0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #560 -: Март 01, 2012, 19:26:12 pm »
Disi22, страхотен пост! Много ми хареса!
Еraf, стискам палци скоро да се похвалиш с още по-хубави новини.
*
« Отговор #561 -: Март 01, 2012, 19:38:44 pm »
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави и силни и най-вече вярвайте, че чудото ще стане и при нас.
« Отговор #562 -: Март 02, 2012, 08:52:11 am »
Момичета,моля споделете какъв вибеше цикъла след оперативна хистероскопия.При мен ми дойде по-рано на 21 ден с леки цзацапвания днес ми е 6 ден и е доста обилен досега не съм имала такъв с ярко червена кръв,това ме притеснява.Моля споделете как беше при вас?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #563 -: Март 02, 2012, 09:20:16 am »
Момичета,моля споделете какъв вибеше цикъла след оперативна хистероскопия.При мен ми дойде по-рано на 21 ден с леки цзацапвания днес ми е 6 ден и е доста обилен досега не съм имала такъв с ярко червена кръв,това ме притеснява.Моля споделете как беше при вас?
Нормално е и при мен беше така, питах др.Персенска тя каза, че това е хубаво че кръвта е ярка, такава трябва да бъде!
*
« Отговор #564 -: Март 02, 2012, 11:50:17 am »
Снощи ми се обади д-р Шефкетова,каза,че резултата от биопсията не ми е много добър :( и сега какво следва? :( Тя ми каза,че ще се полекуваме малко,ама...много ме е страх от неизвестното.Направо изпитвам ужас като се сетя,че пак ще правя биопсия!Такъв рев му ударих снощи! :balk_146: Няма ли край това мъчение?!!!Ще взема да се откажа вече...Нямам сили...след 3 извън маточни,1 неуспешно ин витро и един ЗЕТ,хистероскопия и биопсия...до кога ще се мъча?!!! :balk_145: Не се ли свърши!!!Нещо Надеждата ми взе да се изпарява! :balk_144:Кажете ми какво ме чака сега,какво е това лечение,в какво се изразява,колко ще продължи,колко струва,какво да очаквам?!...Поне ми удължиха заповедта!
*
« Отговор #565 -: Март 02, 2012, 12:05:43 pm »
Sole, всичко ще е наред.  :bighug:

« Отговор #566 -: Март 02, 2012, 12:07:54 pm »
 :dogrun:
*
« Отговор #567 -: Март 02, 2012, 12:14:06 pm »
sole,вярвам че всичко ще се нареди,късмет миличка
момичета,долу горе кога да очаквам обаждане от ембриолозите,казаха ми че днес ще се обадят но за сега нъцки,почвам да се притеснявам дали всичко е наред.Стоя си в София и незнам какво ще стане.
*
« Отговор #568 -: Март 02, 2012, 12:17:40 pm »
Здравейте момичета. Присъединявам се към вас и пожелавам на всички скоро да сбъднат мечтата си. Аз съм след неуспешна процедура четвърта по ред и първа в тази клиника. Стаменов каза да си запиша час за да обсъдим какви лекарства да пия и да направим план, но успяха да ми дадат час за края март и то ако нямало промяна в графика им. Как успявате да стигнете до доктора толкова бързо след неуспешни процедури?
sole не се отказвай  :bighug:
*
« Отговор #569 -: Март 02, 2012, 12:31:15 pm »
Обадиха се-лоши новини-няма оплождане :balk_145:
Следващия месец на ИКСИ.
*
« Отговор #570 -: Март 02, 2012, 12:36:29 pm »
Съжалявам, pimi! Поне вече имате нов план!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #571 -: Март 02, 2012, 12:43:34 pm »
sole , знам какво ти е, но не се предавай. Важното да е намерят проблема. Последните 5 мецеса правих 4 биопсии. Лечението при мен беше първо с някакво лекарство (не знам точно какво), което ти вливат в матката. Не боли, като трансфер е. Пак биопсия, да видим какъв е резултатът. То обаче не ми подейства, даже напротив - клетките, които на първата биопсия бяха малко, след това лекарство съвсем намаляха. Док тогава се консултира с имунолозите и те предложиха друго лекарство - РВМС. То се прави по някакъв начин от кръвта ти, два пъти даваш кръв, извличат се някакви клетки, обработват и пак ти ги вливат в матката. Струва 250 лв. След това пак биопсия правих - подобрение имаше, но не достатъчно. Последва ново РВМС и четвърта биопсия, която най-накрая беше добре. Последният път преди РВМС-то ми сложиха и друго лекарство, 80 лв. струваше. След това правих ЗЕТ, за съжаление неуспешен, макар и с перфектен резултат от биопсията. Но сега ще видим този месец какво ще направим с този опит, аз все още имам надежда :) Стискам ти палци и на теб. Надявам се твоя проблем да се реши по-бързо и лесно и да не се наложи да правиш толкова биопсии.

pimi, съжалаявам :( Дано следващия месец е твоят!  :bighug:
« Последна редакция: Март 02, 2012, 12:46:57 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #572 -: Март 02, 2012, 12:49:12 pm »
Момичета , за генетични гладна и жадна ли беше или няма значение ? А кафето дали се отразява ? Мерси!Някъде май съм чела
 ,че по скоро трябва да си ял.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #573 -: Март 02, 2012, 13:07:11 pm »
mimi6e, няма никакви изисквания за ядене и пиене преди генетичните. А и в клиниката те се правят следобед. Ние имахме час и давахме кръв при д-р Хаджидекова след 18 ч.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #574 -: Март 02, 2012, 13:15:56 pm »
момичета да ви попитам дали трябва да си нося инжекциите в клиниката на следващия преглед,вчера ми беше първи ден от стимулацията дадоха ми Гонал и Неупоген за вкъщи и сега на 5.03 имам преглед+хормони и съответно ще имам пак инжекции,но дали да си ги взема с мен или???Неупогена е с една игла и май май ще трябва да си го нося.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #575 -: Март 02, 2012, 13:28:15 pm »
Неупогена задължително си го носи, той ще ти трябва да края на процедурата, а другите стига да ти останат също!
*
« Отговор #576 -: Март 02, 2012, 13:45:15 pm »
anajens благодаря за бързия отговор :bighug:
« Отговор #577 -: Март 02, 2012, 14:48:18 pm »
mimi6e, няма никакви изисквания за ядене и пиене преди генетичните. А и в клиниката те се правят следобед. Ние имахме час и давахме кръв при д-р Хаджидекова след 18 ч.

Има, има. Трябва да си нахранен.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #578 -: Март 02, 2012, 15:05:23 pm »

Има, има. Трябва да си нахранен.

на нас в Плевен ни казаха, че няма значение. а и не виждам логика резултат от генетични изследвания да зависи от приема на храна.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #579 -: Март 02, 2012, 15:28:05 pm »
И аз не си спомням да е имало някакво изискване да си се нахранил. Още повече изследванията наистина са след 18.00ч. и по това време е нормално да си хапнал това - онова през деня.  :lol: