sole , знам какво ти е, но не се предавай. Важното да е намерят проблема. Последните 5 мецеса правих 4 биопсии. Лечението при мен беше първо с някакво лекарство (не знам точно какво), което ти вливат в матката. Не боли, като трансфер е. Пак биопсия, да видим какъв е резултатът. То обаче не ми подейства, даже напротив - клетките, които на първата биопсия бяха малко, след това лекарство съвсем намаляха. Док тогава се консултира с имунолозите и те предложиха друго лекарство - РВМС. То се прави по някакъв начин от кръвта ти, два пъти даваш кръв, извличат се някакви клетки, обработват и пак ти ги вливат в матката. Струва 250 лв. След това пак биопсия правих - подобрение имаше, но не достатъчно. Последва ново РВМС и четвърта биопсия, която най-накрая беше добре. Последният път преди РВМС-то ми сложиха и друго лекарство, 80 лв. струваше. След това правих ЗЕТ, за съжаление неуспешен, макар и с перфектен резултат от биопсията. Но сега ще видим този месец какво ще направим с този опит, аз все още имам надежда
Стискам ти палци и на теб. Надявам се твоя проблем да се реши по-бързо и лесно и да не се наложи да правиш толкова биопсии.
pimi, съжалаявам
Дано следващия месец е твоят!