0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро, Мимка мерси за закуската. Ще си хапна с удоволствие.
Надникнах в графиката ти и се подсетих да те питам, какво стана с вашите инсета? Открихте ли причината на неуспеха? Дано този месец сте свършили "добра" работа  yahoo_33. Наближава денят на истината. Ще стискам палци  :crossfingers:

Хайде някой да се похвали с нещо хубаво, че да съживим темичката.
Лек ден и до скоро  :rainbow: Дано и времето се пооправи, че вчера замръзнах от студ.
Добро утро
Веднага си взимам от закуската
Лек ден и успех а ловуващите и нечакащите
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен... Аз съм от раничко станала че малкото ми мъжле се събуди много рано тази сутрин..
Идеята за темата да е месечна ми се струва добра..Така ще имаме пълна инфо за целия месец и няма да се бъркаме кой в кой списък е :) Не мислите ли ?
Уф не знам как е в България ама ние тука не сме паднали с температури под 35 градуса..Тази година си започна с жегата от раз..
Мерси за закуската на Мимето :) Аз сега пийвам кафенце и навестявам любимите форуми :) Лек ден момичета
Добро утро!
Сара, поне тук във Варна днес вали и е хладничко. Май като цяло това лято ще бъде поносимо.
Днес една жена ме попита дали не чакам бебе. Коремът ми е доста подут от лекарствата и си приличам на бременна, но се получи леко сконфузна ситуация. Все пак си имам цяла седмица до тест. Незнам вече на кой бог да се молим.
Лек ден на всички!
*

saraapl

• 2009
Добро утро!
Сара, поне тук във Варна днес вали и е хладничко. Май като цяло това лято ще бъде поносимо.
Днес една жена ме попита дали не чакам бебе. Коремът ми е доста подут от лекарствата и си приличам на бременна, но се получи леко сконфузна ситуация. Все пак си имам цяла седмица до тест. Незнам вече на кой бог да се молим.
Лек ден на всички!

Дано това е добрата новина която чакаш :) Ами може и вече да си чута от Господ :) Не се притеснявай-съдбата си знае работата .Успех!
*
Добро утрооооооо сладурки
Сари къде са тия 35 градуса, направо ще ни удави, почти не е спирало да вали, но дават го от средата на месеца вече да има и 35 градуса  :D
Анизи радвам се да те "видя" тук, как си миличка
Катрин много ми харесва това зацапване дано Господ те е чул
Миме малко остана дааа, успех
Иначе добре съм, чакам срещата ни с док. след 2 седмици и ще ходим на 4Д, да видим по-подробно дали сме добре.
Лек ден 
:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Здравейте щъркелчета,не съм ви навестявала отдавна :).
 Нямам кога да изчета назад темите,но се надявам да има само хубави новинки,честито на виделите +,успех и късмет на ловуващите и еки месеци на успелите вече :).
 Много хубаво да е месечна темата по лесно ще ви следя  :lol:.
 Хайде успешен месецна всички :).

И да почерпя за наща половин годинка която навърши днеска нащо малко момче Майки :)  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: наздраве :).
« Последна редакция: Юли 06, 2011, 13:49:56 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Здравейте мацки.
Напоследък забелязвам ,че няма кой знае колко присъстващи и тук и в графиките.-Ще ви пишем отсъствие :D.Подкрепям идеята за месечните темички.
Monkey-ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК!ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!      -НАЗДРАВЕ!!!!!!!! :beerdr:
Аз понаминавам да ви следя и си почивам,че мъжлето е командировка и месеца го пиша бегъл.
Целувки!!!!!!!!!!!!!!
 :grouphug2:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте! Жени, добре съм, мила, гледаме се с големият малък мъж, който ми изцежда силичките но нали за това се молех!!! Иначе следя кой как върви, накъде е тръгнал и докъде е стигнал и все още преживявам всички успехи и неуспехи с вас, нали съм щъркелче все пак!
Муно, да ти е живо и здраво маймунчето!
Хубав ден на всички!!!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Успешна седмица на всички и много късмет на ловуващите!
Мен днес ме изписаха от АГ-то. Влязох по спешност с тежка хиперстимулация и останах 10 дена на системи :(. Беше много неочаквано за мен, тъй като нямах абсолютно никакви оплаквания до него ден. Както си стоях, отивам до тоалетната и едва стигнах после до леглото. Кръвното ми падна на 80/40 и с носилка ме изнесоха. Много неприятно, както и да е. Ембриончето е добре засега и дано не му стане нещо от толкова лекарства...
Хубав ден на всички!
*
Исе честита ви месечинка  :D да сте живи и здрави!!!
Ани ами ще се гледате, къде ще ходите  :lol:
Целувки на малките ни мъже  :wink:
Гери уххх много неприятно, как така се е получила тая хиперстимулация? Аз също съм с много ниско кръвно, ама се държа .... 8)
Надникнах в графиката ти и се подсетих да те питам, какво стана с вашите инсета? Открихте ли причината на неуспеха?

За съжаление все още сме в неведение и за сега сме принудени да спрем с процедурите.Направихме нова спермограма,която е ок;спермокултура-чиста;преглед при уролог-без забележки.Междувременно изследвахме и около 10 хормона на милото,които са си в норма.Сега след всичко това,милото започна тримесечно лечение с подсилващи медикаменти.След трите месеца сме пак на спермограма и тогава вече ще видим какво ще кажат д-ри Даскалови за нашия случай и какво ще предприемем след това.Като цяло е това,ама това чакане и губене на всеки изминал месец ме побърква,но друго не ни остава,дано само всичко завърши по-скоро.

Здравейте милички муцункки!
Тук съм Галенце,ама сякаш напоследък само чета ли чета....
Благодаря на всички които са мислили за мен,и аз не съм ви забравила слънчеви създания,прегръщам ви всички  :bighug: .
Жени миличка много хубава темичка си сътворила  :biglove: направо виждам как ще се напълни с едни хубави  :bfp: ще се ослушвам за новини за бебо след прегледа  :crossfingers:
Честито на Мънки на сладкото маймунче половин годинка  :D да е жив и здрав и все така да ви радва,ще ударя един бирчок с него че гледам че и той вече пие биричка   :lol: :drunk: :drunk: :drunk:
Гери миличка пази се много,съжалявам че си имала премеждия дано са последните и да имаш от тук нататък само хубави бременелски месеци
Катрин,Мимчи силно съм стиснала палците  :crossfingers: :crossfingers: дано ни покажете скоро едни хубави тлъсти  :bfp:
Анизка Честит Рожден ден на патерици на твоя Ицко    :balk_20:да е жив и здрав , много цунки от мен  :balk_21:
При мен нищо ново милички,гледам да работя повече но мислите ми са все в бебетата  :( честно казано незная кой път да хващам вече..
Целувам ви всички и се моля за всяка една от вас  :bighug:
Моля да бъда извинена за дългия пост,и ако съм пропуснала някой не е умишлено
Лека вечер милички !

Вярвам!!!!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!

Добро утро, момичета!
Хубав ден на всички!
Гери, много хубава закуска! Оправяй се, мила, и топли бебока.
Аз този цикъл реших да не меря температури, че те все са над 37, а бебе няма. Но то шило в торба не стои и я измервам от време на време. Забелязвам, че този път е по висока от обикновено - 37,4, 37,6. Странно ми е, че е толкова висока. Иначе не съм настинала и се чувствам добре. Предменструалните симптоми се стоварват с пълна сила и започвам май да чакам отново едната черта.
Пожелавам ви лек и успешен ден!
*
Здравейтееее,
Катрин много ми харесват тия 2 чертички на графиката ти, дано и по-рано да ги видиш, ако се престрашиш. :wink:
Гери мерсаж за закуската
Днес е 07.07 и с моя мъж имаме годишнина от сватбата - 4 години, Сарито също имат.
Ето една скромна почерпка за наше здраве
Здравейте и от мен
Женя честита годишнина
Лек ден
Катрин   :bfp1: стискам силно палците!!!
И аз съм за същата дата, но не се надявам на този месец въобще...защото то не бяха командировки, болести и други глупости :) Но надеждата си остава докрай!
Женя - още много, много щастливи години заедно да имате   :dating:
Хубав ден на всички...следващите се очертавали топлички...така че аз се стягам за моренцето ... :surfinga:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

saraapl

• 2009

Днес е 07.07 и с моя мъж имаме годишнина от сватбата - 4 години, Сарито също имат.
Ето една скромна почерпка за наше здраве

Ee Жени мерси мила че си се сетила :)
Честита и на вас.да сте живи и здрави и много още да празнувате :)
Честита годишнина на Жени и Сара. Пожелавам ви да изживеете безброй щастливи мигове със семейството си.
Благодаря ви за стиснатите палчета. Ние ще бъдем в планината събота и неделя, така че тест най-рано в понеделник. Почти не остана вече. Днес до обяд бях със страшен световъртеж. Не се чувствах зле, само замаяна и се държах все за нещо да не падна. Като пияна. Дано е за добро!