Докторе, съжелявам че пак Ви занимавам, но не издържам вече да я гледам как се мъчи. Видяхме се днес с нашата педиатърка, колики да давам Био гайа, ако не помогнат - Колиев, ама това вече го обсъждахме с Вас. Мислите ли, че проблема идва от това, че стомахчето все още се нагажда към работа така да се каже. Или нещо Аптамила не и понася. За изхожданията - тази седмица се изходи в три последователни дни по веднъж, а предната седмица ходеше на 3 дни веднъж. Но отново поне час-два преди това плаче, пръцка, свива се и накрая с плач се изхожда. Акото е жълто, но снощи ми се стори че на места имаше малко зелен отенък. Ако на единият ден половината ден спи и общо взето спокойна, остатъка от деня и ноща плаче и само на ръце. Общо взето се редуват така - ако денят е спокоен то ноща и следващият ден е на ръце, плачеща и неспокойна. Заспива или по-скоро се унася на ръце и и след пет минути пак сме в изходна позиция. Яде по 60мл. на 3 часа. С яденето проблем няма, яде каквото и дадеш по колкото и дадеш. Когато и правех по 90мл. по Ваша препоръка ги изпиваше, върнах се на 60мл. издържа до следващо хранене, което ме навежда на мисълта че и стига. Вече си мисля да не би Аптамила да не и понася или е просто период в който незрялата храносмилателна система все още се "учи" да работи. Няма проблем да я нося на ръце ден и нощ, трудно ми е много, но обичта върши чудеса. Но не мога да я гледам как се мъчи. На крачка съм да дам Био гай-та. Единствено голямото уважение към Вас и всичко което правите за нас ме възпира. Колко време трябва да мине, ако е т.нар. период на колики, седмица-две? Зная че и млеката не е хубаво да се сменят, а и не съм сигурна дали все пак Аптамила има някакви вина. Само ако наех, че просто е ревливо бебе като кака си, ще се носим и пеем по цели дни и нощи и нямаше така да се притеснявам.