0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #80 -: Септември 26, 2009, 09:08:39 am »
Здравейте бъдещи красиви мами ( в скоро всички ще сме с коремчета знам си аз),желая ви успех от все сърце.
 Радостинче къде се изгуби,какво става с теб, непишеш нещо ????
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #81 -: Септември 26, 2009, 12:58:50 pm »
Bamze,благодаря за подкрепата!Предполгам ,че нищо не е случайно, и че ще се случи когато трябва.Както и ,че желааейки го и чакайки, ние ще бъдем по осъзнати и подготвени майки и ще се наслаждаваме на този дар много по искренно и дълбоко.
Просто след всеки неуспех малко рухвам...после се взимам в ръце и продължавам.
Инвитрото ме плаши, не зная пункциите и трансфера болят ли?Зная ,че първия опит рядко е успешен, а това са доста разходи, дано половинката ми издържи и не се откаже!
Защото аз няма да го направя!
Повтаряме се постоянно с пожелаването на успех и най-сетне бременност, но само ние знаем колко е тежко и трудно.Така че пак ще ви пожелая положителни тестове :kickgirl:
*
« Отговор #82 -: Септември 26, 2009, 13:14:14 pm »
Милена Т, няма нищо страшно в пункциите и трансфера. Ь колкото до парите за мен това са най-добре похарчените средства. Знам колко е трудно и няма как да те убедя, че е лесно. Важното е ТИ да не се отказваш! Няма страшно от процедурите и всичко ще е ОК! Успех и кураж!
« Отговор #83 -: Септември 26, 2009, 14:50:10 pm »
О.к.Ще се фокусирам сега над следващото инсе и ще мисля позитивно.А инвитрото като му дойде времето ще го мисля.
Успех момичета! :D
« Отговор #84 -: Септември 26, 2009, 18:20:05 pm »
Момичета 16 ден от инсето,вчера сложих последното хапче утрогестан,тази сутрин съвсем леко зацапване,много леко,правих тест но  :bfn:
Вече незнам на какво да се надявам
*
« Отговор #85 -: Септември 26, 2009, 18:38:27 pm »
Момичета 16 ден от инсето,вчера сложих последното хапче утрогестан,тази сутрин съвсем леко зацапване,много леко,правих тест но  :bfn:
Вече незнам на какво да се надявам

Направи още един тест утре сутрин или ако можеш пусни кръвен за най-сигурно.
Стискам палци днешния тезт да греши!
« Отговор #86 -: Септември 26, 2009, 20:00:30 pm »
 :goodluck: :bfp1:
« Отговор #87 -: Септември 27, 2009, 08:50:09 am »
Радостинче къде се изгуби,какво става с теб, непишеш нещо ????

Тук съм Искре :wink:, влизам само на бързо да ви хвърля по едно око :wink:, а при мен няма много за писане. След като прекъснахме инсето, нещо не бях много на кеф и си дадох малко почивка, ама стига ми толкова :). Сега чакам МЦ тия дни и съм при док да ме види и пак почваме. Този път вече всичко ще е ок :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #88 -: Септември 27, 2009, 08:57:49 am »
Хей я стига с тея почивки ,стягаи се момиче че сега вече ще стане и после като ревне малкия бебон  :D :D :D.
Успех мила дано стане този път всичко както си трябва,много ти стискам палчета да знеш  :wink: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #89 -: Септември 27, 2009, 13:25:57 pm »
   Радост и аз стискам силни палци този път да се получи. Знам и те разбирам много добре, но ти си знаеш най - добре какво преживявате  :(.
   Аз от сега нататък само ще ви чета, тъй като при нас процедурите също се отлагат за неограничено време, първо защото имам задържан фоликул и второ доктора ни препоръча да правиме опити поне 6 месеца по естествения си начин и ако не стане да преминеме към инвитро. И най - важния фактор са парите, които на този етап не можем да изкопаем от никъде, пък и аз не работя и е много трудно.
   Така че за сега ще се опитам да не ги мисля много много нещата, защото не ми се отразява добре. Имам предложения от близки хора вместо да ходя на гинеколог, да отида на психиатър, но аз го приемам на шега, макар, че има доза истина в това  :lol:.
   Ние сме с неизяснен стерилитет, така че имам някакви надежди да се получи все някога. Може би не му е сега времето. Така се успокоявам. Пък и сме млади (аз на 27, той на 30).

Успех на всички!
« Отговор #90 -: Септември 28, 2009, 19:51:34 pm »
Здравейте момичета!
Днес на 3 ден бях на преглед при Димитрова,и започвам подготовка за трето инсе.Ако нямаме и този път успех,ще отложим до другото лято.Аз се заричах,че това ще е последно,но от сега си знам,че тогава пак ще ми се иска да опитаме.
Желая успех на всички :crossfingers:
Бебо ми се губи,дано да има с какво да се похвали :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Бамзе,чета постовете ти редовно.Винаги си заредена с оптимизъм и вдъхваш надежда :bighug:Кураж и късмет :bfp:
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 19:55:55 pm от pebals »
*
« Отговор #91 -: Септември 28, 2009, 22:45:11 pm »
Благодаря ти Pebals:)
« Отговор #92 -: Септември 29, 2009, 12:30:13 pm »
Здравейте момичета,

Моля някой да ми помогне с малко информация.
В събота направих първото инсе в клиника София, при д-р Димитрова, беше на естествен цикъл, фоликул 21 мм, който се пукна 2 часа след инсето.
Досега нямах никакви оплаквания, но вчера бях при доки и тя ми изписа утрогестан вагинално, сутрин и вече по 2. Прогестерона ми бил малко нисък.
Обаче от днес сутринта нещо не се чуствам добре, хем се чуствам гладна, хем ми се гади, едно и е замотано, боли ниско долу в дясно и от време на време матката.
Възможно ли е това да е от лекарството, четох в листовката че има някакви такива неща но се появяват като се взима през устата.
Благодаря за подкрепата :D
« Отговор #93 -: Септември 29, 2009, 12:39:52 pm »
partizanka75, аз също съм на утрогестан след инсе вече за пети пореден път, но нямам никакви странични ефекти.Доколкото знам, когато се приема вагинално, няма такива.Дано при теб тези странични ефекти да са по друга причина и скоро да се похвалиш.Не се притеснявай за нищо, лекарството няма как да ти навреди(единственият страничен ефект е, че цикалът се удължава с 3-4 дни - поне при мен е така).Спокойно и да докладваш хубаво новини скоро. :P
*
« Отговор #94 -: Септември 29, 2009, 14:39:25 pm »
Партизанка,когато си поставях Утрогестан за първи път,спях след всяко поставяне.После организмът привикна,но при орален прием,замайването си остава."Придърпването" на  яйчника е нормално,но болки в матката не би трябвало да има.Успех!

« Отговор #95 -: Септември 29, 2009, 14:53:59 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата и надеждата
Дано да е станало от първия път, макар че след толкова чакане и борба ми е трудно да повярвам
Дано имам сили да издържа чакането.

Стискам палци на всички да :lol: се похвалим взаимно с добри новини

« Отговор #96 -: Септември 29, 2009, 16:58:09 pm »
partizanka75,успех и от мен.
violett ,с теб какво става?
Аз да ви се оплача-днес съм с температура и болно гърло,явно е някакъв вирус.Пия хапчета ,за да пресека простудата,но от утре трябва да започна Клостилбегита .Притеснявам се много,дали няма да ми се отразят лекарствата и месеца ми да отиде по дяволите.На някой случвало ли му се е подобно нещо?
« Отговор #97 -: Септември 29, 2009, 21:30:04 pm »
Партизанка и аз съм чувала, че вагинално почти няма странични ефекти от Утрогестана. Аз го вземах през устата, защото ми беше изписан по 3 пъти на ден, а на работа няма как да го слагам вагинално, и адски ми се доспиваше и прималяваше от него.
А Прегнил имаше ли преди инсето? На мен първите няколко дни след Прегнил ми беше доста лошо, точно така със замайване и гадене..., но казваш че инсето е било в събота, а и да е имало Прегнил е било преди това, ефекта от него трябва да е отшумял вече.

Виолет, къде се изгуби? Отдавна не си писала.

Пебалс, не знам какво да ти кажа...на мен не ми се е случвало. Предния месец една приятелка беше в твоята ситуация, пи антибиотици даже в първите дни на стимулацията :?, стимулацията мина добре ( и тя беше на Клостибегит), но за съжаление накрая инсето беше неуспешно, но дали се дължи на антибиотика, май никой не може да каже. Най-добре да се чуеш с док и да се посъветваш, по-добро решение от това, което ще даде той - няма :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #98 -: Септември 30, 2009, 11:04:24 am »
Здравейте, мили мои! Сутринта днес пуснах уринен и се появи много почни незабележима втора-първо си мислех, че си въобразявам и ми се привижда, но и мъжът ми го потвърди. Но е и по-тънка сякаш. Не знам - обаче днеска се взех ЧХГ-то от него съдя за неуспешна инсеминация 1,370 ми е . Не знам толкова съм объркана и разочарована не знам. Моля изкажете мнение 
« Отговор #99 -: Септември 30, 2009, 11:13:57 am »
Немога да искажа мнение защото никога не ми се е случвало това да видя втора дори и бледа черта на тест за бременност,но искам само да ти кажа Горе главата и смело продължаваш напред,явно това не е нашият месец,дано скоро всички се похвалим с добри резултати.
Това което не ни убива ни прави по-силни!!!