0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #740 -: Декември 06, 2011, 12:04:28 pm »
Хм, поста на Силвето е изхвърлен от темата  osi_15 и пуснат пак в тази форум  - но тук ние не можем да и помогнем по обясними причини.

Силве, ако четеш тук, копирай си питането в педиатричния форум - там ще има кой да ти отговори.

Вече е в тази тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=47225.0
« Отговор #741 -: Декември 06, 2011, 20:12:07 pm »
Момичета, ето един интересен линк -
http://invitro-bg.com/index.php/bg/94/

Желая ви успех и вяра.
« Отговор #742 -: Декември 06, 2011, 20:52:33 pm »
Д-р Мефтуне Шефкетова

акушер - гинеколог

Здравейте, нека сбъднем мечтите ви заедно!

Това съм аз - Мефтуне Шефкетова Исуфова. Родена съм в източна България, в град с древното име  Коларовград, известно още като гр. Шумен /градче, всъщност тихо и уютно/. Денят е бил 3-ти май 1977 г., когато в небосвода се е появила моята щастлива звезда. Типичен представител съм на зодия Телец. Завърших средно образование в ПМГ „Нанчо Попович“, гр .Шумен, медицина в МУ Варна. Казват, че студентските години били най-хубавите, да ... така си мислех тогава. Водена от мечтата си попаднах в гр. София, където завърших специализацията си.

Защо се налага непрекъснато да съм „в час” с новостите в професията ни?

Знанието е светлина, която засилва топлината на живота и всеки желаещ може да я получи.
Човекът – Homo sapiens в известен смисъл е все още загадка за учените. Има незададени въпроси и много отговори, обгърнати в мистерия. Ако искаме да вземем участие в тяхното разгадаване, то трябва да сме в крак с новостите и да участваме в тяхното създаване.

Интереси, хоби, свободно време:

Обичам да чета, обичам да се разхождам и да усещам морския бриз, обичам спокойствието на планината, обичам изненадите – само приятните, но най-обичам .... е, това ще си остане в тайна мои приятели.

Не забравям, че :

Memento mori И аз съм жена и бъдеща майка.

Защо избрах да работя в „Надежда”?

Защото в „Надежда“ магията на живота продължава да съществува. Защото в „Надежда“ надеждите се превръщат в реалност.

Ей това е моята любима докторка!!! ОБИЧАМ ТЕ!!!!
*
« Отговор #743 -: Декември 07, 2011, 12:18:52 pm »
Днес д-р Стаменов има РД

:happy_birthday_1:
« Отговор #744 -: Декември 07, 2011, 13:32:23 pm »
Здраве,много щастие и късмет желая на любимия ни Доктор "Голямо сърце" в което има място за всяка от нас!
Благодаря Ви Докторе за сбъднатата ми мечта Божидар!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #745 -: Декември 07, 2011, 14:01:56 pm »
Да е жив и здрав д-р Стаменов, и все така да посява зрънцата на Надеждата в сърцата ни! :hbirth:
« Отговор #746 -: Декември 07, 2011, 14:21:38 pm »
Момичета, има отделна тема за поздравления.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44365.0
*
« Отговор #747 -: Декември 07, 2011, 14:30:49 pm »
 Много успехи, здраве и щастие за доктор Стаменов. Да се сбъднат мечтите Ви! :balk_20:
« Отговор #748 -: Декември 07, 2011, 15:18:07 pm »
Момичета, има отделна тема за поздравления.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44365.0
А аз се чудя защо никой не го е поздравил osi_13 osi_13 osi_13 osi_13
*
« Отговор #749 -: Декември 08, 2011, 12:06:41 pm »
Днес ми отмениха хистероскопията-сутринта докато пътувах да пускам изследванията ми се обадиха от клиниката.Взели решение на оперативката.Попитах само мен ли отлагат-не уж и други момичета отменили.Незнам,започва да ми писва с това отменяне на часове.Записаха ме за 9 януари,но незнам кой ден от цикъла ще съм тогава,по мои сметки около 12-13,а тогава май вече е късничко.
Някой ще ми припомни ли как се пиеше Дуфастона,че да мога да си регулирам цикъла?
                                                                      pimi,аз съм в същото положение като твоето :( Три месеца ме записват на" доизчакване"...Записах час чак за февруари,за януари нямало часове!Как мога да знам,дали МЦ ще дойде точно на датата!!!Всеки път е различно,един път е на датата,друг път -3-4 дни по- рано!Оф,направо вече взех да се отчайвам! :(Плаче ми се от безсилие... :balk_145: Трябва да удължавам и заповедта!Останах без сили и без нерви...
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 12:12:16 pm от sole »
*

anajens

• 717
« Отговор #750 -: Декември 08, 2011, 12:09:34 pm »
Момичета, ето един интересен линк -
http://invitro-bg.com/index.php/bg/94/

Желая ви успех и вяра.

Много е хубав сайта и представянето на екипа, страхотно ми хареса, пожелавам им попътен вятър, все така да са грижовни и всеотдайни към пациентите си и да помогнат още на много двойки да сбъднат мечтата си за дете!
*

anajens

• 717
« Отговор #751 -: Декември 08, 2011, 12:11:48 pm »
Днес ми отмениха хистероскопията-сутринта докато пътувах да пускам изследванията ми се обадиха от клиниката.Взели решение на оперативката.Попитах само мен ли отлагат-не уж и други момичета отменили.Незнам,започва да ми писва с това отменяне на часове.Записаха ме за 9 януари,но незнам кой ден от цикъла ще съм тогава,по мои сметки около 12-13,а тогава май вече е късничко.
Някой ще ми припомни ли как се пиеше Дуфастона,че да мога да си регулирам цикъла?
                                                                                pimi,аз съм в същото положение като твоето :( Три месеца ме записват на" доизчакване"...Записах час чак за февруари,за януари нямало часове!Как мога да знам,дали МЦ ще дойде точно на датата!!!Всеки път е различно,един път е на датата,друг път -3-4 дни по- рано!Оф,направо вече взех да се отчайвам! :(Плаче ми се от безсилие... :balk_145: Трябва да удължавам и заповедта!Останах без сили и без нерви...
Соле, не искам да те отчайвам, но с хистероскопиите така стоят нещата, аз също чаках почти 4 месеца!
« Отговор #752 -: Декември 08, 2011, 12:46:36 pm »
и на мен ми хареса новия сайт :)
*
« Отговор #753 -: Декември 08, 2011, 15:02:40 pm »
Явно така ще е,sole ще чакаме,дано някой ден и нашия ред да дойде!Кой ми е виновен като съм си записала час баш на рд-то на доктора.Нормално е човека да е имал други планове за този ден,та за това да са поразтоварили графика му.
Здраве да е!Нова година-нов късмет!
« Отговор #754 -: Декември 09, 2011, 07:21:02 am »
Здравейте момичета. Във вторник бях на биопсия. Днес евентуално чакам да ми се обадят за да ми съобщят какъв е резултата от нея.
Тъй като ми е първа биопсия ще ми кажете ли ако резултатът не е добър /все пак се надявам на отлични резултати!/, след колко дни ще ме извикат за лекарство и евентуално след още колко дни се прави контролна биопсия?
Е, тя рибата е в морето и не се знае дали ще се хване, но аз слагам тигана. :balk_175:
Чудя се защото ми е трудно в тези дни да отсъствам от работа и се опитвам да направя кякакъв план  osi_10. А и не съм от София - пътувам. Опитвам се да балансирам, непрекъснато тичам насам-натам, знам че ме разбирате защото вероятно всички сте като мен.

*

e36

• **
  • 60
  • http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycl
« Отговор #755 -: Декември 09, 2011, 08:29:54 am »
Здравейте момичета!
В началото на май бях одобренна за инвитро Направих някой изследвания в клиника Малинов Но поради здравословни и др лични причини неможя да се извърши процедурата по инвитро
Поради годините ми  чаканито  и голямото растояние до София можеби ще се насоча към Александров -Варна
Някой знае ли как мога да си взема копие от изследванията  -направени в клиниката
*
« Отговор #756 -: Декември 09, 2011, 08:31:05 am »
Папа, изчакай си търпеливо резултата от биопсията ще ти кажат.

При биопсиите всеки месец е сам за себе си. Ако ти назначат промивки, ще те извикат преди О. Ако имаш поставяне на лекарство; - фоликулометрия, засичане на О, после след два дни - поставяне на лекарство, следва контролна биопсия .....ако има още пак от начало и така..
« Отговор #757 -: Декември 09, 2011, 10:03:51 am »
Завръщайки се от София и след преинсталация на компа, да ви споделя:
Стимулацията ми започна на 2-ри ден от МЦ по къс протокол. Първоначално бях с Гонал 150ед. и Неупоген 0,5 деление на ден. Последва и  Цитротид, следва Меногон 1 ден и така на 8-ми ден Оветриле. Имах около 12 фол. с различна големина. На пункцията извадиха 7 я., 4 зрели и 3 незрели. Оплодени са и 4-те, но едното не продължава развитие. Трансфер на 3-ти ден на 3 ембриона. 
Днес съм 11 ден от трансфер и направих грешката да си направя уринарен тест, разбира се отрицателен. Направо не зная какво да правя с психиката си вече.Зная че е рано но съпруга ми каза че той ще се чувства по-спокоен. А иначе имам единствено подут корем,напрегнати но неболящи гърди и никакви болки (освен 6-ти ден). Мисля утре 12-ти ден да пусна и кръвен тест.
Според вас има ли надежда за положителен резултат?
Отчаянието ми май взима превес... :( :balk_145:   
« Отговор #758 -: Декември 09, 2011, 10:12:00 am »
impuls,пусни кръвен.Не веднъж е коментирано за ранните пикливи тестове.Така ,че успех дано е положителен. :crossfingers:
Здравейте момичета!
В началото на май бях одобренна за инвитро Направих някой изследвания в клиника Малинов Но поради здравословни и др лични причини неможя да се извърши процедурата по инвитро
Поради годините ми  чаканито  и голямото растояние до София можеби ще се насоча към Александров -Варна
Някой знае ли как мога да си взема копие от изследванията  -направени в клиниката
На четвъртия етаж са секретарките при които са досиетата,обади се (телефоните са изписани на първа страница) и ги попитай. Успех в другата  клиника!
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #759 -: Декември 09, 2011, 10:17:29 am »
Мила, не се притеснявай преди да си видяла резултата от кръвния тест!
Случвало ми се е уринарният тест да е отрицателен при почти ЧХГ=70 единици на кръвния тест, измерени в същия ден.
Успех и дано скоро да се похвалиш! :bighug: