0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #260 -: Януари 13, 2011, 11:32:39 am »
Имам още доста време - 10 май
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*
« Отговор #261 -: Януари 13, 2011, 11:56:31 am »
neliana , моя приятелка беше на преглед на 11.01 и на 22 започва с първата инджекция. По фонда е,не се притеснявай и успех :goodluck:
« Отговор #262 -: Януари 13, 2011, 12:47:15 pm »
Благодаря Ели много ме зарадва :bighug:
Куклена  молитва
Да бъде, Господи! Амин!
« Отговор #263 -: Януари 13, 2011, 13:51:21 pm »
За всеки индивидуален случай протокола е различен, док преценява! При мен първия опит беше по къс протокол - страшно напрежение усещах и като цяло не се чувствах добре Втори опит вече по дълъг протокол беше съвсем друго, изобщо не усещах умора нито напрежение, абсолютно нищо Дори на последния преглед преди пункцията си говорих с док и му казах, че се чувствам страхотно този път за разлика от предишния! И определено това беше успешния за мен опит :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #264 -: Януари 13, 2011, 14:00:49 pm »
Нелина, и аз съм по фонда и започнах стимулация. Не се притеснявай излишно, знаеш кое е важно да стане  :bori_007:
« Отговор #265 -: Януари 13, 2011, 14:34:26 pm »
Деси благодаря, че сподели. Късмет ти желая!
Куклена  молитва
Да бъде, Господи! Амин!
« Отговор #266 -: Януари 13, 2011, 15:45:27 pm »
Здравейте!Не съм пациентка на клиника Малинов,но ми предстои редукция на плод,изпращаме д-р Любомир Бойчев!Та имам въпроси,ако някой е правил подобна манипулация да ми каже как протича,колко време трае,лежи ли се в клиниката?С упойка ли е!Тази манипулация ми предстои на 17.01. и се нуждая от отговор.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimito_ge][/url]
*
« Отговор #267 -: Януари 13, 2011, 17:38:32 pm »
Цитат
Здравейте ,

В сьбота имам час за първичен преглед при Стаменов след 3 неуспешни ИКСИ в друга клиника.Надявам се най-после да се открие липсващото за да се доведат нещата до края.Тъй като точно в събота ми е 3ти ден и нямам скорошни хормони си мисля да ги пусна там сутринта за да станат до следобед -дали ще може и освен LH FSH E2 дали да пусна и пролактин ,TSH , тестостерон или други .Аз съм с СПКЯ , а иначе сме с много тежък мъжки фактор
Цитат

Всъщност се чудех дали мога да отида направо в лабораторията , без час може ли и без назначение от техен лекар ,дали ще станат веднага резултатите или трябва да ида в друга лаборатория ?
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #268 -: Януари 13, 2011, 17:48:28 pm »
Мимито,аз съм правила редукция там както и всичко останало,манипулацията трае колкото пункцията от 15-30мин.най-много,лежи се след това малко докато излезеш от упойка и ставаш и си тръгваш нищо не те боли нищо не усещаш,ако има друго пиши
*
« Отговор #269 -: Януари 13, 2011, 18:59:41 pm »
rozovelka - ако знаеш как ме успокояваш, като споделяш, че си се чувствала добре при дългия протокол. Не ми пука толкока от болката и неразположенията - всичко съм готова да изтърпя. Но все си мисля, че и успеха зависи от състоянието на организма. А аз не бях много добре при късия.
СКоро времето ще си покаже - дано този път всичко е ок!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #270 -: Януари 13, 2011, 19:09:05 pm »
Момичета, в темите за работата на фонда има тревожни новини, че клиниките пак не работели с пациенти, финансирани от фонда. Надявам се, че не е така и нашата клиника си приема и започва стимулации. Видях такива постове, но все пак питам, защото много се разтревожих. Всеки ден валят различни тревожни новини.
« Отговор #271 -: Януари 13, 2011, 19:10:34 pm »

Благодаря за бързият отговор!Сега се сетих да те питам,а някакво лечение,като антибиотици и кървене?
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimito_ge][/url]
« Отговор #272 -: Януари 13, 2011, 19:12:46 pm »
А като заплащане за редукция каква е цената?Извинявам се че се сещам късно да питам
*
« Отговор #273 -: Януари 13, 2011, 19:29:48 pm »
Момичета, в темите за работата на фонда има тревожни новини, че клиниките пак не работели с пациенти, финансирани от фонда. Надявам се, че не е така и нашата клиника си приема и започва стимулации. Видях такива постове, но все пак питам, защото много се разтревожих. Всеки ден валят различни тревожни новини.

оффф,ми аз днес бя в клиниката и беше изключително спокойно.Като казвам спокойно имам предвид 2 жени пред кабинета долу,3 горе и ние двете с моята приятелка...Първото което си помислих е че още не работят с фонда,но не ми и мина през ума да питам :(
  Иначе чух че си говореха,че вчера са имали 8 пункции
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #274 -: Януари 13, 2011, 20:28:49 pm »
Mimito_ge, пие се антибиотик аз пих Азакс 3 дена по 2 до пункцията и после 3 дена по 1 мисля,че така беше схемата,но ти се обади и питай какво точно да пиеш,кога и по колко,а цената е 260лв.успех ти желая когато мине пункцията ми напомни,но на лични мисля ч ще е по добре,да ти кажа някой изследвания който трябва да пускаш след това.Мога и тук да ти ги кажа стига да не е проблем за темата :oops:
« Отговор #275 -: Януари 13, 2011, 21:39:23 pm »
Топи добре дошла!Хормонални изследвания можеш да пуснеш винаги в клиниката без час,просто на регистратурата казваш какво искаш,плащаш и това е,но друго също важно е ако искаш да отидеш на първичния с изследвания да пуснете и спермограма в клиниката.За нея трябва да запишеш час.Аз лично първия път отидох и изчаках док. да назначи какво да пусна като изследване и кога.Успех!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #276 -: Януари 13, 2011, 21:50:54 pm »
Здравейте!

Някой, който си е бил неупоген може ли да ми каже от аптеката в Малинов ли се купува или трябва да отида направо при сестрите и от тях да го взема?
Стаменов ми го изписа и каза при сестрите да отида да ми покажат как се бие инжекцията, но чак като излязох се замислих, че трябваше да питам от къде да го взема.
« Отговор #277 -: Януари 13, 2011, 22:19:13 pm »
Имам въпрос и моля за отговор.
Д-р Стаменов ми предписа Метфоргама по 1/2 табл.по време на хранене вечер.Когато си го купих разбрах,че е за инсулиново болни/диабетици , а аз никога не съм имала проблем с кръвната захар.Притеснява ме да не би да ми падне много захарта от приема на това хапче  8O 8O 8O
П.С.Нямам ПКЯ , а съм 64кг.не мисля,че са чак толкова свръх кг ...
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 22:33:42 pm от evita1717 »
« Отговор #278 -: Януари 13, 2011, 22:30:35 pm »
rozovelka - ако знаеш как ме успокояваш, като споделяш, че си се чувствала добре при дългия протокол. Не ми пука толкока от болката и неразположенията - всичко съм готова да изтърпя. Но все си мисля, че и успеха зависи от състоянието на организма. А аз не бях много добре при късия.
СКоро времето ще си покаже - дано този път всичко е ок!
Разбира се, че ще е ок! Аз също мисля, че е много важно да се чувстваш комфортно, както физически, така и психически по време на стимулацията Както вече писах по късия аз се чувствах кофти и в общи линии нямах търпение да приключи стимулацията, а по дългия не усетих кога приключи :D Единственият дискомфорт беше след пункцията, когато излизах от упойката, но то си е като разходка в парка, предвид всичко, през което преминаваме! Ще видиш, че това ще е твоят опит, сигурна съм :D
Стискам палци на всички ви!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #279 -: Януари 13, 2011, 22:49:44 pm »
Неупогенът го взех от сестрите, а го платих на регистратура.
До колкото знам метфоргама го изписват за подобряване качеството на яйцеклетките.
Както едно момиче неотдавна беше писало престанах да чета листовките на лекарствата, които ми изписват от клиниката.
 Ако се задълбочиш в тях за неупогена и медрола такива неща можеш да прочетеш, че ще ти се изправи косата :D