0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #120 -: Април 27, 2010, 15:07:50 pm »
Zai за ЦС мисля, че най дорбе да я нашравиш там където ще правиш опит.
Все пак док си оглежда добре, разчита си сам снимката. Не знам, защо така отказват часове за ЦС, като има 4 лекари, които ги правят.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

yoto

• *
  • 34
  • Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?
« Отговор #121 -: Април 28, 2010, 01:17:01 am »
Не знам, защо така отказват часове за ЦС, като има 4 лекари, които ги правят.
Е, не се сърдете, знаете, че тези лекари не правят само цветни снимки, а имат многобройни други манипулации в графика си за деня.
По-важното е, че при ЦС лекарят се подлага на облъчване - едва ли максималната допустима доза се изчерпва с 2 манипулации... но с 10, 20, 50... на седмица?

Кой, ако не ти?
Кога, ако не сега?
« Отговор #122 -: Април 28, 2010, 11:07:39 am »
Е, не се сърдете, знаете, че тези лекари не правят само цветни снимки, а имат многобройни други манипулации в графика си за деня..

подкрепям yoto :) ,а и 8 да станат лекарите пак ще им е много работата..правят всичко по силите си,не отказват часове,а просто не успяват да поемат повече..дори преди две години се записваше за следващия цикъл час за снимка,а сега клиниката е още по натоварена.
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #123 -: Април 28, 2010, 11:48:41 am »
Момичета,спешно ми трябва мобилния номер на Силвия-на страционарния никога не отговаря...
« Отговор #124 -: Април 28, 2010, 14:34:34 pm »
Момичета, още ли има определени часове на деня за записване на час за преглед? Една приятелка иска да си запише час за първичен преглед.
  09.11.2007
« Отговор #125 -: Април 28, 2010, 14:52:06 pm »
elena763, дано не ти отговарям късно и да си свършиш работата. Телефона на силвия е...

Момичета, изтривам телефона. Такава информация - на лични. Преди време някой беше написал тук тел. на Силвето и много хора й бяха звъняли за щяло и нещяло. Бяха я подлудили...
lemon
« Последна редакция: Април 28, 2010, 21:40:08 pm от lemon »
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #126 -: Април 28, 2010, 15:05:07 pm »
Момичета, още ли има определени часове на деня за записване на час за преглед? Една приятелка иска да си запише час за първичен преглед.
Жабче, веве няма. Може по всяко време на работния ден.
« Отговор #127 -: Април 28, 2010, 17:19:23 pm »
Е, не се сърдете, знаете, че тези лекари не правят само цветни снимки, а имат многобройни други манипулации в графика си за деня..

подкрепям yoto :) ,а и 8 да станат лекарите пак ще им е много работата..правят всичко по силите си,не отказват часове,а просто не успяват да поемат повече..дори преди две години се записваше за следващия цикъл час за снимка,а сега клиниката е още по натоварена.
Такъв е и моят случай . Не можаха да ми запишат час за снимка и сега ще чакам още месец!
« Отговор #128 -: Април 28, 2010, 17:21:39 pm »
Момичета,интересува ме колко струва снимка на тръбите в клиниката и имунологичните изследвания,които ако се наложи ще ми правят.
Извинявам се,ако е имало такава тема преди ,но нямам нерви да търся сега .
Благодаря предварително!
« Отговор #129 -: Април 28, 2010, 17:27:27 pm »
Здравейте,

Имам един технически въпрос. В средата на май имам час за първичен преглед при д-р Персенка. Нямам цветна снимка, само хидротубация. Понеже знам, че графикът им е меко казано натоварен, смятате ли, че е удачно да пробвам да запиша от сега час за ЦС, за да не губя време? Понеже ми са налага да пътувам, ако за май месец нямат часове, после изтървам и юни и нещата ще се проточат с още 2 месеца само заради това. Въпросът ми е, смятате ли, че има смисъл да пробвам този вариант или да си чакам часа?

Ето ти и моят случай , и сама прецени какво да правиш .
Имам снимка ,но в друга клиника. Д-р Персенска ме прегледа и поиска нова снимка. Дните ми съвпадаха изцяло с това . Да,но като отидох за час ми казаха ,че няма. Няма да казвам колко е гадно . Верно сме чакали толкова,ще почакаме още.Та ,мисълта ми е ,че аз сега ще чакам още месец и тогава ще съм правя снимката .
Усех!

« Отговор #130 -: Април 28, 2010, 17:37:01 pm »
Снимка на тръбите струва 120 лева мисля, аз утре ще я правя.
Имунологичните струват 260 лева.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #131 -: Април 28, 2010, 17:43:07 pm »
В клиниката прави ли се изследване за вродена тромбофилия и антифосфолипидни антитела, къде могат да се направят, в Майчин дом ли само и каква са цените.

Аз съм правила имунологична ендометриална биопсия в клиника Малинов, не знам какви показатели включва, не съм изобщо наясно с това изследване.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #132 -: Април 28, 2010, 17:48:14 pm »
Дидомира, много те моля, не пускай поредни постове! Имаш възможност да се редактираш с един бутон горе в дясно.
Силванче, вродената тромбофилия се изследва в МД, стура 80 лв. От един бърз поглед съдя, но съм почти сигурна, че биопсията не включва антифосфолипидни антитела. АСА са част от имунологичните в периферната кръв.
« Отговор #133 -: Април 28, 2010, 17:52:41 pm »
Дидомира, много те моля, не пускай поредни постове! Имаш възможност да се редактираш с един бутон горе в дясно.
Силванче, вродената тромбофилия се изследва в МД, стура 80 лв. От един бърз поглед съдя, но съм почти сигурна, че биопсията не включва антифосфолипидни антитела. АСА са част от имунологичните в периферната кръв.
Съжелявам,но нямам идея какво точно ми казваш и без друго рядко се включвам тук ,но това означава ли ,че не бива да пиша като реша???!
« Отговор #134 -: Април 28, 2010, 18:02:58 pm »
Дидомира, въпросът е, че има определена култура на писане - никой не те спира да пишеш, просто го прави в един пост, а не в 3 последователни, защото така се разтеглят изкуствено темите, стават по много страници и полезната информация се намира трудно.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #135 -: Април 28, 2010, 18:15:32 pm »
Здравейте и честита ни нова темичка! osi_9
Имам час в клиниката за Диагностична хистероскопия. Знаете ли дали се прави с упойка?Питам за да знам дали да си купя свещички от предния ден и да си сложа една преди процедурата сутринта?
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #136 -: Април 28, 2010, 18:25:52 pm »
Благодаря на всички за информацията. Разбрах какво е положението с цветните снимки, ясно, че е натоварено. Ще видим дали ще мога да се класирам.
Има ли вариант да не ми искат веднага ЦС? Имам хидротубация и 1 инсеминация, с мъжки фактор сме и се надявам ако не ЦС, май месец поне да мога да мина с една инсеминация на база хидротубацията.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #137 -: Април 28, 2010, 18:37:16 pm »
mole диагностичната не е с пълна упойка, на мен док докато ми я прави, ми пусна музика и ми показваше на един монитор какво гледаме. Но за всеки случай може да ти сложат абокат, защото ако док види нещо, може на момента да е оперира.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #138 -: Април 28, 2010, 19:38:59 pm »
Николина , мерси много за бързия отговор :bighug:
Там е работата че ми казаха да съм гладна и жадна, ама като пък е само Диагностична защо да не изтрая щипването на шийката. Тази седмица много упойки ми се насъбират , вчера правих два зъба , днес вадих мъдрец, и в петък ще съм отново на ринга.Аз не искам нищо да гледам на монитор , дано само всичко да е о.к, че какво пък сега се вгледаха в тази лигавица , незнам/ нещо дебела им се виждала.Та така ще умуват тримата доктори след като ме видят дали да почвам сега или.......
« Отговор #139 -: Април 28, 2010, 19:49:47 pm »

Такъв е и моят случай . Не можаха да ми запишат час за снимка и сега ще чакам още месец!

Аз съм напълно съгласна. Не сте ме разбрали правилно или аз не съм се изказала добре. Имах предвид, че сега има няколко лекари, които правят ЦС, но явно пак не достигат. И да, наистина не е делавера да те облъчват по няколко пъти на де, докато правиш ЦС.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...