0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро  :D
Мерси за кафето!
Гардже, и от мен честит петък! :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Здравейте и от мен момичета .Маринка мерси за кафето с удоволствие се присъединявам кам вас.Crow успешен петък .На всички момичета успех и приятен завършек на седмицата .
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 11:09:47 am от foveri »
*
Добро утро слънчеви мадами. Маринка благодаря за разкошното кафенце, Гардже честит ти петъчен ден, Раде ще чакам с нетърпение да завършим тази седмична темичка с поне едно  :bfp: :crossfingers: Много хубав дн ви желая  :balk_21:
*
Раде ще чакам с нетърпение да завършим тази седмична темичка с поне едно  :bfp:
Маймункеее, току що те разгадах!  :D Днес не е ли 27.11???
А дано ти да си тази!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хахахахахах да 27 ми е ,ама не се надявам много,яко ме подсеща вещицата,но все още има надежда докато я няма :wink:,дано дано  :P
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Айййдее Исе, ти ще да си! Чакаме да отмине днешния ден и да няма вещица и да имаш ++ :) Хихик ;) Стискам, стискам палците, та чак ме заболяха ръцете!

Здравейте, момичета
Маринче, мерси за кафенцето, мила  :) . И аз като теб изпратих вещицата и смятам да се захвана сериозно на работа за Коледно чудо  :lol:
Нещо края на месеца не е много розов...
Исе, хайде извади го положителния тест и да се почерпим подобаващо :drunk:

Приятен петък на всички  :wink:

*
Исе, хайде извади го положителния тест и да се почерпим подобаващо :drunk:
Приятен петък на всички  :wink:

Мънки,
Хайде направи този петък щастлив и незабравим  :crossfingers: :crossfingers:

Аз я държа онази гадюха, не се притеснявай...
Момичета благодаря ви за пожеланията,но ще почакам поне два дни да закъснее ако ще закъснява изобщо и чак тогава тестче,но обещавам че до неделя няма ли я вещицата правя тест та евентуално да закрия тази седмичка подобаващо.Само да оточня че аз не се надявам правили сме един път секс и малко ме съмнява,а и с тея признаци не съм много оптимистично настоена,ноооо ще видим де  :wink:  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро и от мене. Май е време вече и за второ кафенце?

Исе -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

....

<br />[/url][img]http://ticker
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Исе  :goodluck: един, един път ама да е качествен......то не се знае от там нататък Господ какво е решил!!!
Стерче благодаря за това усмихнато кафенце, и за другото МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!  :bighug:
Мацки, помагайте с номинациите, че се обърнах на вятърна мелница!!!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Исе,стискам палци,то не се знае кога и от къде ще искочи зайчето.Айде дано.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Привет и от мен!
Виждам пак някой започнал да сънува хубави сънища. До колкото си спомням, последния път Жаси сънуваше разни такива и после тук се надпреварваха да се хвалят с  :bfp: :)
Успешен ден на всички и забършете по някой от тия вируси, та да попълним третия списък :)

:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #233 -: Ноември 27, 2009, 12:13:54 pm »
Е, това е -вирусчетаааааа!
Хоп, Цоп, Пльоооооооос  :D :D :D
Джи, Благодаря!
ПП: Момичетаааа, Рачо казва, че е задължително да спечелим!
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 12:15:28 pm от petqst »
*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #234 -: Ноември 27, 2009, 12:29:06 pm »

ПП: Момичетаааа, Рачо казва, че е задължително да спечелим!

Готиното Раче, което отърва кожата от варене и ядене  :wink: има предвид да постигнем мечтите си за дечица! Щъркелчетата да ни донесат. А аз го пожелавам това от цялото си сърце и на нашата Щъркелова банда и на Аг Варна и на всички, които го очакват с нетърпение!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Здравейте, сладурки  :)
Ведро настроение, слънчеви усмивки и много задаващи се  :bfp:
Хмм, да не би да съм Щъркеловата банда!?!  :wink: :flower:
Радост, Мънки, Фовери, Раде, Тортила стискам ви палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Оливия,радбира се че си от щъркеловата банда,от къде инъче.Хайде ако не си дала гласа си в номинациите за нашата бандичка,беж да го направиш.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
но обещавам че до неделя няма ли я вещицата правя тест та евентуално да закрия тази седмичка подобаващо.Само да оточня че аз не се надявам правили сме един път секс и малко ме съмнява,а и с тея признаци не съм много оптимистично настоена,ноооо ще видим де  :wink:  :bighug:
Дано наистина я закриеш с  :bfp1: ! Стискам палчета,Маймунке! :crossfingers: yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Днес ще изям и колежките, :eating: :eating: :eating: такъв апетит такова чудо!Пазете се и вие момичета!Но може и да е заради  :witch:!
*
Радке, внимавай, Радке, да би да не е от вещицата, ей :) хехе

Мацки, мен гадината ме настигна днес и ме съдра - дращи, натиска, болииии, леле мале. Ама се боря де, не се давам. ;) Прегърнала съм я нежно и я държа със желязна хватка. Така че, Исе, не я чакай! :)

Анмар,  :bighug: :bighug: :goodluck: