0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Привет,дами!
Хубави новини има тук-добри резултати от изследвания,продължаване напред...Браво милички!
Добре дошли на новите момичета :welcome_1:,ама не се задържайте дълго тук,а бързо бързо идвайте в бременната темичка!
Марморанка,моя термометър беше такъв силно чувствителен,но не ми показваше температура,а грешка.Та разтварях бузките да не се влияе от тяхната топлина,допирах го до дупето,включвах го и го мушках бързо бързо.Отчиташе ми за по-малко от 10сек,така че не се учудвай на твоя.
На всички чакащи-дано не дочакате вещицата близките 9 месеца,на ловуващите-успешен улов и вирусчета от нас,дано ви заразят :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Емиии, като сте започнали, и аз да се запиша :oops:
И аз ще съм от новичките :oops:
В момента съм след стимулация и чакам фоликулите да пораснат, за да правя инсе, така че, пишете ме към ловуващите, пък вие да ни отъпкате хубаво пътечката напред:)
От дъното на сърцето си желая на всяка чакаща  :bfp: скорошни усмивки :crossfingers:
*
Цитат
От Мод: Моля не натоварвайте излишно темата!
С к`во я натоварих?

« Последна редакция: Март 30, 2011, 19:56:43 pm от petqst »
Здравейте душички,

Ах как хубаво сте се наредили в очакващи да видят ++, дано всички се преместите в третото списъче :)

Галка, добре дошла :)

Хубава вечер на всички,

П.С. Аз след средата на април ще имам време да пускам темички :)

*
Цитат
От Мод: Моля не натоварвайте излишно темата!
С к`во я натоварих?

С картинки :wink:
Темата не е развлекателна!
Това, че сутрин се черпим със закуски, не означава, че може да се пълни темата с картинки!
ПП: Стоеее, виждам, че четеш!  :D как си мила?
*
Здравейте момичета!!! Как сте днес?
Имам новина от прегледа преди малко, имам си ембрионче 1,1 см с пулсиращо сърчице - видя се най-накрая::))
 :welcome_1: на всички нови мацки с пожелание за бързо преместване в бременната тема!!!
Тонита, успех на прегледа, очакваме новини!!!  :crossfingers: :crossfingers:
На всички момичета пожелавам една спокойна вечер и много  :crossfingers: yahoo_17
*
ПП: Стоеее, виждам, че четеш!  :D как си мила?

Еееееееее разконспирираме!
Благодаря добре, не мога да не ви следя, знаете колко много се вълнувам и радвам на успехите Ви. А и обещах да надничам тайно  :lol:, но има и кои да ме излови!

Бжи  :crossfingers: :crossfingers:

Късмет и на всички останали!
*
stoeka   :bighug: :bighug: :bighug:
 :balk_64: :welcome_1: добре дошли на новите момичета и бързо да изчезвате в браменната тема  :D
Мали честито ти  :heartbeat: всичко да е наред докрая  :wink:
Лека вечер сладурки
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите момичета и късмет!
Сисмонди, Лорче, ще чакаме хубави новини от прегледите! И от спермограмата ви, Сисмонди, разбира се :wink:.
Лека вечер на всички!
Здравейте, аз чак сега успявам да пиша, днес влезнах при доки чак в 22.10  8O бях чувала че се чака ако нямаш час, ама такова чудо не съм очаквала!!! Потвърди бременност, 5 г.с. и 3 дни, плоден сак на място, но каза, че жълтототяло било кистозно и да не сме правили секс, все пак каза че не е страшно, дано да е така. Това са новините от мен.
Mally, честито тупкащо сърчице!
Хубава вечер мили момичета, то вече даже е време за лягане, така че лека нощ и сладки сънища  :balk_126:
*
Добро утро! :D
Хайде поспаланки, ставайте! :wink:
Поднасям ви закуската в леглото, че да се разсъните! :wink:

Стое, радвам се, че си добре! :D  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Мали, честито сърчице! :D
Тонита, честито ти сакче! :D
Сисмонди, Лорче, ще чакаме хубави новини! :D
Добре дошли на новите момичета, и дано скоро да се прехвърлите в по-хубавата тема! :wink:
Стискам палци за всички!
Лек и спорен четвъртък! :D
*

Много спите ей!
Хайде на закуска!

Пете, нещо се дублирахме! Нямаше закуска и изведнъж станаха две! Нищо да си хапнат момичета!
« Последна редакция: Март 31, 2011, 08:03:19 am от stoeka71 »
Добро утро , момичета !  :)
Ухааа две закуски нападам ги  :) благодаря ви Пете,Стоее  :bighug: радвам се да те "видя"  :D
Тони честито ти сакче,на Майли честито сърчице  :heartbeat:
Добре дошли на новите момичета  :welcome_1: местете се скоро в  :cloud9: темичка

Хубав ден милички !!!  :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
Добро утро
Прекрасни закуски и
Прекрасен ден ви желая
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Ще ни разглезите така - 2 закусчици, ама колкото и да ни сервирате ние не отказваме :wink:.
Serendipity, къде се изгуби? Насрочихте ли дата за лапаро?
Хубав ден на всички!
Добро утро! Май днес ще пада голямо хапване. :D Аз както съм си гладна с отварянето на очите...добре ще ми дойде.
Мели, честито  :heartbeat:
Какво става с Гальонди? Има ли добри новини? Видях, че има още няколко момичета, на които теста има е бил вчера или днес. Хайде чакаме с нетърпение резултатите.
Тонита, какво означава кистозно жълто тяло?
Добро утро дами , благодаря за закуските  :lol: :D
Моята  :witch: реши поне веднъж да ме зарадва с идването си  :lol: , така че утре сме на лекар  osi_9
Тонита , честито дано всичко е наред занапред  :bighug:
Останалите как сте има ли новини  :bighug:
*
Добро утро и от мен  :sleepy: :sleepy: Аз цяла нощт будувах :countingsheep: :countingsheep:, не можах се вдигна от леглото сутринта - събудих се към 1 и после до 4:30 няма зазпиване значи.И това не ми се случва за първи път. :(
Чудя се дали да нападна двете закуски, че вече омотах сутринта един тутманик, та и с боза даже.  :lol:
Добре дошли на новодошлите момичета и дано бързо се преместите заедно с останалите в бременната темичка.
Тонита честито ти сакче
Мали, радвам се че най-накрая видяхте бебчо.
Дамо от тук нататък само хубави новини да четем.
При мен нищо ново - освен че може би хващам фобии, че ми е прекалено малко тумбачето за седмиците, в които съм osi_10- почти не ми личи, и от там се почват едни мисли това бебче расте ли????????
 хайде,че сев отнедох нещо. Хував ден на всички  :)

Добро утро момичета   :D весел ден на всички и хайде кой пръв ще развее  :bfp: че да се нареждаме и ние след него  :D