криси, верно само на вертолет не става. имам два въпроса - колко тежи? можеш ли да я съгнеш само с една ръка, и съответно можеш ли да я прибереш в багажника на колата, ако не махаш малките колелца. питам поради моят опит - аз съм с babyjogger, те са точно от тези за татковци с ролери. та количката ми е лека - 6 кг, най-хубавото й качество е, че се сгъва с една ръка, но тъй като в седмицата има повече дни от неделя, през повечето време трябва да се оправям с количка, бебе, чанта и може би още нещо (слинг, покупки, каквото ти скимне), до едно време детето нямаше много против да си стои в кошчето за кола, докато аз разгъна количката (тя ми стои в колата), но в момента като я оставя в столчето и обикновено се започват едни писъци. та ако трябва да слагам и още едни колела.... много е хубаво това, че можеш да си въртиш стола на бебето на където си поискаш. по-напред в темата имаше еднатакава, но на по-ниска цена.
иначе изглежда супер. наистина погледенете baby jogger мисля, че са значително по-евтини, виждала съм и вариант 4 колела, пък на мъжа ти можеш да му кажеш, чесе правят ръчно по немска технология. тази цена с всички екстри ли е? или е базова, щото ако е базова ми се вижда много, не за друго, а защото количката ще преживява всякакви сътресения и не би трябвало да й трепериш, щото струва цяло състояние.
още нещо,тук има много бъгабута, но от тези с двете двойки малки колелца. имаха проблем, че предните колела играеха (като на количките в супермаркета),мисля им ги смениха или нещо такова, но беше доста масово. само казвам, вероятно проблемът е решен, но питай и виж дали там където си има възможност за поправки и замени.
яна, количката изглежда като ретрото, но с въртящи се предни колела, иначе размерите на стола ми изглеждат съвсем нормални, ако ти харесва, давай
оф, вие откога ги сложихте в малките колички, тип макларън. аз доста се тревожа, че са по-трудни за бутане, това така ли е?