Хеееееееййййййй, Злати, честито! Радвам се да те видя в тази тема! Много ми стана мило, защото ти беше от първите момичета, с които се запознах в зачатие, в подфорума за стерилитет при мъжа тогава...После се оказа, че и при мен нещата не са хич розови, но след дълго чакане, помощ на лекари и най-вече огромна Вяра и аз съм в редиците на бременните. Да споделя моя опит с ЖК. Въпреки, че не съм забременяла чрез АРТ аз продължих да си ходя при доктор Владимиров, който си е и моят лекар, а към 10-та седмица се записах на ЖК в 1АГ /бившата Тина Киркова/. Там си избрах доктор на хазартен принцип, тъй като никой не познавам като специалисти там. Предложиха ми д-р Шишенкова или д-р Гергов, като вариант без платен абонамент /който аз предпочетох/ и аз избрах Гергов. По мое мнение, женската консултация ти е необходима, за да могат да ти правят всички изследвания, които ти се полагат по ЗК, и, недай си Боже да ти дадат болничен, ако се наложи. Надявам се да съм била полезна! Лека и пезпроблемна бременност!!! В коя седмица си?