0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
kista
« Отговор #240 -: Юни 18, 2006, 20:43:48 pm »
Я чакай малко ти сега задържаш фуликоли и аз така има нещо общо :wink:  в сегашния ми случай се е видяло, че ще трябва да си чакам и тва е ама я кажи поне какво ти вика тоя( Владимиров де :wink: ). Хормони назначи ли ти ( ама и аз пък сигорно ти е нали с тва се занимава принципно :wink: ) разкажи ми какво сте решили и какво е предприел за теб. Аз също си мисля на есен да отида при него защото явно с Филипов няма да свършим работа нищо лошо за него ама тои си е спец по хирургията кви ти хормони бонбони там :lol:
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #241 -: Юни 18, 2006, 20:46:31 pm »
Оххх Лан като каза за пъпчици и аз сега наблюдавам още едно изключение за тоя месец за севте да ми няма предменструалните пъпчици.Епа и тва не е било никога ( или поне откакто се наболюдавам винаги ама винаги ги има ден два поне преди да ми доиде уффффф)
*
kista
« Отговор #242 -: Юни 18, 2006, 20:50:21 pm »
Миличка naha,
ади пък дано да ни изненадаш приятно, само не се "пренавивай" спокойствие му е майката. Изчакай още ден-два и си направи тестче, дано да е с двете черти! :bighug:
Ама като се сещам, че в ановулаторния цикъл пак бях с перфектна кожа и си мисля, че това не е добър критерий за съжаление :( .
kista
« Отговор #243 -: Юни 18, 2006, 20:58:31 pm »
Владимиров е печеняга той. Питаш дали ми е назначил хормонални изследвания ли? Ми да, назначи ми човека, ма ся с тия противозачатки кой знае как ще разваля калимерата. Бе той си е специалст, ти като му кажеш "искам бебе пък няма" той си знае какво и как. При мен всичко си беше ок, Наха, до преди месец и половина, правих си фоликуметрия, имах си овулация. Но си мисля, че тази киста не е инцидентна и едва ли по принцип имам ову всеки месец. Ма нали знаеш, що може да е лесно, като може да е трудно. Така де, продължаваме напред!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
kista
« Отговор #244 -: Юни 18, 2006, 21:01:00 pm »
Наха, подобно течение на твоето имам сега, отдавам го на Марвелона, появи се след като започнах таблетките. Явно си е на хормонална основа.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #245 -: Юни 18, 2006, 21:16:02 pm »
Абе не знам да ти кажа моето няма общо сега с твоето ( за цс става дума ) защото твоето е повлияно от хапове пък аз освен фолиева к-на друго не пия 8)  пък може да се каже, че съм от жените дето си наблюдава телцето и реакциите му поне външните :twisted: ( чак ме е яд че почнах ся отървия няма :twisted: ) А инъче ти може да си имаш задържан фуликол и пак да си имаш овулация. В случая фуликолярна киста няма да ти попречи дори и да забременееш, но е друг въпроса, че не трябва да е там защото от зачеването и цялата какафония дето става в организма ти може да нарастне повече и знаеш ли какво може да стане  :?:  :?:  :?: за това е хубаво да се лекуват. Сигурна съм че няма да е там като спреш Марвелона, друг е въпроса, че ако се дължи на хормонален дизбаланс ще се появава отново и отново докато не се регулират нещата ( както съм аз ) лечение с противозачатачни ум да ти заиде, но ефект нямаше само временен. Искренно се надявам при теб нещатат да са наред и след това.Лани и при теб мила.Благодаря ти за думите. А моите пъпчици са си едни специфични дето се появяват само преди да ми доиде. А че тест няма да направя няма :twisted: защото до сега винаги са били отр. Странно, но бих се депресирала повече от отрицателен тест отколкото ако ми доиде.Т.е. не АКО ами като ми доиде. Тъп цикъл кои го е измислил да не ми се явява, че  тешко му :wink:
kista
« Отговор #246 -: Юни 19, 2006, 11:41:11 am »
Хихиккк, то се е видяло, че и аз се включвам в групата на задържаните фоликулчета, Марвелоните и   Владимиров :lol:

Ама при мен много каръшки се стекоха нещата... Първо посещение, задържан фоликул, подрани ми с 3 дена, не можахме да направим хормони (защото док замина), сега си пия Марвелона, и чакам като приключа с него да ми дойде и да правим хормони... ама какъв ще е резултата...

И още един месец бебеправене отиде по дяволите  :?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
kista
« Отговор #247 -: Юни 19, 2006, 12:56:50 pm »
Със смесени чувства те приветствам за добре дошла в отбора, Рали. Поне компанията тук е приятна :D

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
kista
« Отговор #248 -: Юни 19, 2006, 14:41:28 pm »
Цитат на: rally_pat

И още един месец бебеправене отиде по дяволите  :?

ето това е, което мен също най-много ме ядосва. То иначе със задържаните фоликули ще се справим, иска ли питане  8)  
Успех Рали.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
kista
« Отговор #249 -: Юни 19, 2006, 14:43:03 pm »
naha, какво става с теб мила. Хайде чакаме хубавите вести, за да празнуваме.  :D

kista
« Отговор #250 -: Юни 19, 2006, 15:00:23 pm »
Ох то дано да е само един месец :? За себе си говоря де :cry:

kista
« Отговор #251 -: Юни 19, 2006, 15:07:27 pm »
Миники - че компанията е весела - весела е....

Денито - мерси за пожеланията, и на теб късмет ....

Иначе момичета, дайте да вдигаме носове, и да се борим с тез фоликули, че то това тяхното на нищо не прилича  :evil:  (на фоликулите де  :lol: )

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
kista
« Отговор #252 -: Юни 19, 2006, 15:09:42 pm »
Бой до дупка!!!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
kista
« Отговор #253 -: Юни 19, 2006, 15:23:08 pm »
Адашче, Миники,

пожелавам ви да ги разкарате тези гадове възможно най-скоро:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #254 -: Юни 19, 2006, 15:48:51 pm »
Ми за сега празненството се отлага  :(   Отрицателен тест. Моите любимки кистите не искат да ме оставят на спокоиствие.Утре съм на преглед да я видя тая гадина.Сто % съм сигурна че ще е киста.Гадна гадна гадна......................
kista
« Отговор #255 -: Юни 19, 2006, 15:53:27 pm »
Наха бе, стига и ти сега, колата преди коня. Щом е такъв ппроблемът с кистите, посети наш лекар. Не може да няма лек! Прегръдки и много много благопожелания.

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #256 -: Юни 19, 2006, 16:01:35 pm »
Ми Миники бе душата не може да си закъснява без причина поне при мен винаги има причина. Утре ще се види.Пък при ваш лекар на есен сега не ми се занимава. Аз сигорно и за това толкова леко приех едната черта. Все едно нищо не е станало. Има лек сигорна съм, но за сега си оставам само с надеждата че просто ще се спука( кат да не повярваш :twisted:  )
*
kista
« Отговор #257 -: Юни 19, 2006, 21:16:40 pm »
Цитат на: ultra
Не, не съм взимала противозачатъчни. Реших да дам шанс на организма си сам да се справи. Не виждам необходимост от прием на противозачатъчни след като кистата вече я няма. Като превантивна мярка срещу появата на други кисти ми се струва излишно, но аз съм била 13 години на противозачатъчни за регулиране на цикъла и съм си настроена скептично по принцип към тях. Нека се включат момичета, преминали през такъв тип лечение.

Ох,мислех 4е само аз съм пила противоза4ать4ни толкова много време(8 год.....)
От скоро бебеправим!МОми4ета,стискам ви палци,стискайте и вие! :bighug:
kista
« Отговор #258 -: Юни 20, 2006, 09:22:39 am »
Нахата, рано е още, все пак само 9.20, ама я кажи, ходи ли?

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #259 -: Юни 20, 2006, 09:43:33 am »
НИкъде няма да ходя спестявам си пърите за прегледа тоя месец :wink:  покафеня течението ще ми доиде днес утре.....