0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #300 -: Септември 25, 2009, 18:25:03 pm »
Може и да тръгнат Наде не се знае,а и си още 4ден има време.Вярно бройката не е от кой знае какво значение важно е качеството.
 :bighug:
« Отговор #301 -: Септември 25, 2009, 18:27:47 pm »
Дано момичера вярно че бройката няма значение но шанса е по голям като са повече.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #302 -: Септември 25, 2009, 20:11:41 pm »
Айде да се отчета и аз по никое време :lol: Десен яйчник - 10 фоликула - 16 мм, ама има още фоликулчета, но малки...Ляв яйчник - 10 ф. по 15 мм. Лигавица 7,4 май , ама не съм сигурна. Пункция във вторник. Аз вървя към хиперстимулация и Ковачев взе мерки. Днес ми намали дозата - бихме само 75 единици. Утре ще бия половината на 75 :) В неделя вечерта прегнил, в понеделник почивка и вторник - пункция.
На всичко от горе взех че се разболях, а толкова много се пазих :x Много ме боли гърло, май тръгва и хрема и ще полудея от яд. Малко съм лаконична и вяла, ще ме извините, но не ми е добре, отпаднало ми е от настинката. Мъжо ми прави чайчета, аз съм се завила и може да откъртя след малко... :lol:
Утре повече от мен :D Дано съм във форма и до вторник се оправя!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #303 -: Септември 25, 2009, 21:13:47 pm »
Злати стискай мила сега не е момента да се разболяваш.Пийвай си чайчето с мед и до утре няма да има и спомен.
« Отговор #304 -: Септември 25, 2009, 21:39:42 pm »
 :D Бубе,според мен няма смисъл да хвърляш остатъка от второто гоналче, разтвори си го, изтегли го и си бий половината спринцовка. За другия ден ще остане втората половинка. Смятам, че няма проблем да престои там 12ч. Гонал пен си е готов разтворен и веднъж като го отвориш може да се ползва в течение на 28 дни/ имам предвид Гонал 900Пен/.
 :DНаде, има още доста време до края на стимулацията ти, достатъчно за да се появят още малко фоликулчета и да пораснат, не се притеснявай, отпусни се и се наслаждавай на последните си десетина дни без отговорността на бременната жена.
Много ще се радвам, ако успеем да се видим :P
 :lol:Рачо, къде си бе, айде че липсваш на компанията. Поздрави на половинката ти! :P :P
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 22:01:39 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #305 -: Септември 25, 2009, 21:40:13 pm »
И ние се прибрахме преди малко. Днес много дълго пътувахме, не мога да си обясня защо  :(. За пръв път ни се случи да попаднем в задръстване във Варна, от Аспарухов мост до АГ - 40 минути. Видяхме се с Ели, Sixsense, pezevengite и Буба. Ако е имало и друго момиче, а съм пропуснала, моля да ме извините, главата ми още пътува  :oops:. При мен нещата вървят добре, в ляв и десен яйчник има по 5 фоликула, най-големите 13 и 14мм. Ендометриума (това Мими ще разбере защо така го пиша  :wink:) е 9.2мм. Започнах с оргалутрана от днес, а д-р Ковачев ми намали дозата на пурегона от 250 на 200. При мен, според Ани, пункция се очертава за четвъртък. В понеделник пак съм в коридора. Тъкмо ще видя pezevengite как е след пункцията.
Вчера д-р Александров сигурно се е стъписал от изненадата и днес се губи  :lol:. Дано в понеделник да е там и да се преглеждаме с него  :wink:.
Я да питам нещо - аспирин протекта кога се започва да се пие? Аз си пия и сега, да не съм объркала нещо. Ама си мисля, че предния път пак го пиех от началото на стимулацията.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #306 -: Септември 25, 2009, 22:01:51 pm »
Днес много дълго пътувахме, не мога да си обясня защо  :(. За пръв път ни се случи да попаднем в задръстване във Варна, от Аспарухов мост до АГ - 40 минути.
Ето тук може да разбереш защо ... http://www.moreto.net/novini.php?n=60244

Сиксенс, дано чайчето те върне в хубавото настроение, което показваш тук :)
Дани, Сиксенс и всички останали - успех при пункциите идната седмица :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #307 -: Септември 25, 2009, 22:05:05 pm »
Аспирина го пиех от първия ден на стимулацията.
Добри отчети, момичета !
Още по-хубави новини чакаме !
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 22:06:50 pm от Black_rose »
*
« Отговор #308 -: Септември 25, 2009, 22:45:32 pm »
ааааа,споко  девойки!! тук съм! правим планове за утре на диванчето,да сме първи че да не влизаме в чакалнята! малко ми е клаустрофобично там! а и нещо губя контролакакво се случва! Моето девойче току що ми разказа за нейна колежка 69 набор,дето от един хубав фоликул и първи опит вечее в 5 месец,постоянен! хи хи ,така че,от такива отчети много ми се изпълва душата с радост! Нещата в АГ то явно са под контрол и нямада се притеснявам! Надявам се да не сте го притеснили толкова много Доки,че да е взел неплатена! Хи хи ,не е възможно! Той няма да изкара и един час без да ви види! Сигурен съм! То и аз де! Радвам се за всички ви! Утре ще ви дам точен график кога сме ние на пункция! Моето момиче дори си купи нощница,подходяща за манипулацията! Мисля ,че само там ще я ползва! Аматова между нас! хи хи !
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #309 -: Септември 26, 2009, 07:19:55 am »
Не знаех, че е имало катастрофа  :(. Дано да няма пострадали.
Хех, Рачо, нощниците са проблем и за мен  :D. При предната процедура, ноември миналата година, тръгнах да търся нощница, а тогава по магазините само пижами с гащи и бабешки нощници. С триста зора намерих една, електрик синьо + жълто, с жираф за разнообразие  :lol:. И тъй като съм доста мургава, представете си как изглеждам  :lol:.

*
« Отговор #310 -: Септември 26, 2009, 07:58:38 am »
 :)Добро утро
Като си говорите за пижами ,а бе вярно си е проблем тези хора защо не правоизвеждат нещо прилично или са детски илидоста секси за АГ :)
Дани аз бех със жътичка със електрикаво синьо с рибка естествено анимационен герой :)оооле като се сетя срам ме хваща.
Хайде днес на пазар за пижами и утре пак в чакалнята :)
*
« Отговор #311 -: Септември 26, 2009, 09:04:56 am »
Добро утро  :D
Злати, вземай мерки мила, оправяй се бързо  :bighug:
Браво на всички за хубавите резултати от прегледите  :D

Аз днес пак с болки в бъбреците, пак тоя цистит, сега се наливам с вода и чай за бъбречни заболявания  :(

Ох, хора, да ви кажа какъв цирк бяхме снощи при поставянето на Гонала  :oops:. Луда работа ви казвам. Ани вчера много бързо го направи, и гледах, ама, явно някои неща са ми убягнали. На спринцовката отпред имало една тапичка, ами като не можем да я махнем  :oops: Че звънях на Злати да я питам, маха ли се или не  :lol: Злати, мнооого ти благодаря :D И после още препятствия имаше ... и накрая успешно го сложих  :lol: И дето се притесних и ми трепереха ръцете, че и мъжо като седна да гледал  :lol: Аз го гоня, той си седи срещу мен и гледа де  :lol:

Ей сега ще си слагам сутрешния, да видим научих ли си урока  :lol:

Аз имам една нощничка, дето си я купувах за лапарото и мисля с нея да съм - в резеда и цвят корал. :)И щото обичам да ми е в тон всичко, тогава не можех да намеря чорапки в същите цветове. С триста зора намерих нещо подходящо в резедаво. И на лапарото, преди да ме качат в стаята, две сестри ми помагаха, едната ми обу чорапките, че беше студено и вика на другата - Виж й, чорапките и те в тон с нощницата, ама нямах сили да й кажа, че два дни чорапи в тия цветове бях търсила  :lol: :lol:
Иначе по принцип не обичам и не спя с нощница, много ми е неудобно и тая си седи абонирана за АГ-то  :)

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #312 -: Септември 26, 2009, 09:15:00 am »
Добро утро бандаааааа :))
Аз, пък като гледам резултатите Ви, от прегледите, нещо взех да се отчайвам, че ние, сме много зле  8O ... то верно, че вчера бяхме една 4-ти ден, но дано до понеделника да пораснат още фоликулчетата и тези, дето бяха малки още, та да наваксаме. Че на мене ми трябват повечко, така  и така стимулирам човек, поне да имам и за замразяване, че то так,а както върви, май няма да има  8O

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #313 -: Септември 26, 2009, 10:10:42 am »
:)Браво на най-добрата агитка:)))))Варненската разбира се:)
Радвам се, че нещата при всички вървят добре а Злати ти да се оправяш бързо:)

Хм, къде е изчезнал Доктора незнам:)))))))Нямаше опияняващи плодове но ако е успял поне да си почине ще съм щастлива. Мисля си обаче, че е бил в болницата ама не сте го видели защото се е трудил във вълшебната стаичка за вълшебни резултати:)))

А за нощниците...разбира се, че нощници с животни са на късмет, Йорита, жирафи, де да имаше и лисици щях да ви накупя на всички по една:))))))))

Успех на прегледите днес, който е, а на останалите слънчев ден:)
« Отговор #314 -: Септември 26, 2009, 10:17:34 am »
Аз ще съм с розова нощница с пингвинчета....  :lol:
Тъй... явно на живо съм страшна, защото вчера се помотах с лилавите си дънки по етажа и никой не ме позна... ама и аз си трая - една камара сладки мацки си шушукат, ама утре пак съм там и моля всички да си сложат по едно стикерче на ревера  :wink:
Сега сериозно... дебнем едно фоликулче пък да видим какво ще стане... Притеснено ми е ама малко...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #315 -: Септември 26, 2009, 10:28:38 am »
dess_dess :) дано да пораснат все още сте на 4 ден има надежда.

Относно змразяването дайте съвет аз още се чудя ако има хубави какво да правя ,страх ме е след това дали ще са хубави защото на втория ми опит замръзихме и след размазяването точно преди трансфера спряха да се развиват правилно.Предния път Александров не замрази ,той ме пита и аз му казох както прецени той ,а имаше 20бр много хубави другите 12 не толкова.Някой говорил ли е с него по този въпрос?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #316 -: Септември 26, 2009, 10:31:29 am »
Буба, пак вие и доктора сте тези, които трябва да прецените. Ако Александров каже, че са добри лично мое мнение е да замразите, но ако не са толкова добри ...незнам дали има смисъл. По скоро преценете заедно.
Пожелавам ти да са много хубави:) Но повече ти пожелавам скоро да не се сетиш за замразените:)
*
« Отговор #317 -: Септември 26, 2009, 10:32:52 am »
Аз ще съм с розова нощница с пингвинчета....  :lol:
Тъй... явно на живо съм страшна, защото вчера се помотах с лилавите си дънки по етажа и никой не ме позна... ама и аз си трая - една камара сладки мацки си шушукат, ама утре пак съм там и моля всички да си сложат по едно стикерче на ревера  :wink:
Сега сериозно... дебнем едно фоликулче пък да видим какво ще стане... Притеснено ми е ама малко...
Хей  :)защо се криеш ,аз вчера така се изложих :oops: питах една дама с лилави дънки вие Мими ли се казвате а вие се спотайвате.
« Отговор #318 -: Септември 26, 2009, 10:38:28 am »
Здравейте момичета,радвам се че всичко върви по план при всички ви  :D
Злати оправяй се мила.И аз вчера имах наченки на настинка и веднага награбих лимоните и меда.
Ели дано бързичко премине и твоето неразположение.Как беше днешната инжекция мила,Справи ли се по-добре от снощната?
Аз имам усещането че тази вечер май ще ми дойде  :) Но се чудя ако е само зацапване да го броя ли или да чакам истинско кървене  :? и тогава да звъня?
И като заговорихте за замръзяване-бихте ли споделили ако знаете какви са цените?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #319 -: Септември 26, 2009, 10:39:22 am »
Буба, пак вие и доктора сте тези, които трябва да прецените. Ако Александров каже, че са добри лично мое мнение е да замразите, но ако не са толкова добри ...незнам дали има смисъл. По скоро преценете заедно.
Пожелавам ти да са много хубави:) Но повече ти пожелавам скоро да не се сетиш за замразените:)

Лисе :)надявам се да не се сетя найстина и определено слушам Александров каквото каже нали той ни е надеждата на всички.
А и аз май следвам Златето ,гърлото ме дере ама ужас и на всичкото отгоре днес ми се поду крака от оргалутрана какво стана и аз незнам.Сега ще звъня да питам какво да пия преди да ме събори на цяло,че не ща да смърчам на пункцията.
А ти кажи на мъжо да ти цунка коремчето от мен. :)