Да не остана по назад и аз да си кажа
Започнах да пазарувам от 6-ти месец. До тогава ходех на работа и нямах никакво време.
В началото на шести месец излязох в отпуска, след това болничен и се започна. Обикалях много по магазините. Времето беше много хубаво.
И всеки ден се прибирах с нещо за беба. Водех се по списък от магазин и нищо излишно не бях взела.
Количката знаех коя ще е още като видях положителния тест. Взех я в 8-ми месец, тогава ми я докараха от Варна
8 години бях чакала този момент и въобще нямах намерение да оставя това удоволствие на никой. Мъжа ми в началото го гонеше суеверие и все повтаряше - "Като родиш ще купя всичко". Но с мен на глава не се излизаше.
Исках като вляза в девети месец всичко да е готово. Креватчето сглобихме в средата на осми месец и беше пълно с бебешките неща.
Когато влязох в девети месец изпрах и изгладих дрешките и ги подредих
И когато се прибрахме със София в къщи имах всичко, до най-малката подробност.
Майка ми беше изпаднала в едно странно състояние на духа след раждането. Не знаеше къде се намира и все повтаряше - "Благодаря, че не остави аз да се оправям с тези неща. Като гледам за какви неща си се сетила да купиш, ако трябваше аз да го правя щях да оплескам нещата"
Използвах прах Сано Максима.
Подготвих торбите за болницата в седмицата на раждането(родих в петък планирано) и само трябваше да ми ги донесат.
Наслаждавайте се на бременностите си и мислете положително!
А ние със София ви изпращаме цялата си положителна енергия