0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #580 -: Февруари 07, 2010, 19:08:10 pm »
Момичета кога ви изписаха рецептата за Цитротид и Прегнил ? След първия преглед с началото на Гонал (Прегнил) или на 6 ден от МЦ, след като се види как вървят фоликулчетата ? На мен не ми дадоха рецепта, а май не ми се ще да тичам в последния момент за лекарства.
Исе, болката може да е добър знак, но ти си пий но-шпа (предполагам, че вече си звъннала на Ани или на док.)
Сиска, Сиестичка, стискам палци тези 8 фоликулчета да са много качествени и да се превърнат в чудесни ембриончета, а по-късно някои от тях в плачещи вързопчета.

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #581 -: Февруари 07, 2010, 19:39:07 pm »
crow,на мен доктора ми изписа гонала когато реших да правя ин витро ,защото исках да знам броя на ампулите за да си ги купя от румъния, а цитротита и прегнила ми ги изписа на първия ден от стимулацията.На протокола, който ще ти дадат първия ден пише и какво е другото лекарство и аз им казах да ми напишат рецепта за да си ги купя навреме.
*
« Отговор #582 -: Февруари 07, 2010, 20:27:02 pm »
Мерси Гардже :) двойно да ти се връща :)
Поискай си рецепта следващия път. За гонала ми дадоха рецептата когато правихме сондажа, вече пиех противозачатачните.За оргалутрана не се наложи, дадоха ми го без рецепта.А за прегнила не са ми дали още.
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 20:34:00 pm от siesta »
*

crow

• 2670
« Отговор #583 -: Февруари 08, 2010, 08:03:18 am »
Днес трябва да отида до лабораторията в АГ, за да взема част от изследвания. Мисля, че работят от 11.30 до 12.30 .. Някой има ли телефон на който да звънна, относно получаване на резултатите. Да не се разходя и да няма никой  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #584 -: Февруари 08, 2010, 08:51:44 am »
Не се притеснявай от 11.30 - 12.30 се получават резултатите  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
« Отговор #585 -: Февруари 08, 2010, 08:58:48 am »
Исках да ги питам и дали са готови, защото лаборантката която ми вземаше кръв май не беше много сигурна. Затова не исках да ходя напразно в студа. Имам спомен, че някой знаеше телефон.
« Отговор #586 -: Февруари 08, 2010, 12:42:21 pm »
Може би се включвам доста късно, но ще напиша телефона на централата в АГ- 052/ 613 799.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #587 -: Февруари 08, 2010, 18:15:49 pm »
Здравейте момичета и момчета :D
Искам да се запиша и аз в тази темичка - на 17.02 ми предстои цветна снимка, защото заради извънматочна ми отстраниха едната тръба, а при лапароскопията не са ми проверили другата. Преди извънматочната имам един аборт заради кухо яйце. Дълго време се опитвах да си запазя час за д-р Александров и за щастие най-сетне успях :D.
Тъй като днес ми дойде цикъла на 3ти ден трябва да си пусна половите хормони, може ли да ми кажете сутрин от колко започва работа лабораторията, защото заради отсъствията ми по повод аборта и след това извънматочната, на работа ме гледат лошо, лошо, когато ме няма. Та сега се опитвам всичко да вместя в извънработно време.
На всички пожелавам много късмет и търпение. Аз ви чета доста отдавна, така че кажи речи ви познавам задочно. Именно благодарение на вас съм сигурна, че вече съм попаднала на правилното място :D
Лека вечер

*

crow

• 2670
« Отговор #588 -: Февруари 08, 2010, 18:39:00 pm »
Веси, аз моите хормони съм ги пускала в "Лаборекспрес" (където отварят в 7.30ч.). Лабораторията в АГ незнам точно, но май отваря в 9ч. Бавят резултатите, повече отколкото в "Лаборекспрес", а хубавото на последната е, че освен сносните цени, можеш да си гледаш онлайн резултата. В АГ ми признаха изследванията от там.
Ето линк към лабораторията:
http://www.laborexpres.com/

П.П: В случай, че някой се усъмни - не правя реклама, но аз лично съм доволна от тази лаборатория.
*
« Отговор #589 -: Февруари 08, 2010, 18:42:59 pm »
Здравей Vesellie в 8,30 със сигурност работят аз съм ходила тогава.Аз утре ще съм там ако искаш ще проверя и ще ти пиша на лични.
А сега да се отчета за сега нещата вървят добре утре сутрин последен гонал, сряда вечерта  10000 ед. прегнил и в петък пункция.
*

crow

• 2670
« Отговор #590 -: Февруари 08, 2010, 18:46:15 pm »
Хм, момичета защо на някои от вас слагат 5000 ед. Прегнил, а на други 10000 ?
« Отговор #591 -: Февруари 08, 2010, 18:52:20 pm »
До колкото разбрах от док, за да не се получи хиперстимулация, аз имах 10 000 единици, но док каза, че има риск и ми сложиха  само 5000 и нямах хиперстимулация.
Аз се намесвам оттвреме навреме, иначе не съм от активните, но март и аз съм на линия и пак наново ще мътя :D
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 18:54:29 pm от sirina »
*

crow

• 2670
« Отговор #592 -: Февруари 08, 2010, 19:09:08 pm »
Е, Сирина бъди активна де  :P :P :P И аз съм за Март месец и ще се радвам да не се свъртам сама в темичката.
Успех ти желая !!!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #593 -: Февруари 08, 2010, 19:16:10 pm »
Благодаря момичета, аз мислех, че признават изследвания само от тяхната лаборатория. Иначе на мен най-удобна ми е статус - тях дали ги признават?
Сиеста, ако не те затруднява, може да провериш колко най-рано може да се даде кръв.
Благодаря ви пак и лека вечер :)

« Отговор #594 -: Февруари 08, 2010, 19:40:04 pm »
Crow аз редовно си чета, но още не съм започнала повторно процедурата, мисля края на март да е, но първо ще видя док какво ще каже. А на теб и останалите много късмет, нали знаете, че студените месеци са най- благоприятни или поне така ни се иска  :grouphug2:
« Отговор #595 -: Февруари 08, 2010, 19:53:08 pm »
Благодаря момичета, аз мислех, че признават изследвания само от тяхната лаборатория. Иначе на мен най-удобна ми е статус - тях дали ги признават?
Сиеста, ако не те затруднява, може да провериш колко най-рано може да се даде кръв.
Благодаря ви пак и лека вечер :)
Не съм имала проблеми с изследвания от Статус.
Късмет на всички !
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 21:00:43 pm от Black_rose »
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #596 -: Февруари 08, 2010, 20:40:58 pm »
сиеста мила май аз първя след теб, в сряда съм на преглед 9 ден от гонала ще ми е , стикам ти палци всичко да ти върви по вода.Извинявай много сигурно си писала ама съм забравила това кой опит ти е.Лека вечер момичета и момчета, до утре
*
« Отговор #597 -: Февруари 08, 2010, 23:05:05 pm »
Благодаря sisка дано на всички ни върви по вода :)Първи опит ми е :) силно се надявам и последен :D
« Отговор #598 -: Февруари 09, 2010, 09:17:06 am »
Здравейте бъдещи мамчета  :wink: ,влизам за да пожелая успех и да стисна палци за бамбина ,днеска е нейната пункция,и дано всичко мине по вода  :lol: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 Чакам да се отчетеш с нетърпение  :lol:
 Желая успех на всички ви :)
 Аз съм си така ,наболяват си ме ПМС ама си пийвам ношпа и това е ,даже вчета джурнах една малка биричкаа  :lol: :lol: :lol: ,и от вчера включих и естрофем 2x1  :D

Може ли някой да ме опъти за някоя лаборатория по близко до колхозен за кръвен тест (няма сега да го правя,но понеже незнам къде има... :wink::lol:

Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #599 -: Февруари 09, 2010, 09:36:27 am »
стиснати палци и от мен на бамбина на пункцията