми амниоцентеза.Аз бях притеснена,защото съм чела,че може да се предизвика аборт.Но всичко мина добре,без болка и опасност от аборт.И така минаха 2 седмици и лошата вест,че бебето е с Даун ми бе съобщена.Няма да ви обяснявам как го преживях.Отидох да получа второ мнение при доц. Димитрова,но феталната морфология показа , че проблем няма-бебето е без малформация,но амниоцентезата показва обратното и доцент Димитрова каза,че благодарение на д-р СИГРИДОВ при нас е открит Даун.Следващата стъпка беше-прекъсване на бременността.Д-р СИГРИДОВ безкрайно съм Ви благодарна,че предпазихте нас,а най-вече и нашето бебе от страдания.Искам да кажа,че ако е пропуснал един или два случая,то е открил стотици други аномалии,и то от тези 5% на Даун,които други специалисти биха пропуснали.Сега се надявам отново да имам положителен тест и отново да посещавам д-р Сигридов на когото имам безрезервно доверие!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #68 -: Март 14, 2011, 13:39:22 pm »

Просто,ако някой си мисли,4е ей така може да пише каквото му хрумне да му е ясно :wink:
Вали, и аз възприемам твоя постинг като заплаха. Зловредното прекспониране на постингите във форума и поднасяне на информация на докторите САМО за негативните коментари, вреди изключително много на работата на Сдружение Зачатие.
Към всички участници в дискусията:
Понякога може да си правите труда да разказвате И за хвалебствените постинги, които обичайно са 99% от всички.
Наистина не мога да разбера защо на някои хора им доставя такова огромно удоволствие да рушат, вместо да съзидават.
Помислете си кой точно печели, когато рушите доверието между сдружението и клиниките, които първи са му подали ръка. Дали печелят пациентите? Дали ще е от полза за хилядите бездетни двойки, ако лекарите откажат да участват в мероприятията на Зачатие, да консултират безплатно и да подпомагат благотворителните ни инициативи?
За справка вижте подписа ми, който не съм сменяла от последната много тъжна Коледа.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #69 -: Март 14, 2011, 14:11:10 pm »
  Ултра,мила...за първи път от толкова време виждам тези стихове...толкова стойностни...Няма вече такива  песни...За съжаление все по-малко стават и хората,които имат нужда от стойностни  неща  :(

Аз лично съм виждала още когато бях в клиника Щерев,че докторите следят "Зачатие"...Винаги съм си мислела,че това е полезно,нека с нашите мнения ги водим в правилната им посока...
  ...но наистина, "казаната дума е хвърлен камък ". Независимо дали е истина или лъжа тя носи своята тежест...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #70 -: Март 14, 2011, 17:11:00 pm »
Здравейте,...
...
Сега се надявам отново да имам положителен тест и отново да посещавам д-р Сигридов на когото имам безрезервно доверие!

Мъдростта не идва от резултата (победата), а от пътя по който вървим постигайки ги...
Прегръщам те силно и ти желая бързо физическо и психическо възстановяване за да тръгнете отново по пътя!

С теб съм!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #71 -: Март 14, 2011, 19:43:36 pm »

Вали, и аз възприемам твоя постинг като заплаха. Зловредното прекспониране на постингите във форума и поднасяне на информация на докторите САМО за негативните коментари, вреди изключително много на работата на Сдружение Зачатие.
Понякога може да си правите труда да разказвате И за хвалебствените постинги, които обичайно са 99% от всички.
Наистина не мога да разбера защо на някои хора им доставя такова огромно удоволствие да рушат, вместо да съзидават.
Помислете си кой точно печели, когато рушите доверието между сдружението и клиниките, които първи са му подали ръка. Дали печелят пациентите? Дали ще е от полза за хилядите бездетни двойки, ако лекарите откажат да участват в мероприятията на Зачатие, да консултират безплатно и да подпомагат благотворителните ни инициативи?
За справка вижте подписа ми, който не съм сменяла от последната много тъжна Коледа.

прекрасен постинг, Ани, подкрепям на 100%. Призоваваш да помислят, според мен тези хора не мислят, това е типично българската завист, подлост и лошотия ако щеш, защото не случайно е измислена поговорката - нека на мен да ми е зле ама и на Вуте няма да му е добре.
Много тъжно, много.
Може би грешката е в нас, незнам, но колкото и да се опитвам да разбера кому е нужно това, не мога. Само и единствено хората имащи нужда от лечение страдат, аз и ти както се казва вече сме си решили проблема...
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #72 -: Март 14, 2011, 23:03:38 pm »
Написала съм това,което съм искала да кажа,а това на кой как му зну4и не е мой проблем.Спя спокойно,помагам на каузата с каквото мога, старая се да съм добър 4овек.
Не разбирам, а не се и напъвам да разбера скрития замисъл на последните два поста.
« Последна редакция: Март 14, 2011, 23:11:07 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #73 -: Март 14, 2011, 23:47:53 pm »
Не се напъвай, Вали  :wink: :) Който трябва го прочете :)

Д-р Сигридов, благодарим Ви за включването в дискусията!
Всяко участие на специалисти във форума е от огромна полза за посетителите му. Постът ви ми бе много полезен и интересен.
« Последна редакция: Март 14, 2011, 23:49:56 pm от cygnus »
*
« Отговор #74 -: Март 15, 2011, 12:07:27 pm »
Зловредното прекспониране на постингите във форума и поднасяне на информация на докторите САМО за негативните коментари, вреди изключително много на работата на Сдружение Зачатие.
Много добре казано, Ани!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #75 -: Март 15, 2011, 16:12:58 pm »
Здравейте,
Отдавна не съм вслизала тук. Попрочетох темата и... ми меко зказано съм "леко огорчена и много възмутена". Ако на някой нешо не му харесва или не е доволен от каквото и да е - моля - има право на мнение. Но да се пише с такава злост и толкова едва ли не презрение - вповече ми дойде!!!
Както ДОК е написал - статистиката за клиниката говори сама по себе си - от коментари кой какво руши и на чие име вреди - на масата с приятелките моля! Всички, които са се докоснали до него - до професионализма и човечността му - знаят защо съм ядосана.
Ако трябва да съм честна, незнам дори дали ще разберете това, което пиша - просто е жалко. lomidol - какво означава "ДОПУСНА 2 ДАУНА"??? Звучи ми смешно и много несериозно.
Мерси за всичко ДОК.
Много ни липсваш и те обичаме :)

*
« Отговор #76 -: Март 15, 2011, 18:14:38 pm »
Евро,благодаря ти.В тези трудни за мен дни, твоите думи ме зареждат положително!
« Отговор #77 -: Март 17, 2011, 23:45:07 pm »
Здравейте,

Аз съм една от вас и няма как да остана безразлична когато става дума за ЧОВЕКА и ДОКТОР Сигридов!

А по същество относно поста на lomidol : "Престанете с тоя пиар.От 2009г. няма положителен пост за Сигридов,а сега ще си счупите пръстите да пишете.Знаем как стават нещата в БГ."

Няколко пъти съм чела постингите в темата и винаги съм се просълзявала и усмихвала, защото и аз искам да ме лекува от "всичко" именно д-р Сигридов :) - Това по повод, че няма пост от 2009г., просто несметнах за нужно да се повтарям или идеализирам човек, който се доказва ежедневно и спасява толкова съдби, а пред кабинета му се чака от ранни зори до късно вечер !(PR тук също е излишен) Аз винаги ще го нося в сърцето си и ще разказвам на сина ми за него. А на хорта около мен и без да го познават е любимец :) - страхотен психолог, безкрайно лек подход и хумор - изключителен ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

Аз имам подозрение какъв тип човек би написал такъв пост, защото и аз пострадах от завислив "колега" на Сигридов (а те са доста според мен), когато необмислено споменах чия пациентка съм. Защото наистина да получаваш истински професионална ФМ на всеки преглед за 3-4 пъти по-ниска сума, си е подбив за "конкуренцията". Да неговорим колко настоятелен е Сигридов когато повери пациентка на друго Лечебно заведение, просто защото Клиника Малинов няма "Родилно"...

Както и да е на фона на всички постове тук и личния опит който имат толкова майки - бъдещи и настоящи, е смешен подобен опит да се дискредитира човек който спазва със сърцето си Хипократовата клетва! А да не говорим колко пъти ме е приемал в 07:00ч. или в 21-22ч. и не е взимал и стотинка! Ако не беше този лекар, аз щях да съм поредната статистика! И дори когато постъпих за секцио по медицински причини в 34г.с., трябваше да разчитам дистанционно на него и от всякъде чувах "Този Сигридов какво си мисли да настоява тук в моето отделение". Много мога да пиша за пародията и куриозите на здравеопазването в БГ и доктор Сигридов за мен стои много високо в професионалото отношение, защото той е не само лекар, той има дарба, а любовта към професията и стремежа за знания го правят изключителн специалист.

Синът ми се роди на 07 януари и за секунда не съм си помисляла, че може да не е Иван :)

Бъдете все така целеустремен, позитивен, всеотдаен и прекрасен човек и професионалист! Правите ежедневно безкрайно много хора и целите им семейства щастливи дарявайки живот!  
« Последна редакция: Март 18, 2011, 00:04:24 am от rangely »
« Отговор #78 -: Март 21, 2011, 10:58:52 am »
Ей, как съм пропуснала тая интересна дискусия  :D

Известна съм с огромното си недоверие към медицински лица. Със споменаването на причините за това съм досадила на нЕкои хора тук, но пък съм помогнала на повече  :D След положителния тест и първите 2 прегледа при д-р Стаменов, трябваше някак да преживея прехвърлянето ми към друг лекар, който да следи бременността ми. Излишно е да казвам колко напрегната съм се чувствала поради тази причина.

Ами, вкратце само ще изброя нещата, които ми харесаха, понеже много се дразня от безпочвени хвалебствия (както и от безпочвени обвинения):
- при всеки преглед или посещение при д-р Сигридов съм получавала 100% от вниманието му;
- получавала съм точни инструкции и подробни отговори на въпросите ми;
- получавала съм детайлна информация за състоянието ми, за състоянието на бебето, за евентуални опасения и евентуални следващи стъпки;
- въпреки че бременността ми беше изключително безпроблемна, понякога е имало опасения или не чак толкова добри новини - всяко нещо докторът е представял внимателно, стараейки се да не ме плаши, но и без да пренебрегва съответните сигнали;
- никога не се е обиждал от факта, че чета и се интересувам, че ползвам и други източници, за да се информирам;
- никога не е отказвал консултация лично или по телефона, независимо от причината, поради която го търся (е, не съм му звъняла да го питам за дозировката на Утрогестана ;) ).

Имам ли доверие на д-р Сигридов? На 99% (на 100 не мога, съжалявам, това е абсолютният максимум). Ако имах намерение да забременявам пак, д-р Сигридов щеше да е моят лекар отново, каквото и да ми струва това.

Поздрави от нас с Бобо, докторе!
Поли
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #79 -: Март 21, 2011, 18:48:28 pm »
Цитат
Имам ли доверие на д-р Сигридов? На 99% (на 100 не мога, съжалявам, това е абсолютният максимум)
Ето това е истината.Както се казва и на най-великият хирург на света може да му трепери ръката докато си на операционната маса :lol:,НО в случая става въпрос за доктор с дарба и е нормално да има кой да му завиди и да го оплюе публично в интернет пространството :?...Жалко, че повече доктори в България продават медицински услуги като картофи на "женския базар" и когато понякога се появяват инстински доктори, те просто се чувстват застрашени финансово :lol:....в тая криза всеки бърка в интернета преди да купува или да ползва услуги,в случая става въпрос за най-важната услуга-медицинската....това е пазарна икономика, а медицинските услуги днеска са платени навсякъде, независимо, че в Малинов ти издават касови бележки, а в голяма болница безпробемно,безкрупулно и безсрамно ти взимат парите даже над масата и без касова бележка :lol:...ако, случайно имаш направление трябва да имаш голям късмет да попадаш на някой свестен доктор, който да те гледа минимум 5-10минути и да не те извърли на 3-тата минута от кабинета след като ти е взел направлението :lol:...
Евала на екипа на д-р.Стаменов и ще допълня,че там не само мъжете(Стаменов и Сигридов )са прекрасни професионалисти ,но има и прекрасни жени-доктори,като д-р.Персенска и с голяма скорост през годините идва и д-р.Шефкетова,тъй ,че да се пазят некадърните :lol:...
До гуша ми дойде от некадърни хора във всяка сфера на обществото :x...
Не знам кой е човекът, който събра прекрасният екип, но има мойте адмирации :)
Пожелавам късмет на целият екип и мнооого здрави и хубави бебета! :crossfingers: yahoo_17 :babyflips: