Пак проблем при мен и моята миома...Ще има 3-та хистеро през февруари, може и четвърта и пета...ако намеря пари и има часове.
Аз за 2 дни не видях спокойствие в клиниката, напротив, работи се на всички етажи и докторите сноват, не се спират. чакалните пълни, телефоните звънят...
Док май е спрял цигите, въобще не го забелязахме да пуши ...и ми се видя отслабнал, подстриган и разхубавен. Дано ги е спрял тия пущини, че ще му изядат здравето само...като на мен и мъжо... не се и сещаме вече, ама голяма борба беше докато ги елиминираме. Персенска не я бях виждала, ама и тя пушачка...брей...
Перличка - Не се отказвай от часа си! Мен все Шефкетова ме следи и си мислех, че Док не ме знае, но преди операцията ме качиха горе в кабинета, защото той лично е поискал да види какво става и да даде насоки. Беше в операционната, оперираше, но дали и мен, не съм питала, не ми се видя толкова важно.
Помогнете със съвет, че се оказах в мн. затруднена ситуация - трябва да направя промивка след хистерото на 8 или 9 ден от операцията. Записах вчера час за 26.01., обаче... ми излиза служебен ангажимент с голяма важност в деня , а и през цялата седмица като цяло. Ще е проблем ли да направя промивката в събота, когато ми е 11-ти ден от операцията. Някой имал ли е такъв момент? Довечера ще потърся Шефкетова, но да не я притеснявам, ако някоя от вас знае нещо в тази посока.