0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #340 -: Септември 26, 2009, 16:33:32 pm »
Здравейте, дами...опс и ра4о :D! Ето ме и мен днес, мааааааалко по-добре от вчера. Гърлото ме боли по-малко, но за сметка на това се сдобих с хрема :x Ужас, как можа точно сега. Цяла година не бях се разболявала грам, а сега когато най-малко е позволено - аз да взема че да цъфна :x Марко Тотев ако не го познавате - ей ме на! :lol:
Пия си тука чайчета / аз по принцип не обичам чай, пия го само ако съм на смъртен одър :lol: и то го чакам да изстине, та си го пия студен  :lol: / Взимам парацетамол и стрепсилс, друго не ми е позволено :( Дано до вторник се оправя. Отпаднало ми е и яйчниците ми вече напират, корема ми е леко подут и ме наболява от време навреме. Ама ще го преживея де - калпава пара не се губи, нали знаете :lol:

Сетакап, ти защо не се обади, бе пиле. Аз от тая настинка ходя кат замаена и вчера бях малко отнесена, а и попълвах информираното съгласие, та нямах много време да се оглеждам. Но във вторник ще сме заедно на пункция, така че сигурно ще се видим. Моята ще е първа, в 8:30 ще съм там.
На момичетата, на които им предстоят преглед, пункция или трансфер - успех! Убедена съм, че този сезон ще е най-плодовития :D
Прегръщам ви и благодаря за пожеланията и стиснатите палци, да ви се връща тъпкано :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #341 -: Септември 26, 2009, 17:08:32 pm »
Сетакап, ти защо не се обади, бе пиле. Аз от тая настинка ходя кат замаена и вчера бях малко отнесена, а и попълвах информираното съгласие, та нямах много време да се оглеждам. Но във вторник ще сме заедно на пункция, така че сигурно ще се видим. Моята ще е първа, в 8:30 ще съм там.
На момичетата, на които им предстоят преглед, пункция или трансфер - успех! Убедена съм, че този сезон ще е най-плодовития :D
Прегръщам ви и благодаря за пожеланията и стиснатите палци, да ви се връща тъпкано :lol: :lol: :lol:

Еми значи ще си кихаме заедно в стаята... Този вирус и аз го лепнах от малката... 1-ви ден гърло; 2-ри хрема; 3 и 4-ти втрисане и после 1-2 дни пауза. Сега взе да слиза към дробовете и пия от мукопланта на Дара  :?
Как да се обадя, като незнам на кого... имаше толкова много хора...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #342 -: Септември 26, 2009, 17:25:46 pm »
А и аз май следвам Златето ,гърлото ме дере ама ужас и на всичкото отгоре днес ми се поду крака от оргалутрана какво стана и аз незнам.Сега ще звъня да питам какво да пия преди да ме събори на цяло,че не ща да смърчам на пункцията.
А ти кажи на мъжо да ти цунка коремчето от мен. :)
Бине кога ти е пунцията? В неделя ли?

Деси не в неделя съм на преглед и ще разбера тогава най вероятно сряда или вторник ще видим какво ще кажат.

Миленаенева, :)хубаво е да се замразят /за второ де :)бай боже/ ще видим какво ще каже Александров дано да са хубави е най важно.
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 17:34:56 pm от BUBA12 »
« Отговор #343 -: Септември 26, 2009, 19:37:29 pm »
аааа, ами добре бе, то и аз съм на преглед в неделя към 1 ч., а в 2,30 ч. съм на сватба 8O , как ще смогна незнам, така че ако видите някой в официална рокля и фризура не се чудете, аз ще съм - сватбарката  :balk_95:
« Отговор #344 -: Септември 26, 2009, 21:32:51 pm »
Такаааааа на мен днес ми дойде и утре и аз ще се кипря в АГ :D Нооо  и аз съм на сватба  :lol: :lol: :lol: и се чудя как да организирам нещата  :? Деси  :lol: и аз ще съм така  :lol: :lol: :lol: ужас-май е по-добре да се преобличам по няколко пъти.Че ще кажат тая кво се е направила тука за доктора ли за какво  :lol: При мен се получава много неудобно защото сватбата тръгва от вкъщи и ще изпусна някой моменти  :? дано не ни се обиди младоженеца-на мъжа ми брат му.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #345 -: Септември 26, 2009, 21:35:48 pm »
Значи утре - всички официални и гримирани - общ дрескод :)
« Отговор #346 -: Септември 26, 2009, 21:40:39 pm »
 :D Щом няма да си с булчинската рокля ти... Извинете за спама, ама така си го представих, като каза че сватбата тръгва от вас. Много хубав старт, успех!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #347 -: Септември 26, 2009, 21:41:45 pm »
малее, голям смях ще падне! то само остава и някоя булка да дойде на преглед и тотално ще   обявят септемврийската сесия за напълно луди!

та говорейки за сватби, някой знае ли дали може да се пие алкохол по време на стимулация, смисъл да не си пречат нещо с хормоналните, да взема да се натровя насред тържеството
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 23:39:35 pm от Елфи »
« Отговор #348 -: Септември 26, 2009, 21:48:53 pm »
Хахахах така ли прозвуча извинете  :D :lol: :lol: :lol: На мъжа ми брат му се жени и затова :D Както и да е извинявам се.Дали обаче утре ще ме боцкат не разбрах-абе ще взема 1-2 Гонала  :lol:

« Отговор #349 -: Септември 26, 2009, 22:05:43 pm »
 :hello2: Dessi-kk, при теб как вървят нещата, кога ще си на пункция? Нещо ми се  губиш тия дни. По отношение на алкохола, ако не прекалиш хептен/ три дена яли, пили и се веселили/, няма проблем. Пък и то каква сватба ще е, ако не си пийнеш поне лекичко, за настроение.
 Еlina0102, честит ти утрешен старт на стимулация. И ти си пийни, хич не му мисли.  :P Все пак етърва ще имаш нова, за всичко трябва да си готова :P :P :P
Айде сватбарките,  пишете как сте прекарали празненствата /ако не ви се е завъртяла премного главата/ :)

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #350 -: Септември 26, 2009, 22:11:51 pm »
Ами не знам кога, утре ми е 9 ден от стимулацията, сигурно утре ще кажат!
« Отговор #351 -: Септември 26, 2009, 22:22:26 pm »
Мимеее благодаря ти мила  :bighug: Ох да ви кажа и аз разсъждавах дали мога да си пийна все пак  :? срам не срам може да питам утре  :lol:

« Отговор #352 -: Септември 27, 2009, 06:31:40 am »
отивам на купона!  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #353 -: Септември 27, 2009, 07:04:37 am »
Успех днес на всички купонджийки  :D. Аз утре пътувам пак, ама този път както се изразява мъжа ми - пеш  :D, т.е. с автобус. На отиване едни добри хора, Сиксенс и мъжа и, ще ме повозят от Бургас до Варна и на Тошето ще му бръмне главата  :lol:. Надявам се да са наред нещата при мен и утре да уточним кога ще бъде пункцията.

« Отговор #354 -: Септември 27, 2009, 09:34:47 am »
 :) :) :)Добро  утро, момичета. Днес ми е свободен ден. Няма инжекции, няма АГ, имам цял един почивен ден на разположение, ще се настройвам за утрешната пункция.  Както ми е дискомфорно с тоз подутия корем, май нямъде да изляза от къщи. Май-май все ще се навъртам около леглото, спазвайки закона за гравитацията. Да знаете,  нашата Ани е златна. Струва  ми се, че я пренебрегваме незаслужено, отдавайки цялото си внимание и коментари  на един или друг доктор. А тя е като пчеличка неуморна, все пърха нанякъде, кротка и покорна. Е понякога повиква леко, но се чуе надалеко. Трябва да намерим повод и начин да я зарадваме, да и благодарим за нежните грижи и обич, с които постоянно ни дарява, все заета с много неща, но винаги успява!
Впечатлена съм от целия екип на центъра, от хуманността им, тези хора наистина са лекари, ярки личности с призвание!
Лек ден и много усмивки! :P :P :P
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 09:37:18 am от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #355 -: Септември 27, 2009, 10:45:12 am »
Здравейте и от мен!! Не искам да има болни в групата,за това $партийно$поръчение,всички до ден -два да се оправят! на сватбарките -приятно празнуване! Жалко ,че няма да присъстваме на прегледите в АГто днес,че да видя реакцията на персонала!! голям смях ще е ! Що не качите и сватове и кумове горе,че да бъде картинката наистина пълна и цветна....!! А колкото до алкохола-по-малко мисля ,че може! дори е задължително! Так е правлното възпитани за децата-от малки да се срещат с изкушенията на живота и да ги познават! във всеки случай няма да ви навреди! както разбирам,започва се сесията с пункциите! Искрено ви желая ,всички да я преминете успешно и да продължите бодро към трансферите! След което,с пълна скорост към $покоряването$ на върха,в което въбще не се съмнявам! Само дето мястото там може да се окаже малко за толкова коремчета!! Ни вчера се убихме да бързаме за преглед! Имахме час 11-11.30 ч ама още на Поморие Ани ни звъни да пта къде сме! А времето беше едно отвратително! И като се започна едно притеснение....Карай,карй-вика навигаторката! Дъх не мога да си взема! Даже щях да се изпусна в колата!! Да не си тръгнели и да няма преглед! Абе луда работа! Мисля че за днешната Формула ще стартирам от първа позиция* макар, че едва ли ще ми разберете сравнението*.И голямо притеснение! Ако знаех ,че ще е така ,щяхме да отидем с яхтата-поне направо през морето! явно прегледите са свършили по-рано ,ама кой да предположи!?? Толкова празно АГ не бях виждал! чак ми стана тъжно! Пункцията ни ще е в сряда! Май нещо не искат да порасват накаря,или не знам какво..Той Доки нали не говори,амаи аз не го засяках,щото докат намеря място за паркиране той прегледа при него беше свършил! Предполагам че е бил в $магиеската си стаичак$ дето ни готви приятните изненади! Ани каза че ни трябват още 12 гГонал!!! Още три дена ! И един Цитротит! Не знам доре ли  или не,но имам доверие в Док! Така е преценил,така ще бде! Естествено ние не бяхме подготвени за тази поредна доза! Ани ни даде три броя*от румънските*както тя каза! ще ги плащаме следващия път! Ами сега???? Айде ,звъним на една много отзивчива учасничка от форума тук,да търсим телефона на Пурсанте?? то ,момичето на гости,ама веднага прие задачата и само след половин час имахме инфото!Ами смятахме,смятахме,ама винетка за Румъния имаме от предната неделя-значи още си важи! Разликата в цената- 160 лвточно двата цитротита от Варна еее??? Само 30лв гориво повече а и поне ще видим Мангалия! Така че стартирахме! Всичко мина нормално,като изключим лекот объркване в гарада но пък поне се разходихме!! А времето беше прекрасно! Ама ни се бадихме в аптеката предварително-не мислете че тръгнахме така! Колкото и да съм авантюрист,чак пък само за едната разходка и то в такъвмомент ,нямаше да го направя! И така! Ама малко се убихме от път,ч се прибрахме в Бургас чак в 20 ч ! Ама нищо ,важното работите да се нареждат!
Ние също мисилим да замразим,ако са сполучливи! За всеки случай! Паоне да се бодем излишно!
За жалост,още не усеща нищо-нито и е надут корема,нито и тежи или опъва! Не знам как трябва да бъде?? Може с допълнитлния Гонал ще се дооформят нещата! Както и да е-в сряда сме на пункция и вече и аз започвам с нервите!!! Лошо!
п.п.колкото до пижамите с животинчета за късмет,май нямада имаме време да търсим такав! предложих да ме снимат и отпечатът на някоя чиста пижама! че по -екзотично животинче от мене няма по целиясвят!
Чакам да пишите за днешните прегледи  исватби!! И само хубави неща! И $НЕ НА БОЛЕСТИТЕ$$$ Венсеремос 
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #356 -: Септември 27, 2009, 11:13:31 am »
Рачо, не е задължително да и е подут корема на съпругата ти (едно име или ник би свършило прекрасна работа за да имаме обръщение и към нея:). Даже по-добре да не и е за да се чувства комфортно:)
При последната стимулация, не усещах нищо и все едно си биех не Гонал ами екстази. Така леко и приятно не се бях чувствала при предишните опити.
Корема ми се поду малко след трансфера а на вас и на всички останали пожелавам раздуване като моето:)

Приятен ден и сватбарите да внимават с танците:)))))))))))
*
« Отговор #357 -: Септември 27, 2009, 12:48:22 pm »
Благодаря ти за поясненията! Щото аз какъвто съм некомпетентен и не знам как да удържам положението!! Кажете ми какви лекарства трябват след пункцията и какви пари да си приготвя за купуването им?? Ще съм много благодарен! Май народа вече се отдаде на веселие и сватби??? Нямапостове! Ама то  времето си е супернавън,кой ще дреме като нас $на закрито$ !!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #358 -: Септември 27, 2009, 13:03:22 pm »
ra40, браво на вас! направо се изумих, като четох приключенията ви! аз не бих тръгнала до румъния заради три ампули, но то е защото съм сама. ако имах партньор като теб до себе си може би щеше да е друго и пътуването да ми изгрежда като разходка, а не като премеждие.
за ани съм съгласна, че заслужава нашата обич. отдавна го казах, но тогава нямаше реакция. хайде да мислим как да я зарадваме!
сега да питам нещо... днес ми е първия ден от цикъла, но е само зацапване засега. питането ми е сега ли да почвам с регулона или от утре, когато най-вероятно ще е истински цикъл?
*
« Отговор #359 -: Септември 27, 2009, 13:36:23 pm »
Здравейте и от мен в този хубав слънчев ден  :)
На сватбарките весело изкарване.

Днес бях на преглед - 9ден от стимулацията.

При мен нещата се развиват малко по бавно от очакваното от мен де  Smile
в ляво имам пак над 10бр.х15,5мм в дясно също ,лигавицата е 8,2мм
за 9ден незнам дали е много добре но имам още време така че трябва да нарастне нали слагам и глобули дано да имат ефект.
На 29.09.09 последно на преглед а пункцията я насрочиха за 1.10.09/четвъртък/
Ееееее май днете от седмицата взеха да се запълват момичета и момчета :).

Днес питах и най вероятно ще остана ден два там след пункцията ,не ми се щеше но няма как ,поне съм доволна че нямам течност в корема.Явно пак ще посрещам и изпращам дамите от пункции и трансфери Smile

Малко остана до финалната права - пърпение му е майката Smile

Мимка :) лека пункция утре да напълниш кошничката с яйчеца.
Ели успешен старт и на теб и лека до края.