0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #360 -: Януари 19, 2011, 12:12:40 pm »
Цитат
Предполагам ще иска първо да ми проследи овулацията...
О, да. Задължително трябва да е настъпила овулацията. Миналия понеделник имах фоликул 20 мм, в сряда се беше пукнал, в неделя ми беше биопсията...

« Отговор #361 -: Януари 19, 2011, 12:27:17 pm »
Момичета,току що ми се обадиха от клиниката.Д-р Стаменов наистина го няма утре,пренасочиха ме към д-р Шефкетова,иначе ми даваха час за доктора на 07.02.Ще отида утре,пък ще си запиша час и за доктора,все пак той си ме следи.
« Отговор #362 -: Януари 19, 2011, 12:28:45 pm »
Момичета,току що ми се обадиха от клиниката.Д-р Стаменов наистина го няма утре,пренасочиха ме към д-р Шефкетова,иначе ми даваха час за доктора на 07.02.Ще отида утре,пък ще си запиша час и за доктора,все пак той си ме следи.

Такъв филм като "той си ме следи" няма.
« Отговор #363 -: Януари 19, 2011, 12:38:11 pm »
КЪДИ,сигурно не съм се изразила правилно.Нова съм в клиниката,от 2 месеца и мислех,че който те е приел за първичен преглед,той ти е лекаря,досега и трите прегледа са ми все при д-р Стаменов.Явно още не съм в час :)Хубав ден на всички.
« Отговор #364 -: Януари 19, 2011, 12:45:54 pm »
Пак проблем при мен и моята миома...Ще има 3-та хистеро през февруари, може и четвърта и пета...ако намеря пари и има часове.
Аз за 2 дни не видях спокойствие в клиниката, напротив, работи се на всички етажи и докторите сноват, не се спират. чакалните пълни, телефоните звънят...
Док май е спрял цигите, въобще не го забелязахме да пуши ...и ми се видя отслабнал, подстриган и разхубавен. Дано ги е спрял тия пущини, че ще му изядат здравето само...като на мен и мъжо... не се и сещаме вече, ама голяма борба беше докато ги елиминираме. Персенска не я бях виждала, ама и тя пушачка...брей... :?

Перличка
- Не се отказвай от часа си! Мен все Шефкетова ме следи и си мислех, че Док не ме знае, но преди операцията ме качиха горе в кабинета, защото той лично е поискал да види какво става и да даде насоки. Беше в операционната, оперираше, но дали и мен, не съм питала, не ми се видя толкова важно.

Помогнете със съвет, че се оказах в мн. затруднена ситуация - трябва да направя промивка след хистерото на 8 или 9 ден от операцията. Записах вчера час за 26.01., обаче... ми излиза служебен ангажимент с голяма важност в деня , а и през цялата седмица като цяло. Ще е проблем ли да направя промивката в събота, когато ми е 11-ти ден от операцията. Някой имал ли е такъв момент? Довечера ще потърся Шефкетова, но да не я притеснявам, ако някоя от вас знае нещо в тази посока.
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 13:01:16 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #365 -: Януари 19, 2011, 13:04:50 pm »
New Love,в никакъв случай не се отказвам,утре съм при д-р Шефкетова.Ако искаш да я попитам по твоя въпрос.
« Отговор #366 -: Януари 19, 2011, 13:29:33 pm »
Ще е проблем ли да направя промивката в събота, когато ми е 11-ти ден от операцията. Някой имал ли е такъв момент? Довечера ще потърся Шефкетова, но да не я притеснявам, ако някоя от вас знае нещо в тази посока.
Вили , моята първа промивка след хистерото беше на 8-и ден като броя първи - деня на самата операция.Ако се брои от следващият е била на 7-ми ден.Втората промивка беше след още 5 дни.Май не съм много сигурна дали е проблем или не ако отидеш на 11 ден от операцията.Може би зависи от това какво са правили ... Звънни и питай на всяка цена !!!

Док май е спрял цигите, въобще не го забелязахме да пуши ...и ми се видя отслабнал, подстриган и разхубавен.  Персенска не я бях виждала, ама и тя пушачка...брей... :?
Не е спрял цигарите доктора,защота на 13,01,когато беше моят час си пафкаше здраво,просто този път не си го засякла явно ...Не исках да те разочаровам,но е факт  :wink: А д-р Персенска също е пушачка, но явно едва сега я засичаш.
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 13:36:08 pm от evita1717 »
« Отговор #367 -: Януари 19, 2011, 13:37:17 pm »
Здравейте, току що се регистрирах във форума, но отдавна ви чета.Имам час при д-р Персенска на 26.01 - за преглед след неуспешна инсеминация и да планираме какво ще правим по-нататък. Тя загатна за ин винтро на спонтанен цикъл. Преди това имам три неуспешни опита /ин витло и икси/ в друга клиника, за които изобщо те ми се говори. Интересума ме има ли бремености след процедури при спонтанен цикъл. Иска ми се, ако е възможно, някакси да се ориентирам какъв е шанса за успех при тях.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #368 -: Януари 19, 2011, 13:40:46 pm »
Ве4е имат ново леговище за по цигарка :wink:
Ина4е като са навън/отпред/ няма покой и там.
Все някой  е при тях :lol:
Аз цигари не пуша,но кафенце по едно ве4е пия.
Имам разрешение.
Спирайте тез отрови ,4е освен да се тровите и пари давате.
Успешни процедури :bighug:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #369 -: Януари 19, 2011, 13:51:12 pm »
New Love защо пак ще ти правят хистеро, какво и е на тази миома???? :? Разпитвам те защото и аз имам миома, но доктора каза че за сега няма да я пипаме, защото трябвало коремна операция, явно моделите са различни, но защо пак ще те кръцкат????
« Отговор #370 -: Януари 19, 2011, 14:19:06 pm »
ДариД - не се шашкай, каквото ти е казал това ще правиш. Миомите са много различни според това къде в лигавицата се е образувала, имат ли достъп до нея чрез хистеро или лапаро и най-вече дали ще пречи на бъдещото бебе.
В моя случай се опитват чрез чоплене на миомата да накарат лигавицата да поддаде и да я избута. Вчера д-р Шефкетова ми рисува положението...не е хич розово, ако лигавицата на матката не си свърши работата и не помогне. Все пак ме успокои, че няма да изпуснем сроковете по фонда и ще направим опит, но както разбирате е почти обречен на провал с тая упорита "шкурка"

Аз...мисля да си помогна и с билки....в чуденка съм, ама ...

Консултирах се и с други гинеколози, всички твърдят, че миомата ми е оперативна само коремно. Ще ми е много интересно какво ще постигне Док и ако успее да я пребори при кой ли друг гинеколог ще посмея да отида през живота си...

Перличка - ще прозвъня на докторката довечера, ако не се свържа ще ти пиша, благодаря!
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #371 -: Януари 19, 2011, 14:32:09 pm »
И на мен ми смениха часа за утре с 1 час по-късно за биопсия и съм при симпатягата д-р Шефкетова!Преди малко ми звъннаха.
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 14:34:55 pm от desinka71 »

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #372 -: Януари 19, 2011, 14:49:37 pm »
New Love какво каза светилото в гинекологията Мазнейкова относно твоята миома, тя ли е за коремна операция? Скептична съм да влиянието на билките и хомеопатията върху миомите ....... и за портокола, аз не пуша  :jump12:
« Отговор #373 -: Януари 19, 2011, 15:04:52 pm »
Къди - И тя и още един местен така казаха - коремна...Но и двамата са добри в проследяването на бременността и ражданията...така си мисля аз де...
Не ми се препираше за час при Горчев в Плевен, защото те гледат някак от под друг ъгъл на нещата , онкогинекологично. След лапарото доц. Томов не се ангажира дори с лекарства за цикъла ми, каза да държа връзка с репродукт. си лекари... което ми навява мисли, че в подхода към една миома има голяма разлика дали се гледа от репродукт. посока, онко или ...някаква обща....
Дано ме разбра, щото не мога съвсеем точно да си оформя мислите.

И комплименти за непушенето и жалко за Док ако пуси...

за билките - моя приятелка след 10г мъки само след 3м пиене се е излекувала и вече от почти още 10г не е имала проблеми... Мисля, мисля...то по-зле от това накъде...ако не помогнат едва ли ще навредят.
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 15:08:38 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #374 -: Януари 19, 2011, 15:12:10 pm »
....... и за портокола, аз не пуша  :jump12:

това беше сарказъм
« Отговор #375 -: Януари 19, 2011, 15:26:26 pm »
....... и за портокола, аз не пуша  :jump12:

това беше сарказъм

Щом казваш... явно и при теб хумора е особен.
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #376 -: Януари 19, 2011, 15:31:38 pm »
Аз пък пуша :wink: - не се хваля с това, но изборът си е мой все пак!
« Отговор #377 -: Януари 19, 2011, 15:35:53 pm »
Аз пък пуша :wink: - не се хваля с това, но изборът си е мой все пак!

Така де - сама си избрала да си унижощаваш яйчниците ;)

Момичета, цигарите наистина вредят, не само на яйчниците, но и на тръбите, на имплантацията, въобще... Да не говорим, че и на мъжете вредят на оплодителната способност.
*
« Отговор #378 -: Януари 19, 2011, 15:41:02 pm »
hope-love, не мога да ти кажа процентно каква е успеваемостта на естествен цикъл, но може би е по-малка в сравнение със стимулиран опит. Не е зле да се пробва, не се знае дали пък точно в ЕЦ няма да ти е късметът.
Моя позната забременя и роди след ЕЦ, а миналата седмица докато бях на вливания, разговарях с 2 жени също бременни след ЕЦ. Така че нищо не се знае  :wink:
Успех!
« Отговор #379 -: Януари 19, 2011, 15:49:13 pm »
Благодаря за отговора, Мецани. Доста обнадеждаващо ми звучи.