0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
katrinpavlov  на мен ми изписа Pregnacare Conception който е да мен и мойто момче, в опаковката са 60 табл. и отделно рибено масло.Виж линка на предната ми публикация.

И на мен ми изписа същото!
Eli_Meli ама само за теб ли Pregnacare Conception или и за двама ви.На мен ми каза за двама ни.
Само на мен ми го предписа.
Пими много съжалявам за неуспеха миличка  :bighug:
*
Мерси Ели!Знам,че следващия месец ще е нашия и на всички момичета от темичката ни :bighug:
*
Здравейте момичета,седя си тука и разглеждам съставките на този явно нашумял напоследък  Pregnacare Conception http://www.vitabiotics.com/pregnacare/hisher_formula.aspx  и не намирам нещо кой знае какво специялно в съставките което да ги различава от едни нормални Prenatal витамини  http://www.promiseprenatal.com/stageone.html който се изписват на всяка една жена плануваща бременност....дори при едни хубави мултиватимини има повечето съставки.........Не смятате ли че е по добър вариант да се купят хубави комбинирани витамини и отделно към тях да си вземете допълнително  добавки в доста по високи дози .Аз лично след обстойно разглеждане на готовите продукти който се предлагат на пазара не открих никъде най подходящата комбинация на нужните съставки и дози,отделно забелязвам че има доста голямо надуване на цените на такива продукти и лично за себе си се спрях на варианта хубави Prenatal vitamins+антиоксиданти +добавки подобряващи качеството на яйцеклетките,за мъжа ми тъй като ние сме с мъжки фактор схемата е подобна-хубави мултивитамини за мъже+антиоксиданти и добавки,но естествено при него количеставата са доста повече,тъй като и проблема е при него....Идеята ми е че не може един прехвален продукт да действа с пълна сила за всички,и да помага и за овулацията и за имплантацията,та и за мъжкия фактор............Моят съвет е -поразровете се из нета ,има толкова много информация която може да ви е от полза ,сравнете различните прехвалени продукти и обърнете внимание на главните съставки които се срещат в повечето от тях,вижте също така за други алтернативни  методи които може да са ви от полза,не забравяйте че само едно хапченце няма да реши проблема а е нужна цялостна система и режим :P За завършек на дългото ми писание ви давам ето този  примерен сайт  http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health ,където естествено на 1 во място се цели да се продадат рекламираните там продукти,но в същото време има и доста друга информация която аз лично намерих за доста полезна-идеята за пречистването на целият организъм ,подходящата диета,примерните нужни добавки и антиоксиданти........  :P Успех на всички ви!
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Добро утро и от мен.Дано за вас да е добро,защото да мен не е !
Вчера пусках Prolactin и TSH.Днес взех р-тите  :
Prolactin 1222,18 mU/ml - Референтни ст/ст - 106-600
TSH 2.6 uIU/ml - Референтни ст/ст - 0,25-5,5
Изпратих ги на д-р Козовски и сега ще изчакам и към 11 ч. ще му звънна да видим какво ще каже.
Имам чувството,че целия свят ми се стовари на главата.
Добро утро и от мен.Дано за вас да е добро,защото да мен не е !
Вчера пусках Prolactin и TSH.Днес взех р-тите  :
Prolactin 1222,18 mU/ml - Референтни ст/ст - 106-600
TSH 2.6 uIU/ml - Референтни ст/ст - 0,25-5,5
Изпратих ги на д-р Козовски и сега ще изчакам и към 11 ч. ще му звънна да видим какво ще каже.
Имам чувството,че целия свят ми се стовари на главата.

А спазени ли са всички изисквания преди изследването на пролактина? Преди да ти вземат кръв за изследването му трябва да постоиш /полежиш/ около 30 мин. в лабораторията, предната вечер да не сте правили секс , гърдите не трябва да се докосват в деня на изследването.
Повтори изследването като спазиш тези изисквания  мисля , че резултата ще е друг. Успех !
Охххх всичко е спазено,и за съжаление това е положението.Когато си правих Ноември месец пак беше висок 928 и нещо,ама тогава не беше спазено нищо.
*
Сисмонди,
Не се притеснявай толкова ,това е нещо ,което се регулира. Евентуално може да доведе в смущения в ОВУ-то високия пролактин,но се оправя.
Дори трябва да се радваш ,че сте открили евентуалния проблем.
Успех ! :)
« Последна редакция: Април 05, 2011, 11:30:28 am от wish »
Здравейте мацки!
Аз ще пия Dostinex за смъкване на пролактина.Дозата ми е по 1/2 табл. два пъти в седмицата.Ако успеят да ми го доставят днес го почвам.Някой може ли да каже нещо по въпроса?
Лек ден.
sismondi, пролактина лесно ще го вкараш в граници с достинекса, но стойността му е доста висока спрямо горната граница, хубаво е да отидеш на консултация с ендкоринолог и да направиш ЯМР.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Здравейте,
Пиша ви да се похваля, че днес ми се обадиха от фонда , че сме одобрени и на 18.4 ще си взема заповедта.
Молете се с мен този 4-ти опит да е не само с 2 те чертички ами с най-малко едно здраво , красиво бебе със сини очи накрая.
Смятам да го направя през лятото -юли. Ще има ли и други с мен?
*
Здравейте,

Честито катринпавлов  :)

Чудесна новина , стискам палци е + резултата.
Сисмонди, аз също съм на Достинекс. Няма странични ефекти и действа много бързо. Съвета ми е да си следиш нивото на пролактина поне веднъж на две седмици как се движи ,защото много бързо пада и трябва да си уцелиш точната доза.На мен ми падна до 19 пролактина по едно време  8O
 Аз го пия по половин хапче на две седмици, но мойте нива бяха малко над горната граница.
Здравейте.
radosttinka първо ще видя дали ще се повлияе от Достинекса и тогава вече ще взимам по нататъчни мерки.Сега не искам да се напрягам с излишни мисли за такива неща и да се шашкам излишно.Всичко по реда си.
katrinpavlov Честита ти радост.Желая ти едно хубаво Пролетно бебе.
wish снощи пих първата 1/2 табл.,втората 1/2табл. ще пия на 10.04,третата 1/2 табл. на 13.04,четвъртата 1/2 табл. на 17.04 и вече на 19-20.04 мисля да пусна пролактина.
sismondi, Достинекса ще помогне със сигурност. Въпросът е че при такива високи стойности на Пролактина, това може да се дължи на аденом на хипофизита и да не са нещо временно и случайно, в такива случаи лечението с Достинекс е за цял живот, а не временно само докато се стигне до бременност, а сигурно си има и други особености около лечението и влиянието на аденома, но аз не съм чела по въпроса.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Здравейте момичета-кокичета.
Имам въпрос: Пих Достинекс 2 седмици.По два пъти на седмица по 1/2,утре е последната 1/2, та според вас кога трябва да пусна Пролактина да видя какво е положението.
Exxx какво става тука бе само аз ли пиша?
Днес пуснах Пролактина.Утре ще има резултат.Дано да е добър.
Пак съм аз.Да си кажа!Момичета много съм щастлива  :balk_46: :balk_46: :balk_46: взех си резултата от Пролактина  355,3 при референтни 106-600.Оххххх камък ми падна от сърцето.
Лек ден от мен.
Браво Сисмонди! Дано вече всичко е наред при вас :)
Ей супер, хубави новини, това да се чува. Хайде и да стават още по-хубави :)
*
Здравейте и весели празници мили момичета,можете ли да ми помогнете.Искам да си имам второ дете,но незнам какви документи да си подготвя или трябва да говоря с д-р Козовски за ин витро и дали от фонда ще ще ми отпуснат средства за това мое начинание :bori_017:.Ако някой може да ми отговори ще ми бъде приятно и полезно :oops:БЛАГОДАРЯ ви