alimania, моят съвет е да намериш друг лекар, който да ти води ЖК, да е наясно с проблема и да няма нищо против да те следи и друг специалист.
Лично аз питах д-р Сигридов за препоръка, но тъй като той ми препоръча Гергов от ТК, а не ми харесаха мненията за него, се ориентирах към друг доктор, пак от Тина Киркова, който беше следил друга пациентка на Стаменов / Сигридов, и от който тя беше доволна. Човекът се оказа много приятен и разбран, абсолютно наясно е с особеностите на това да забременееш след дългогодишен стерилитет (това е като плюс номер 1). Второто, което не е маловажно, не знам дали е така във всички болници - когато ме пращат да си правя изследванията по Здравна каса, не слагат никакви печати на бележките, поради което мога да ги пускам само в лабораторията на Тина Киркова. Съответно там не можеш да си получиш резултатите от лабораторията, а директно ти ги слагат в досието. Лекарят, при който ходя, няма нищо против да си взимам изследванията, за да ги показвам на Сигридов впоследствие, и да му ги връщам на следващия преглед - помисли и за това, да не се окаже, че ти прави проблеми за такива неща.
Не че няма да се справиш с един-два скандала, изследванията са си твои, но, според мен, е добре да ограничаваме неприятните емоции до възможния минимум и да се наслаждаваме на толкова чаканите мигове на бременност
.
Желая ти успех!
shanoar, мерси за инфото, ще ида другата седмица до Штъркел.