0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #440 -: Януари 22, 2011, 19:06:57 pm »
Темафлу е препарата,който раздават лекарите.Можеш да си го закупиш и от аптеките за около 50 лв
« Отговор #441 -: Януари 22, 2011, 19:16:50 pm »
Темафлу е препарата,който раздават лекарите.Можеш да си го закупиш и от аптеките за около 50 лв
Google не хваща такъв препарат , а ме препраща на Терафлу , което е ясно че не е ...
« Отговор #442 -: Януари 22, 2011, 19:18:20 pm »
Тамифлу.
*
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #444 -: Януари 22, 2011, 19:27:36 pm »
Благодаря КЪДИ и Анмар , вече се образовах с Ваша помощ!
*
« Отговор #445 -: Януари 22, 2011, 20:46:29 pm »
Мерси за поправката,Къди.При това го имам в къщи,но не го погледнах и сгреших в правописа.
« Отговор #446 -: Януари 22, 2011, 21:00:44 pm »
Момичета, имам такъв въпрос. Как ви беше TSH-то преди опитите? Погледнах моето и видях, че е било 2,87. Не е ли високо за забременяване? Май трябва да е под 2,00.
*
« Отговор #447 -: Януари 22, 2011, 23:31:52 pm »
Де що доктори съм изръшкала за това ТСХ смятат ниво под 3 за нормално.
Моето декември го измериха 5.7 и ми удвоиха левотироксина на 100, но с цел сваляне под ниво 3-4 за стимулация през февруари.
*
« Отговор #448 -: Януари 23, 2011, 09:12:44 am »
Здравейте момичета!Д-р Шевкетова ми назначи цветна снимка на тръбите.Ими каза ,че мога да я направя и в града от който съм, при д-р с който работят и да и занеса плаките.Проверих аз цената на тази манипулация при този д-р и познайте,разликата е 80 лв.Егати ,тези д-ри тук в провинцията са големи кожудери.В клиника Надежда цената е 120лв.,а тук 200лв..
Имам едно въпросче към вас-преди цветната снимка назначиха ли ви микробиология и пълна кръвна картина?
Благодаря ви предварително за отговорите!
*
« Отговор #449 -: Януари 23, 2011, 10:43:51 am »
Здравейте момичета!Д-р Шевкетова ми назначи цветна снимка на тръбите.Ими каза ,че мога да я направя и в града от който съм, при д-р с който работят и да и занеса плаките.Проверих аз цената на тази манипулация при този д-р и познайте,разликата е 80 лв.Егати ,тези д-ри тук в провинцията са големи кожудери.В клиника Надежда цената е 120лв.,а тук 200лв..
Имам едно въпросче към вас-преди цветната снимка назначиха ли ви микробиология и пълна кръвна картина?
Благодаря ви предварително за отговорите!
Ме4е , аз правих цветната снимка в клиника Малинов и не ми бяха назначени микробиология и ПКК. Цената е 120 лв.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #450 -: Януари 23, 2011, 10:59:56 am »
Момичета, имам такъв въпрос. Как ви беше TSH-то преди опитите? Погледнах моето и видях, че е било 2,87. Не е ли високо за забременяване? Май трябва да е под 2,00.
ТСХ преди старт на опит 0.02 /реф 0.27-4.2/.
Докторите казаха,4е по време на стимулацията ще се вдигне.Стигна до 3,3 сега е 2,12.
Дозата  не сме я променяли от година и пове4е -елтирокс 50 :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #451 -: Януари 23, 2011, 11:15:48 am »
maya_the_bee,преди опита дрябва да е под 2.
« Отговор #452 -: Януари 23, 2011, 14:12:28 pm »
Бина и аз така чух, но при мен опитът е започнал при TSH 2,87. И се чудя защо никой не е обърнал внимание. Аз ще питам естествено дали това е толкова важно и защо не са ми казали нищо по въпроса. На теб успех до края и живи и здрави бебета. ако някой знае нещо друго за TSH-то, моля да ми кажа.
« Отговор #453 -: Януари 23, 2011, 14:45:10 pm »
Бина и аз така чух, но при мен опитът е започнал при TSH 2,87. И се чудя защо никой не е обърнал внимание. Аз ще питам естествено дали това е толкова важно и защо не са ми казали нищо по въпроса. На теб успех до края и живи и здрави бебета. ако някой знае нещо друго за TSH-то, моля да ми кажа.

Имай повече доверие в лекарите си, постовете ти създават впечатление, че се съмняваш постоянно.
« Отговор #454 -: Януари 23, 2011, 14:47:54 pm »
[Имай повече доверие в лекарите си, постовете ти създават впечатление, че се съмняваш постоянно.
[/quote]

:good_post:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #455 -: Януари 23, 2011, 14:53:58 pm »
Щом съм ги избрала и съм при тях, значи им имам доверие. Много пъти съм изразявала възхищението си от Докторите в клиниката. Но тук всички постоянно нещо се питаме. Често не сме разбрали или се притесняваме и сме объркани и тогава питаме. А има и нещо друго. Когато съм на преглед или някаква манипулация и говоря с лекаря, много често съм притеснена или не винаги съм концентрирана. Случва се нещо да пропусна или да забравя. Такъв ми е мозъка. Не е съвършен. За това питам и във форума. И точно лекар ми каза преди време за това TSH. Не бих искала да коментираме доверието ми. Просто зададох въпрос. Но хайде няма повече да го коментирам.
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 15:00:38 pm от maya_the_bee »
« Отговор #456 -: Януари 23, 2011, 14:59:41 pm »
Мая от личен опит и аз се притеснявах за моето тсх,с хашимото съм и по време на стимулацията на своя глава си го пуснах за изследване.Притесних ги много,защото тсх по време на стимулация се покачва и не се изследва.Сега ми е 2.18 и всичко е ок.Затова сега само ги слушам и изпълнявам,На 100%знам,че сме в добри ръце и те си знаят работата.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тем
« Отговор #457 -: Януари 23, 2011, 16:12:36 pm »
За подробност на ТСХ-то и другите хормони се обърнете към д-р Начев мен от клиниката ми го препоръчаха и аз съм доволна,нашите доктори в клиниката не са ендокринолози за това ме пратиха при д-р Начев според него не бива да се започва опит с ТСХ над 2.И никой да не се съмнява в нашите доктори,за мен лично те са най-добрите
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 16:29:52 pm от бина »
« Отговор #458 -: Януари 23, 2011, 17:44:47 pm »
Мая, аз съм с хашимото и знам от докторите в клиниката и от д-р Начев, че не трябва да започвам опит с ТСХ над 2,5. Последният път когато го изследвах ТСХ ми беше 3 и отложихме започването на опита. Междувременно д-р Начев ми увеличи дозата. ТСХ не е постоянна величина и на 45 дена пускам контрола. Не знам обаче високото ТСХ как влияе на опита...  :ask:
« Отговор #459 -: Януари 23, 2011, 18:36:47 pm »
като ви четох коментарите ходих да се ровя из изследванията за стойностите ми, и се успокоих, че е под 2.