0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #160 -: Януари 10, 2011, 11:13:33 am »
когато са ви влошени показателите на имунобиологичните изследвания хранителни добавки ли ви изписват?
питам ви, защото аз от години вземам хранителни добавки и все повече се колебая дали да си правя изследването.

Ако има отклонение само при НК и то не е значително преписват Омега 3 и Оксибор. Ако има и други имунологични показатели извън норма се изписват други неща, разбира се всичко е индивидуално.
При мен завишението на НК беше 2% но Омега 3 и Оксибор не помотнаха. Така или иначе стигнахме до вливания преди икси и след това.
Благодаря neliana ,как така на 09.01 си записала час , нали уж започват от днес да работят.
От 6.01 работят секретарките за часове. От 10.01 всички останали.
От 8.30 непрекъснато звъня на 4417970 да сменя часа си,но не успявам да се свържа.
На място не мога да отида,абсурд е да изляза днес от работа.
Упоритост и късмет!
Преди минути се свързах от второто позвъняване, но не свърших работа. Другия понеделник ще има график за д-р Сигридов след 14.02
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 11:16:48 am от mira_mimi »
« Отговор #161 -: Януари 10, 2011, 11:21:32 am »
От 8.30 непрекъснато звъня на 4417970 да сменя часа си,но не успявам да се свържа.
На място не мога да отида,абсурд е да изляза днес от работа.
Бъди настоятелна!Аз когато миналата седмица звънях от 07.01.за промяна на час се свързах едва на обед,като не съм спирала да опитвам и то постоянно.
Аз не успях да променя часа си,дано ти имаш този късмет!/Казаха ми че щом имам записан не могат да го променят,защото не било важно ... каквото и да означава това според тях!/
« Отговор #162 -: Януари 10, 2011, 11:23:59 am »
Дооооообре :lol:продължавам да съм настоятелна!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #163 -: Януари 10, 2011, 11:29:43 am »
И аз се убивам да  званя,но уви........Едно момиче което бяхме заедно на първия ми опит днес ще ходи там и за всеки случай и поръчах да ми запише час.Дано тя успее.... :bighug:
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 11:34:10 am от danielska_81 »

« Отговор #164 -: Януари 10, 2011, 11:32:42 am »
Някой има ли представа дали вече се изплащат средства от ФАР към клиниката? Започнали ли са да изпълняват процедури по фонда?
« Отговор #165 -: Януари 10, 2011, 11:35:54 am »
Благодаря neliana ,как така на 09.01 си записала час , нали уж започват от днес да работят.

Секретарките започнаха от по-рано, някъде в темата по-нагоре го пишеше.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #166 -: Януари 10, 2011, 11:36:06 am »
А имунологичните, ако си ги пусна сега, докато дойде време за фонда (март-април по мои сметки) дали няма да са прекалено "стари"? Или сега е добро време да ги пусна?

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #167 -: Януари 10, 2011, 12:20:08 pm »
Здравейте,момичета!
Да се запиша отново при вас и дано 2011г. донесе на всички ни само +++ тестове и  preggo :bori_007: :bori_004:  
Zai ,няма да са стари .То и затова е по-добре да се направят предварително,че ако има отклонение в някой от показателите се назначава съответното лечение и преди самата процедура се прави контрола.
Аз искам да попитам дали имунолозите работят в събота ,защото и аз трябва да правя имунологични след аборта и ми казаха да е през втората половина на цикъла .Трябва ли да си записвам час за имунологичните изследвания ?Мисля ако работят тази събота да пътувам хем да ги пусна и хем да си запиша час за преглед,а може и още днес да пробвам за час ,че да не ме отсвирят за края  на месеца.
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 12:29:37 pm от malkave6tiza »
« Отговор #168 -: Януари 10, 2011, 12:55:33 pm »
Имунолозите работят в събота,не е нужно да записваш час,но доц.Балтаджиева е след 10 часа.

« Отговор #169 -: Януари 10, 2011, 13:28:09 pm »
Благодаря ти Десинка !Със сигурност ще сме след 10ч. там .
*
« Отговор #170 -: Януари 10, 2011, 13:56:16 pm »
Аз отново мога да си предложа услугите.Ще бъда в клиниката на 13ти/четвъртък/ Ако някой иска и не му е късно,мога да му запиша час
« Отговор #171 -: Януари 10, 2011, 14:51:10 pm »
Ако съм полезна на някого да споделя, че и аз с голям зор успях да се свържа с клиниката, но...успях и свърших работа. Пробвах във всяко междучасие, непрекъснато и в предпоследното, някъде към 12ч ...пробих! Юхууу :) Новата година ми започва добре - щастлива съм!

Който ще има оперативни процедури да знае, че се пуска задължително и изсл. за хепатит, освен СПИН, кръвна картина  и останалото от 67лв пакет. От регистрат. ми казаха, да го направя от предния ден или сутринта рано преди операцията.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #172 -: Януари 10, 2011, 15:21:09 pm »
Ако съм полезна на някого да споделя, че и аз с голям зор успях да се свържа с клиниката, но...успях и свърших работа. Пробвах във всяко междучасие, непрекъснато и в предпоследното, някъде към 12ч ...пробих! Юхууу :) Новата година ми започва добре - щастлива съм!

Който ще има оперативни процедури да знае, че се пуска задължително и изсл. за хепатит, освен СПИН, кръвна картина  и останалото от 67лв пакет. От регистрат. ми казаха, да го направя от предния ден или сутринта рано преди операцията.
т.е за лапароскопия и хистеро също така ли? Това е нещо ново като че ли?
« Отговор #173 -: Януари 10, 2011, 15:27:44 pm »

т.е за лапароскопия и хистеро също така ли? Това е нещо ново като че ли?

Винаги са го искали това - вирусология + ПКК
« Отговор #174 -: Януари 10, 2011, 16:22:54 pm »
Еми на мен вече ухото ми пуши, не се свързвам и отивам на място!

*
« Отговор #175 -: Януари 10, 2011, 17:06:57 pm »
това със спина и васермана го въведоха,тъй като когато подавате документи за фонда не го искат вече...
« Отговор #176 -: Януари 10, 2011, 17:38:49 pm »
Днес секретарката ми каза - новото изсл. знаете ли ? Питам - кое? Отговор - при операции- за хепатит!
Аз за първото хистеро през септември не си спомням да са ми искали хепатит...на вас искали ли са ви? Останах с впечатление, че сега заради епидемията по Хасково и СТ Загора може би е въведено, поне така си го обясних аз.

Уточнихме се, че СПИН ми важи от септември и да направя ПКК и хепатит.

Момичето беше ново, но много любезно, допитваше се по въпросите, за които не беше компетентна, но ме изтърпя и уточнихме всичко.

Много внимавайте, страшен лед е при нас. Успях да се хлъзна на един заледен капчук е да си натъртя яко коляното...Ох, голяма болка...Ще взема да се счупя баш на финалето , тюююх и късмета ми....Слагам лед, съветвайте , ако знаете за нещо ефективно срещу ударен кокал...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #177 -: Януари 10, 2011, 17:46:44 pm »
 Здравейте,аз подадох документи във фонда април и през септември получих положителен отговор.Избрах Клиника "Надежда" и след среща с лекаря подготвих исканите от нея документи.Уговорката с нея беше след като съм готова с изследванията да се видим и да "започваме".От притеснение обаче съвсем забравих да попитам какво следва след това и т.к. съм от Русе значи ли че трябва да оставам в София по време на стимулацията?Те ли ще ме следят или може лекуващият ми АГ в Русе?Можя ли някой да ми каже какво следва след като си направим изследванията и аз да стягам ли багаж за по дълго време?Благодаря!
« Отговор #178 -: Януари 10, 2011, 18:35:00 pm »
Нора, и аз съм от Русе. Няма как да те следи гинеколога ти в Русе. По принцип има подобен вариант само ако докторите от Надежда са се разбрали с твоя доктор, но аз не зная дали има такава съвместна работа между русенски лекари и тези в Надежда. Аз ходя в Тутракан при д-р Бойчев. Те работят заедно с Надежда и в първите дни от стимулацията ме следяха те и ми слагаха лекарствата, но щом фоликулите нарастнаха, веднага ме пратиха в София. Така, че ще ти трябва доста багаж за София, защото може да останеш повечко. Зависи колко дена ще продължи стимулацията ти, после идва пункция, после трансфер. Това може да ти отнеме и около 10 дни. Не може току така някой лекар в Русе да се занимава с тези работи. Ако имаш въпроси, пиши ми на лични.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #179 -: Януари 10, 2011, 18:53:38 pm »
New Love, за коляното го мажи с фастум гел, волтарен, репарил гел или нещо подобно. В аптеката може и нещо друго да ти препоръчат. Дано не си се контузила сериозно.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)