Ива17 - изпратена бях в точно определена лаборатория, при точно определен лекар, защото както се изрази д-р Катя Тодорова - ендокринолог, която ми диагностицира първа и единствена, за сега, всичките проблеми, на други лаборатории не вярва, резултатите са неверни. Свърза ме по тел. с лекарката от Александровска , която ми проведе изследването, тя от своя страна ме инструктира предварително какво и как да направя. Смея да твърдя, че се почувствах обгрижена и със специално отношение към резултатите ми. Всичко ми беше изяснено до последната подробност, предписан ми бе диетичен режим с помоща, на който отслабнах 30кг. Бях започнала с Дюкан, който много жестоко ме удари в бъбреците, но продължих по новото предписание и имаше страхотен резултат.Това през 2009г януари, малко ми се губят подробностите...Лошото е, че през цялата година имах страхотен емоционален срив, който завърши с голяма депресия, отчаяние и самосъжаление и си върнах килата, че качих и отгоре... Не мога да изплавам все още и това е ... а съм забелязала , че доброто настроение и чувстовото на щастие и доволство са много важни...
След това изследване д-р Тодорова ми предписа метформин и ме инструктира и тя как да се храня, как да го пия ...имаше и аспирин протект и ..не ги помня вече.
Мече - да имам, 3 глюкози и 3 инсулина, предполагам от трите взимания на кръв. Инсулина ми е правен в Бодимед, но това си го придвижи лекарката, аз стоях и гледах да не шавам както ме инструктираха. Беше завишен много , както и се очакваше спрямо килограмите ми.