0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #540 -: Февруари 04, 2010, 13:51:45 pm »
ЗДравей Светлина!! Ако успеете да уредите донорско с Док,не се и съмнявам ,че ще намериш момичета ,които да помогнат! то като гледам тая година с какви "реколти" започва,няма да е проблем! Така,че смело напред,към Док! Душица е той,няма да ви откаже! Успех и пиши!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #541 -: Февруари 04, 2010, 15:37:08 pm »
Благодаря на всички за пожеланията, имам нужда от подкрепа :oops:
Днес се обадих и ми казаха, че 14 яйцица били оплодено, но от тях 9 се развиват както трябва...В събота пак ще се обаждам да видим дали ще е тогава трансфера или в понеделник.
На всички - много стиснати палци!
« Отговор #542 -: Февруари 04, 2010, 15:58:40 pm »
pony_petya миличка това е добре,не се притеснявай,всичко ще е наред,дано имате и да си замразите макар ченяма да ви трябва  :lol: :wink:,ама ей така просто.Всички 9 бебока ще се развият ще видиш спокойно ,излизай сега че после ако мажъ ти екато моя ще те тропяса на леглото и няма да ти дава да ставаш  :lol: :lol: :lol:
Успех мила,и на всички останли  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #543 -: Февруари 04, 2010, 16:32:59 pm »
Ееееее, Маймун, ще замразят за второ бе  :lol:
Успех, pony_petya! Сега - само положителни мисли в главицата!
« Отговор #544 -: Февруари 04, 2010, 16:53:59 pm »
хехехеехех е те сега три ще станат и после ще ги призная ако са навити за още хехеехех
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #545 -: Февруари 04, 2010, 20:25:07 pm »
Ами моят мъж иска 5 деца... 8O Сега така мисли, като имаме деца може да си промени мнението и да намали бройката :wink:
Аз му казвам - ами ако станат тризнаци, а той спокойно ми казва - по-бързо ще стигнем желаната бройка от 5 хаха :lol:
Благодаря ви на всички и ви желая близнаци - момче и момиче :P :P :P
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #546 -: Февруари 04, 2010, 20:37:15 pm »
Пони чудесна бройка ще видиш док ще има голям избор и ще ти върне само най елитните, не се притеснявай , Мънки как си мила почиваш ли, пазиш ли трите маймунчета.Аз съм на преглед в петък пада ми се 6 ден от стимулацията с гонала ,дано нещата вървят нормално и да са се получили хубава бройка фоликулчета.Ако има някой за неделя да свирка
« Отговор #547 -: Февруари 04, 2010, 20:39:19 pm »
Ами моят мъж иска 5 деца... 8O

Ахааааааа, видя ли Маймун, що ще и трябват и замразените  :lol:

Успех, момичета, и бъдете здрави!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #548 -: Февруари 04, 2010, 20:39:55 pm »
Аз може да се навъртам в АГ в събота или неделя около обяд ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #549 -: Февруари 04, 2010, 21:04:51 pm »
crow ,аз ще бъда там в неделя в 10,30 в аг на диванчето,ако си там ще се радвам да се запознаем, а подхода на мънки беше доста добър ако има момичета до мен и аз ще питам " някой пише ли в зачатие" така че може да се разпознаем,  ще те чакам
« Отговор #550 -: Февруари 04, 2010, 21:12:53 pm »
Ехеееее брей тез татковци мн смели,ами Петя ха дано имате за замразяване че 5 определено ще е на два пъти  :D :D :D
 Гарчее гледам пълна промяна настана с аватара,лентичката браво мн са хубавиии  :lol: ,това послучай новото начинание а  :wink:

Успех момичета стискам силнопалчета :)
 Аз съм добре,лежа тука че друго не ми дават да правя и чакам 16.02.  :lol: :lol: :lol: надявам се и маймунките да са още с мени да са добре  :)
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #551 -: Февруари 04, 2010, 21:35:34 pm »
Гарчее гледам пълна промяна настана с аватара,лентичката браво мн са хубавиии  :lol: ,това послучай новото начинание а  :wink:
Мдааа, то и на теб ти е време да махнеш бирата от детелинката, ама си траеш  :lol: :lol:

Сиска, незнам дали 10.30 ще успея, но ако съм там непременно ще се оглеждам за момиче, което ми прилича да се казва Сиска  :P  Или току ще подвиквам "Сисееее- Сисееее "  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #552 -: Февруари 04, 2010, 22:24:11 pm »
здравейте
« Отговор #553 -: Февруари 04, 2010, 22:43:11 pm »
Здравей :)
« Отговор #554 -: Февруари 04, 2010, 22:51:21 pm »
от много време чета вашите съдби и все не се решавам да се включа и аз . Колкото повече чета , толкова повече се запалвам и аз да действам .За мен накратко - от 6 год.правим опити но все не става . Минах през всички изследвания и аз и моя съпруг , лекувах се срещу хламиди много време ,но накрая успях ,вече ги няма . Цветна снимка идеална според лекаря ми и аз много се зарадвах, че това не ми е проблем.С две думи проблем няма , но не става .Препоръчаха ми да стимулирам овулацията си и пих клостил ,неочаквано се случи нещо тревожно - тъй като ми дойде  нормално не подозирах какво ме чака. Следващия месец прокървих внезапно и мислих, че е цикъл ,но не беше , оказа се цветна бременност, която нито един доктор не можа да открие.За щастие ми се размина рязане на тръби ,защото бременността сама се очисти Много сълзи и мъка и страх от полови контакти!! Всичко мина , ходих и на кални бани , но пак нищо!Решихме се на инвитро и 2009 април го направихме в АГ- Варна . Всичко завърши с положителен тест на 12 ден в АГ , но след това прокървих и всичко свърши до тук!!Мъката е огромна и се чувтваш сринат!Това е моята история малко дълга , но знам че тук има сродни души и ще ме разберете ! за сега това!!
« Отговор #555 -: Февруари 04, 2010, 22:54:44 pm »
Сгреших за бременността , не беше цветна , а извънматочна!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #556 -: Февруари 05, 2010, 00:16:37 am »
Здравей, speranza! Добре дошла при нас и дано не се задържаш много. Съжалявам за това, което си преживяла, но не се отчайвай, надежда винаги има. Още повече, че си попаднала на правилното място, при правилния екип :D Пожелавам ти много усмивки и успех в борбата.

П.С. Само да вметна, че 2 часа след като си публикувала пост имаш активна опция "редактирай", горе в десния ъгъл до бутона "цитат" :wink: Т.е. можеш да допълваш постинга си без да се налага да пускаш нов :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #557 -: Февруари 05, 2010, 08:37:16 am »
Здравей Сперанца,добре дошла!! Правилно си постъпила-разкажи си,да ти олекне!!!На правилното място си! Тука сме само "сродни души" ,ама направо сродни душици сме!!! Абе направо сме се "сродили",да знаеш! Тази опции съществува напълно,макар и в бъдещето,защото се задава вълна от + резултати и никак не е невъзможно след години някои от тия  + да се сродят!! Така че от всички бъдещи и настоящи мами,се крие по някоя "мека" душа на свекърва!! Или на свекър!Има и други варанти!! :balk_128:
Виждаш ли колко сме отзивчиви-веднага обясняваме как може да се употребява форума и по лесно да се пише!!!! :wink:
Успех и се включвай по-често! Пожелавам ти да е само с хубави новини!
« Отговор #558 -: Февруари 05, 2010, 10:04:54 am »
Здравейте момичета и Рачо  :)В темичката се е получило страхотно раздвижване, коетомного ме радва :) Пъров да пожелая на Маймунчето, леки и неусетни дни до двучертичковия тест и кротки, послушни маймунчета :D :bighug:
pony_petya , чудесна бройчица си заформила  :), пожелавам ти успешен трансфер, а другото за двете ччертички, си го знаеш  :) Между другото онзи ден като ходих на док, имаше едно момиче на пункция, явно си била ти  :), но не успях да те видя :oops:
sisка, crow  , успех и на вас  :D
Добре дошли на новите момичета и успешни процедури  :)
Сега да кажа какво става при нас  :)Нещата май не са съвсем розовки, но времето ще покаже :) Та значи, онзи ден бях при док, да се разбираме за предстоящата процедура,и той каза, че от наблюденията му дотук, при нас се касае за мъжки фактор :?, който обаче параметрите на спермограмата не обхващат, ставало въпрос за нещо свързано с молекулите на сперматозоидите /аз така се притесних, че забравих какво точно беше/. За съжаление, според док, не можем да повлияем с кой знае какво и всичко си било въпрос на случайности и късмет, а като знам ние какви "късметлии" сме, малко се скапах  :? В крайна сметка явно това е причината за малкото оплождане, което се получва при нас  :oops: До сега винаги съм искала да знам някаква причина за неуспехите при нас, но сега, когато имаме яснота, много, много ме е страх :? Питах док дали да не направим SDI тест, той каза, че няма нужда, но аз не мога да се успокоя, толкова ми е притеснено и така ме е страх, направо не мога да се позная :x
Няма да продължавам, че май доста развалих темичката, не ми обръщайте внимание, просто ми се щеше да споделя, защото направо незнам как да продължим :? Извинявам се за мрачния пост  :oops:
*
« Отговор #559 -: Февруари 05, 2010, 12:20:27 pm »
Е, Съни,как ще е мрачен...??? osi_10 Поне вече имате някаква яснота за причините!! Но аз не разбрах,док какво ви посъветва?? Не може да няма вариант да се $подсилят$ тия объркани моликули???
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 12:22:04 pm от ra40 »