Влизам набързичко, защото май ще закъснея за работа,
да ви пиша за вчерашния ми преглед. Мина доста набързо, явно докторът беше зает с пункции или трансфери, но си имам вече снимка с точицата. Видя се само едно ембрионче (всъщност, не съм сигурна дали все още се нарича така
), но докторът каза,че още е рано и после може да се видят още. Аз сякаш малко се разочаровах ли, притесних ли се, защото се бях настроила заради високия ми резултат на кръвния тест (508,8 на десетия ден след трансфера), че ще са повече от едно и сега се притесних какво е станало, ходя на работа и там натоварването е доста (повече психическо), и все се притеснявам как се отразява на бебенцата. Но слава Богу, от понеделник докторът ще ми издаде болничен за две седмици, а после имам отпуска да ползвам, така че ще видим, може и изобщо да не се връщам на работа, в края на годината ще е лудница по приключването (аз съм счетоводител на детски градини), и мисля, ако мога да избегна този стрес.
На чакащите резултат -
Lilka, Amanda, pimi, kvg08 (извинявам се ако пропускам някой) - много стиснати палци, спокойствие и търпение, и разбира се положителен резултат на финала
Rum4e, пожелавам ти днес да имаш много хубави новини от ембриолозозите и скоро да си прибереш прекрасните ембриончета.
на всички, хубав и успешен ден!