0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #480 -: Ноември 14, 2012, 08:19:36 am »
На мен пък ми дават едно поведение от което да си гледам всеки ден какво имам да пия и на него пише 1-ви ден от ЕТ 12.11.2012 това е датата на трансфера,което означава ,че на мен трансфера си се брои като първи ден.Нали знаете че навсякъде е различно :balk_600:.

Да pimi ,дано всичко да върви нормално :balk_48:

papa2011 ,Lilka.N,хриси-б   :balk_21:
kvg08 остава още малко и ще ни зарадваш и ти  :wink:

*
« Отговор #481 -: Ноември 14, 2012, 09:56:35 am »
pimi , и аз имах такива болки и трептене, но първите 5 дни (вкл. деня на ЕТ)  пиех 3х1 т. но-шпа (въпреки че ми беше изписано 3х2, но на мен ми се видя много при положение че пия още 4 вида хапчета + Утрогестана). От 1-2 дни усещам само нещо като ПМС...
Снощи се чух с док. (по друг въпрос) и попитах за дните - каза ми, че само деня на пункцията се брои за нулев, а ЕТ си се брои за първи, защото Я вече е оплодена и се дели. Затова и бременността се следи от датата на оплождането, т.е. ден след пункцията.При мен П беше на 01.11, значи от 02.11. (Става дума за ЕТ при класическо инвитро/икси.)Все пак всеки доктор си има метод на практика, но си мисля, че тези неща - кое откога се брои, трябва да са еднакви за всички.
И в крайна сметка какво сме седнали да броим...някои до 3-ти месец не разбират, че са бременни, а ние се вкарваме в някакви сценарии   :lol: я излезте навън, пийте по едно кафе  (което и аз след малко ще направя)или нещо друго и не го мислете - каквото ни е писано няма да го избегнем. Само дано ни е писано да е този път  :crossfingers: preggo

*
« Отговор #482 -: Ноември 14, 2012, 10:00:48 am »
Мен вече почти нищо не ме боли-само кръста, гърдите вече не :( , чудя се има ли надежда?
*
« Отговор #483 -: Ноември 14, 2012, 11:24:34 am »
Надежда винаги има няма да се отчайвате
« Отговор #484 -: Ноември 14, 2012, 11:28:10 am »
Мен вече почти нищо не ме боли-само кръста, гърдите вече не :( , чудя се има ли надежда?
Има много надежда мила.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #485 -: Ноември 14, 2012, 11:29:50 am »
Надежда винаги има няма да се отчайвате

Няма да се отчайвате и не се вторачвайте толкова в тези симптоми, при едни ги има и са ясно изразени, а при други липсват каквито и да е било, аз съм сигурна в положителните ви тестчета :) Кротувайте си и се наслаждавайте на дните :D Успех и само такива резултати  :bfp: :bighug:

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #486 -: Ноември 14, 2012, 11:39:07 am »
pimi , и аз имах такива болки и трептене, но първите 5 дни (вкл. деня на ЕТ)  пиех 3х1 т. но-шпа (въпреки че ми беше изписано 3х2, но на мен ми се видя много при положение че пия още 4 вида хапчета + Утрогестана). От 1-2 дни усещам само нещо като ПМС...
Снощи се чух с док. (по друг въпрос) и попитах за дните - каза ми, че само деня на пункцията се брои за нулев, а ЕТ си се брои за първи, защото Я вече е оплодена и се дели. Затова и бременността се следи от датата на оплождането, т.е. ден след пункцията.При мен П беше на 01.11, значи от 02.11. (Става дума за ЕТ при класическо инвитро/икси.)Все пак всеки доктор си има метод на практика, но си мисля, че тези неща - кое откога се брои, трябва да са еднакви за всички.
И в крайна сметка какво сме седнали да броим...някои до 3-ти месец не разбират, че са бременни, а ние се вкарваме в някакви сценарии   :lol: я излезте навън, пийте по едно кафе  (което и аз след малко ще направя)или нещо друго и не го мислете - каквото ни е писано няма да го избегнем. Само дано ни е писано да е този път  :crossfingers: preggo
:good_post:
*
« Отговор #487 -: Ноември 14, 2012, 12:02:06 pm »
Здравейте момичета, вече се подготвям за пункция - утре ще бъде. Само часа още не зная, но ще бъде сутринта при всички положения. Вечерта ще пиша как е минало. Имам да свърша толкова неща в работата, че съм се замаяла от бързане  :balk_121:

amanda, Lilka.N., kvg08, подкрепям ви  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #488 -: Ноември 14, 2012, 12:09:39 pm »
Румче, дано всичко мине бързо и успешно!Аз поне от пункцията си нямам лоши спомени  :)Ох, ох ще откача чак не знам как ще изтърпя до 21.11, май в събота ще направя кръвен , но наистина вече нищо не усещам  :?
« Отговор #489 -: Ноември 14, 2012, 18:00:14 pm »
лилка аз хубав рев му дръпнах два дни преди положителният кръвен, защото реших, че няма симптоми и нищо не е станало :) още нямам кой знае какви.
*
« Отговор #490 -: Ноември 14, 2012, 19:35:54 pm »
kamelia13 Сега в коя седмица си,щом теста е бил положителен? :)
 rum4e Хайде утре много много и пухкави :balk_44:
Lilka.N. kvg08 amanda :bfp:
blu-sky Как си?Появи ли се принцесата на бял свят вече?
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
*
« Отговор #491 -: Ноември 15, 2012, 08:55:39 am »
rum4e за днес :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #492 -: Ноември 15, 2012, 19:24:46 pm »
Добър вечер момичета  :) Мина и моята пункция, добре съм. Сега съм в очакване за утрешните новини от ембриолога  :phone:
Лека вече на всички!

« Отговор #493 -: Ноември 16, 2012, 07:49:30 am »
Влизам набързичко, защото май ще закъснея за работа,  :oops: да ви пиша за вчерашния ми преглед. Мина доста набързо, явно докторът беше зает с пункции или трансфери, но си имам вече снимка с точицата. Видя се само едно ембрионче (всъщност, не съм сигурна дали все още се нарича така  :ask:), но докторът каза,че още е рано и после може да се видят още. Аз сякаш малко се разочаровах ли, притесних ли се, защото се бях настроила заради високия ми резултат на кръвния тест (508,8 на десетия ден след трансфера), че ще са повече от едно и сега се притесних какво е станало, ходя на работа и там натоварването е доста (повече психическо), и все се притеснявам как се отразява на бебенцата. Но слава Богу, от понеделник докторът ще ми издаде болничен за две седмици, а после имам отпуска да ползвам, така че ще видим, може и изобщо да не се връщам на работа, в края на годината ще е лудница по приключването (аз съм счетоводител на детски градини), и мисля, ако мога да избегна този стрес.
На чакащите резултат - Lilka, Amanda, pimi, kvg08 (извинявам се ако пропускам някой) - много стиснати палци, спокойствие и търпение, и разбира се положителен резултат на финала  :bfp1:
Rum4e, пожелавам ти днес да имаш много хубави новини от ембриолозозите и скоро да си прибереш прекрасните ембриончета.
 :bighug: на всички, хубав и успешен ден!
*
« Отговор #494 -: Ноември 16, 2012, 08:22:22 am »
polyamitko ,благодаря ти.Честита точица,пожелавам ти да се развива добре,а то може и да се появи и още някоя скрита :lol:
Руми днес да чуеш най-хубавите новини :cuddle:

« Отговор #495 -: Ноември 16, 2012, 08:43:59 am »
Момичета стискам ви силно палци.
« Отговор #496 -: Ноември 16, 2012, 10:06:02 am »
rum4e, Имаш силно стиснати палци от мен днес да чуеш най-хубавата новина от ембриолозите. Аз се радвах на новината за оплодените яйцеклетки точно толкова и на положителния кръвен тест  :D
polyamitko, честита точица. Една, две или три няма значение - важното е да са живи и здрави точиците :)
На всички момичета в процедура пожелавам успех! Кои са следващите с тестове?

*
« Отговор #497 -: Ноември 16, 2012, 11:33:33 am »
Днес ми е 10ти ден или 11ти(ако броим и деня на трансфера), не издържах и отидох да най-близката лаборатория.Сега стоя и чакам уфффффф  :ask: osi_14 osi_15
« Отговор #498 -: Ноември 16, 2012, 11:34:58 am »
Здравейте, мили момичета и от мен!
Досега само ви четях, но май е време да се включа.
Накратко от 4 години и половина правим безуспешни опити за бебче. При съпругът ми морфологията е много лоша и така сме на прага на икси.Вчера ми беше последното хапче от констрацептива, а днес вече имам леко кафеникаво зацапване. От клиниката ми обясниха, че след последното хапче цикълът трябва да ми дойде след 2-3 дни.
Чудя се дали е нормално да ми дойде още на следващия ден?
С акушерката говорихме, да ида в клиниката на 2-ри ден от цикъла, за да започнем стимулацията с Gonal. На 12.11.2012 ми сложиха инжекция Decapeptil Depot-мисля, че това е т.нар. блокираща инжекция.
Малко съм в невидение какво точно ми предстои, информирам се повече от форума.
Протоколът ми е за 16 дни-това дълъг или къс протокол е?
На всички от цялото си сърце пожелавам да станем майки на здрави, хубави бебчета!
« Отговор #499 -: Ноември 16, 2012, 11:42:12 am »
rozi4ka_9, добре дошла! Пожелавам ти това да е вашият опит и да напуснеш темата до месец с много високо ЧХГ.
Lilka.N., стискам силно палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: