0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички,

Туци, мила стискам ти палци, тая буба да се появява вече...явно много хубаво я гледаш и обгрижваш, че не иска да излиза!

Хубав ден на всички  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро и от мен.
Лиони, благодаря за закуската. Присъединявам се към вас.
При мен няма промяна все още. Пожелавам ви един хубав ден и разбира се ви поръсвам с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
И много стиснати палчета за всички :D.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Лиони, вземам си от закуската :D.
Туци, няма ли да ходите да предизвикате раждането?
Хубав ден на всички :balk_177:!
Добро утро момичета  :bighug:  Лиони и аз се нареждам  :D
Туци , пожелавам ти много леко раждане и една прекрасна принцеса след това  :D
Аз нямам търпение да отида при доктора и да се лекувам , защото вече ми писна  :? ние си действаме , а аз изобщо не знам дали имам Ову .
Чесно да ви кажа момичета не съм мислила , че ще е лесно , но пък толкова мъки не е чесно направо и това не го казвам само за себе си както и да е ...
Стискам много палчета на всички дано късмета да ни се усмихне най - накрая  :crossfingers:
Трудно е, Лорче :( И аз съм се замисляла как другите майки сигурно не си дават сметка през какво минават други хора, да не говорим пък за тези "майки", които с лека ръка изоставят децата си. Това направо не знам...  :x

Така е много пъти сме говорили за това , за хората на които им е все тая , но им се получава .
И все пак не го пожелавам на никого дългия перид на чакане може да съсипе човек . Ако може да се каже , че има нещо положително това според мен е , че всяка жена минала през тук ще бъде 100 пъти по - добра майка от онези , забременяли по случайност  :balk_602:
*
Здравейте момичета! Как сте в този слънчев ден?
Отдавна не съм имала възможност да влизам тук, че си направих една великденска отпуска и сега не мога да смогна да ви изчета :)
Мислех, че ще видя като вляза днес във форумчето, че Туцката е станала мама, ама малката бонбонка и е екстра в уютния и "дом" ... и все пак, Туци, леко, бързо и безпроблемно раждане ти желая днес, утре :::)))
Аз съм добре, повдига ми се често, ама това да е проблема!
Полисия, само напред! Не се отчайвай изобщо, този месец дано бъде твоя!!!
Мария-81, дано е станало, мила...силно се надявам всичко да ОК!
Стискам палци на всички момичета за каквото им трябват!  :crossfingers: yahoo_17
*
...Туци, няма ли да ходите да предизвикате раждането?...

Ще предизвикаме раждането, ако до 7 дни след термина още не съм родила. Така че ако не излезе тия дни моята мързеланка, предполагам другата събота и неделя ще ми предизвикат раждането :D.

*

• 1357
Ее, Туци, чак дотогава няма да мързелува! Всеки момент ще ни изненадаш сигурно :wink:. Всички ще ти стискаме палци за леко раждане и с нетърпение ще чакаме да се върнеш и да ни представиш малката принцеска!
Хихихих, и всичко да ни разкажеш подробно, че тука има големи шубелии  :oops: :D

Привет,дами!
Напоследък не пиша много,но и нямам време.
Минавам да пожелая късмет на всички ви и да ви поръся,вече официално и 100%,с розови вирусчета :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Краси, Честити ти розови гащи!!  :bori_015:
Туци, да знаеш, че очаквам всеки момент, новините за вашата буба :)
То няма като при мама, тя затова се помотва  :lol:

Добро утро сладурки
Пожелавам ви много положителни тестове в това дъждовно време
*
Добро утро и от мен! :D
Тъкмо мислех да сервирам и Леонка ме изпревари! Благодаря ти мила за закуската! :wink:
Лек и прекрасен неделен ден! :D
Добро утро, момичета !

Днес имам рожден ден и ви черпя.Заповядайте ! :balk_12:

*

• 1357
Добро утро!
Лиони, благодаря за закуската.
Златен дъжд, честит рожден ден :hbirth:!!! Бъди жива и здрава, много щастлива и дано скоро се сбъдне най-съкровената ти мечта!
Хубав ден на всички!
*
Добро утро и от мен.
Лиони, веднага си взимам от закуската.
Златен дъжд, честит рожден ден, миличка. От сърце ти пожелавам скоро да получиш най-хубавия си подарък.
Пожелавам ви хубав ден и ви поръсвам с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте

Златен дъжд,
честит рожден ден. Да си много здрава, щастлива и следващия рожден ден да го посрещнеш с бебче на ръце!!!

Туци,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Краси, добре дошла в отбора на женските майки :)

Лора, Мишле, не се отчайвайте.. ( макар че аз тъкмо се бях примирила че няма да стане лесно, та взе че стана) . Пожелавам ви много късмет и скоро с бебчета красиви!

:bighug: :bighug: За всички очакващи добрата вест!!!!!!!!!

*
Добро утро и от дъждовна Испания.
Лионка мерси за поредна сутрин за закуската .
Златен дъжд , :happy_birthday_1:Много здраве,късмет и най-очаквания подарък .
На всички ,които имат нужда много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз сега се накисвам във вирусчетата ,че ми е нужно  :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:
« Последна редакция: Май 01, 2011, 09:46:48 am от foveri »
Добро утро
Лиони благодаря за закуската
 osi_9Дъждче честит рожден ден  :happy_birthday_1:, бъди жива и здрава и дано Господ те зарадва с най - желаия подарък
Рени  благодаря за милите думи  :bighug:, наистина се страя да запазя спокойствие , но понякога направо ми избиват балансите
Краси честито  :bori_007: леки оставащи месеци и прекрасна принцеса накрая  :crossfingers:
Туцивсички се вълнуваме заедно с теб ще ти стискаме палци  :crossfingers: и аз мисля , чер няма да дочака да я накарат да излиза . Наскоро роди моя приятелка точно 1 ден преди да го предизвикат
Миме очакваме добри новини от теб  :crossfingers:
Успех и на всички останали момичета , дано ни зарадвате скоро  :crossfingers: