Д-р Мефтуне Шефкетова
акушер - гинеколог
Здравейте, нека сбъднем мечтите ви заедно!
Това съм аз - Мефтуне Шефкетова Исуфова. Родена съм в източна България, в град с древното име Коларовград, известно още като гр. Шумен /градче, всъщност тихо и уютно/. Денят е бил 3-ти май 1977 г., когато в небосвода се е появила моята щастлива звезда. Типичен представител съм на зодия Телец. Завърших средно образование в ПМГ „Нанчо Попович“, гр .Шумен, медицина в МУ Варна. Казват, че студентските години били най-хубавите, да ... така си мислех тогава. Водена от мечтата си попаднах в гр. София, където завърших специализацията си.
Защо се налага непрекъснато да съм „в час” с новостите в професията ни?
Знанието е светлина, която засилва топлината на живота и всеки желаещ може да я получи.
Човекът – Homo sapiens в известен смисъл е все още загадка за учените. Има незададени въпроси и много отговори, обгърнати в мистерия. Ако искаме да вземем участие в тяхното разгадаване, то трябва да сме в крак с новостите и да участваме в тяхното създаване.
Интереси, хоби, свободно време:
Обичам да чета, обичам да се разхождам и да усещам морския бриз, обичам спокойствието на планината, обичам изненадите – само приятните, но най-обичам .... е, това ще си остане в тайна мои приятели.
Не забравям, че :
Memento mori И аз съм жена и бъдеща майка.
Защо избрах да работя в „Надежда”?
Защото в „Надежда“ магията на живота продължава да съществува. Защото в „Надежда“ надеждите се превръщат в реалност.
Ей това е моята любима докторка!!! ОБИЧАМ ТЕ!!!!