Сега като чета какво отношение имат лекарите в ЖК аз съм ударила джакпота. Моят лекар е много готин,всеки път си гледа всичко и ми пуска всички изследвания. Когато се налага да ги пускам сама понеже не съм ходила при него ми се кара, че не съм му искала направление. Аз си ходя и на частно, но от д-р Тотев не мога да се оплача, просто е страхотен. Понеже знае , че ходя при д-р Даскалов и си ме пита дали да ми пуска БХС, за феталните , абе всичко както си му е реда. А за болничните, аз също съм в болничен от септември, база се взима предходните 6 месеца ,когато болничният е непрекъснат. И ако не е за бременност и раждане, сумата е 80% от нетната заплата, а не от осигурителният доход. Само самоосигуряващите се получават 80% от осигурителният си доход. Та това е, да са живи и здрави мъжете , а пари се печелят, по важно е да сме добре с бебчо. Нашият момък е застанал напречно и му е много удобно. Вчера го гледахме в ЖК и си е в норма. Поне не съм отслабнала този месец. За два месеца съм качила само 2кг и трябва да наваксам.