0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #560 -: Февруари 05, 2010, 14:38:38 pm »
Благодаря ви за топлото посрещане много се радвам ,че има с кого да споделям своите радости и мъки !!! Искам да ви кажа, че преживявам емоциите на всички вас и най- много се радвам и дори плача от радост когато науча за някоя щастлива  бъдеща майка ,но не само на тест , а наистина!!! Дори и извън България отново влизах във форума и ви четях!
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 15:49:51 pm от speranza »
« Отговор #561 -: Февруари 05, 2010, 22:04:19 pm »
speranza, добре дошла тук! И да изчезваш бързичко в другия подфорум!  :wink:

*sunny*, лошо е да узнаеш истината, но е добре, че се е намерила причина! Все пак ще знаете къде да се насочите. Всъщност колко слабо оплождане е било предния път? Сори, сигурно си писала, ама аз не съм чела като хората! Не се притеснявай толкова - сигурна съм, че ще намерите решение на проблема! Пожелавам ти го от сърце!

Маймун, топли малките маймунки!

pony_petya, дано имате голям избор утре, та даже и да прескочите утрешния трансфер и да го направите в понеделник!

« Отговор #562 -: Февруари 05, 2010, 22:55:06 pm »
crow, днес и аз бях в АГ да ми сложат оргалутрана, но съвсем за кратко, може и да сме се засекли. Утре със siesta сме там в 10, въпреки, че ми казаха че ще са свободни чак към 10.30, защото имали трансфер. Но...., както и да е, обаждайте се, кой коя е  :ask:!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #563 -: Февруари 06, 2010, 14:28:10 pm »
crow, днес и аз бях в АГ да ми сложат оргалутрана, но съвсем за кратко, може и да сме се засекли. Утре със siesta сме там в 10, въпреки, че ми казаха че ще са свободни чак към 10.30, защото имали трансфер. Но...., както и да е, обаждайте се, кой коя е  :ask:!
Бамби писала си вчера. Аз вчера не съм била в АГ. Днес бях, но около 12.30ч. и вече нямаше никой.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #564 -: Февруари 06, 2010, 15:27:44 pm »
Speranza добре дошла и само попътен вятър ти желая.
Ние действително останахме за трансфер в понеделник, не ми казаха точно колко са яйцеклетките, имало 10 описани...
Само се моля този път господ да е с нас и с всички вас, дано!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #565 -: Февруари 06, 2010, 15:34:31 pm »
Въпреки, че рядко се включвам напоследък, това е темата която винаги преглеждам и то с голяма надежда.
Мили семейства, желая ви не море а океан от жадувани детски усмивки.
Вярвам, че ще бъдете много щастливи защото вярвам безрезервно на човека д-р Александров.
Прегръщаме ви и не спирайте да се усмихвате.

Sunny, вярвай мила. Ще се случи.
« Последна редакция: Февруари 06, 2010, 21:21:53 pm от sixsens »
« Отговор #566 -: Февруари 06, 2010, 16:24:04 pm »
crow, то тогава сме си тръгнали със siesta  :(, нищо другият път. Аз утре пак съм там за последно боцкане с оргалуртана, а във вторник ми е пункцията.
Ииии, да ви се похваля- 3 фоликула в левия и 8 в десния. Всички са големи и хубавки, около 17 мм :D. Много ме зарадва док. днес. Стискайте ми палци, че започва да ме е страх вече. :balk_88:
*
« Отговор #567 -: Февруари 06, 2010, 16:44:14 pm »
Здравейте дами! Имаме си още попълнения,добре дошли  :)и дано не се задържите тук.
Гардже и ти си се преобразила :D много е готин аватара.
Е да се отчета сега и аз. Десния се представя добре около 7-8 фоликула,не знам колко големи, ноооо левия  :( само един фоликул, поне е 11 мм.В понеделник пак на преглед да видим как се развиват нещата.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #568 -: Февруари 06, 2010, 17:27:30 pm »
Пони чудесна новина ,всичко ще бъде наред стискам палци,сперанца добре дошла и скоро да си ходиш от тук, както и всички момичета. Бамбами аз утре ще бъда в аг към 10,30 ч. за преглед за да видим как се развиват нещата при мен- ще ми бъде 6 ден от гонала,  ако си там по това време може да се видим,успех на всички в процедурите .
« Отговор #569 -: Февруари 07, 2010, 10:08:24 am »
Здравейте банда,да честитя на всички вихубавите новинки,и още по хубави да ни поднасяте всеки ден ;) късмет и успех на всички.
 А сега да попитам миналите по този път,пиехте ли нош па,защото имам ужасни спазми в матката сякаш и мн се притеснявам ама многоо ,дано не е нещо обеспокойтелно,и снощи имах ужасно главоболие предполагам че е от някое хапче и мн гадене ,може ли да пия ношпа ? моля ви побъркала съм се от притеснение  :? :( :( :(
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #570 -: Февруари 07, 2010, 10:24:38 am »
Мonkey :) да, можеш да пиеш ношпа, аз пиех всеки ден, защото бях с болки, док ми каза, звънни му да питаш все пак, но си пийни едно, аз по две пиех. АЙде късмет :D
*
« Отговор #571 -: Февруари 07, 2010, 10:33:19 am »
Можеш да пиеш нош-па 3х1 не се притеснявай аз все още го пия ,а за глава парацетамол.Гушкай там малките маймунки на топло  :)не остана много :crossfingers:
« Отговор #572 -: Февруари 07, 2010, 11:44:41 am »
Благодаря ви момичета,и аз така мисля да пийвам 3x1,пък да видиме какво ще стане накрая  :wink: :wink: :wink: :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #573 -: Февруари 07, 2010, 12:16:44 pm »
Ей ,маймунче ,как каво ще стане накрая.......???Аааааа,тома че те наболява е нормално! Дори е добре! Значи работата се развива! Пийни се но шпато и стой мирно!! И никакви съмнения,че накрая ще ви тегля един бой....!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #574 -: Февруари 07, 2010, 12:48:07 pm »
Точно така рачеееееее!
Мъжка подкрепа :)
Ей без мъжете си сме за никъде да знаете!
А ма и те без нас ;-)
Успех на всички!
« Отговор #575 -: Февруари 07, 2010, 13:37:56 pm »
Monkey, надявам се, че вече се чувстваш по-добре. И на мен на рецептата ми за ношпа пише 3х1, така че смело напред в името на маймунчетата :P
« Отговор #576 -: Февруари 07, 2010, 14:50:19 pm »
Мерси момичета , а може би и момчета, че сте така мили , доколкото разбирам вие вече сте подкарали процедурите ,желая ви успех и дано Бог и Богородица са милостиви към всички и тази година да има много бебчета имного усмивки на вашите лица . Аз скоро ще ходя в АГ да видя кога ще правя втората си инвитро процедура ,може би ще започна след Велик ден , ако всичко е наред . При мен мина 1 година от 1-то инвитро и вече нямам търпение за 2- то . Чувствам ,че този път ще стане, ако е решил Бог!!!Успех на всички ви!!!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #577 -: Февруари 07, 2010, 15:06:32 pm »
здравйте момичета и рачо,върнах се от аг и да се отчета на 6 ден от стимулацията имам около 8 фоликула каза александров,включи и цитротид , аз малко се притесних защото тази бройка ми се струва малко и сега ми е едно криво.Ами това е от мен в сряда пак съм на преглед, аз си мисля че повоче фоликули няма да се появят а само тези 8 ще растат на големина, ако някоя от вас е по наясно да ми каже.
« Отговор #578 -: Февруари 07, 2010, 18:53:30 pm »
Браво миличка,не се притеснявай 8 са си добре ,всичко ще мине както трябва  :wink: :wink: :wink:
 Успех ти желая
*
« Отговор #579 -: Февруари 07, 2010, 19:01:29 pm »
sisка и моите са 8. Да се надяваме,че всички ще са много качествени.Аз утре пак съм на диванчето :)