0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #520 -: Май 31, 2010, 15:18:31 pm »
Щом няма друг вариант, "с наластво към прогрес", в крайна сметка нали всичко си плащаме така, че имаме нужда и от внимание когато се наложи така спешно- УСПЕХ !!!
« Отговор #521 -: Май 31, 2010, 15:24:02 pm »
pop4o - колко рано имаш предвид, че незнам от колко започват 8 или 9...

И в такъв случай мога ли да пратя мъжо да вземе заповедта, а аз напрво да се изстрелвам в клиниката...
До колкото знам от 8 до 9 сутрин се правят пункции, после почват прегледите на жените в стимулация, ако успееш да го видиш някъде м/у етажи освен не знам друг начин!
« Отговор #522 -: Май 31, 2010, 15:26:10 pm »
New Love ,ТСХ можеш да изследваш по всяко време на МЦ.Трябва да е на гладно ,без кафе и цигара :)
За TSH трабва да е чист ден от цикъла. Докато има кървене не се прави.
*
« Отговор #523 -: Май 31, 2010, 15:44:18 pm »
Сутрин винаги има един доктор на кабинета.Останалите са горе и правят пункции, операциии и т.нМисля че идват на работа към 7 часа, но имат оперативка и обсъждат пациентите за деня, така че по-рано от 08.00 не съм видяла да почнат в кабинета.Незнам обаче как ще влезнете без час?
« Отговор #524 -: Май 31, 2010, 16:03:25 pm »
Сутрин винаги има един доктор на кабинета.Останалите са горе и правят пункции, операциии и т.нМисля че идват на работа към 7 часа, но имат оперативка и обсъждат пациентите за деня, така че по-рано от 08.00 не съм видяла да почнат в кабинета.Незнам обаче как ще влезнете без час?
Точно така е, обикновено в кабинета е д-р шевкетова, а ако искаш да видиш д-р Стаменов е доста по-сложно........но все пак опитай, от опит глава не боли!
*
« Отговор #525 -: Май 31, 2010, 20:02:12 pm »
Момичета, здравейте,
искам да ви попитам нещо. Четейки днес форума попаднах на мнение на момиче след трансфер, което прекарва периода до теста в леглото и се притеснява дори да се протегне. Сетих се, че забраняват простиране при бременност.
Защо е това, имате ли идея,
толкова ли е силно натоварването при протягане? Не говоря за гимнастика, просто да се разтегнеш от схващане малко?
*
« Отговор #526 -: Май 31, 2010, 21:00:24 pm »
Незнам какво ще бъде при мен, но си простирам още от 3-4-тия ден.Пералнята ми е сдобра центрофуга, а и простора ми е от тези с падащите въженца.Навеждам се бъркам в пералнята и едно по едно си вадя дрехите и си ги нося до простора.Само големите кърпи и халати оставям за мъжо.По повод пазенето днес така се бях навряла в един шкаф за обувки за да си търся едни токчета, че ако ме беше видял доки, свита на S щеше да припадне.Успоредно с това едно момиче което се е пазило две седмици на легло и всичко и е било премък -отмък, разбрах че днес е изкървило и е загубило бременността.
*
« Отговор #527 -: Май 31, 2010, 22:21:05 pm »
Здравейте, момичета!
Предстои ми да отида тези дни с документите за фонда инвитро до клиника Малинов. Освен да направя копия на моите изследвания и спермограмата на мъжа ми, резултата от цветната ми снимка - ще ми изискат ли още нещо? Дано не се налага да пътувам отново до София.
Пожелавам успех на всички!
« Отговор #528 -: Май 31, 2010, 23:22:30 pm »
Момичета, сигурно ли е, че Д-р Персенска и Д-р Стаменов ще отсъстват от клиниката между 25 и 30 юни, като прочетох по-горе. Притеснявам се, защото, ако всичко е наред по това време би трябвало да ми е пункцията   :roll:
*
« Отговор #529 -: Юни 01, 2010, 08:38:20 am »
Mole,  и аз се опитвам да се успокоя, че каквото е писано да стане -ще стане.
Стискам палци всичко да е наред при теб :)
« Отговор #530 -: Юни 01, 2010, 08:52:19 am »
Момичета, сигурно ли е, че Д-р Персенска и Д-р Стаменов ще отсъстват от клиниката между 25 и 30 юни, като прочетох по-горе. Притеснявам се, защото, ако всичко е наред по това време би трябвало да ми е пункцията   :roll:
Ти се обади  и питай все пак.
Но така ми казаха секретарките онзи ден, когато исках час за хистероскопия.
Показаха ми даже и тетрадката си ,където са отписани часовете и пишеше,че са на конгрес на тия дати.
Звънни и ги питай!
Успех и дано не те забавят!
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #531 -: Юни 01, 2010, 09:14:24 am »
Merin,мисля и преснимани лични карти подписани вярно с оригинала,но потърси някъде тук имаше цяла тема,ако не се лъжа
« Отговор #532 -: Юни 01, 2010, 09:30:55 am »
cvetinceto и аз се притеснявам, като теб,защото през м. май отложих започването на стимулация поради причина- конференция, а се опасявам, и че през м.юни ще попадна в дните 25-30 за пункция, просто не знам.
Д-р Стаменов, каза че срока ми на заповедта ще бъде спазен, а той е м. август и започвам сериозно да се притеснявам.
« Отговор #533 -: Юни 01, 2010, 11:28:51 am »
Щастлива съм с триста зора ми записаха час и няма да пререждам :D
« Отговор #534 -: Юни 01, 2010, 12:11:54 pm »
Здравейте, момичета!
Предстои ми да отида тези дни с документите за фонда инвитро до клиника Малинов. Освен да направя копия на моите изследвания и спермограмата на мъжа ми, резултата от цветната ми снимка - ще ми изискат ли още нещо? Дано не се налага да пътувам отново до София.
Пожелавам успех на всички!

зад клиниката има ксерокс, едно фото и там си изкарахме нещата на ксерокс. Иначе изискват сперматограма за мъжа, епикриза за операция, ако си правила и някои изследвания, Силвия ще ти каже кои.
« Отговор #535 -: Юни 01, 2010, 18:54:16 pm »
Щастлива съм с триста зора ми записаха час и няма да пререждам :D

И аз  :D :wink:
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #536 -: Юни 01, 2010, 20:07:46 pm »
Отново за това да се пазите или не след трансфер общо взето не трябва да се напрягате много физически да не се вдига и носи тежко и другото зависи как се чувствате.Аз не съм пазила леглото продължих да си ходя на работа от деня следващ трансфера,но седя на бюро и работя на комп.не извършвам физическа работа това почна да ми пречи,но от 6 ти месец натам и тагава спрях да ходя на работа.
Успех на всички.
« Отговор #537 -: Юни 01, 2010, 20:15:45 pm »
Момичета, моля да ми напишете на лични телефона на д-р Персенска !
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #538 -: Юни 01, 2010, 21:51:10 pm »
Благодаря ви за отговорите. Аз в събота съм на преглед, ще разпитам и ще ви пиша как стоят нещата със сигурност. Пожелавам успех за всички нас  :bighug:
*
« Отговор #539 -: Юни 01, 2010, 22:04:33 pm »
Момичета ПКК на гладно ли се прави