Добро утро, коремчета! То вече добър ден! Аз също знам, че ЗК им плаща само 2 прегледа на ехограф, а за останалия пероид от ЖК- им дава по 4, 50лв на бременна (и като както и на всички лични повече от 3 мец. не им е превеждала парички), затова изобщо не я виня жената, напротив -оправдавам я. Друг е въпросът, че аз си пътувам през 3 седмици Сф- Айтос за прегледи и си отиват предостатъчно финанси, та вчера малко се стреснах, че пак ще давам...Най- вероятно ще и кажа да не ми прави УЗ, а само меренето, тегленето и изследванията. Да видим само как ще си поискам изследванията от вчера, че те се връщали при нея, а както съм чела от други момичета тук- май хич не щат да ги дават извън картона някой друг да ги коментира. Понамирисва ми лекичко на скандал, а хич не искам да е така, но другата седмица ще я видим тая работа и ще се отчета тук. За редовното ядене на пресни плодове и зеленчуци, прясно и кисело мляко- аз гледам да са нисък % масленост- всеки ден задължително го правя. Дори сирене от по- твърдите всеки ден хапвам, и пълнозърнест хляб, по едно варено яйце- домашно и тези полезни, изброени в книгите храни за бебето. Радостинка, ще го пробвам по твоята рецепта черв. цвекло. къде го видяхте това за шопара и аз да се посмея, че нещо недовиждам