ivaila2006, прекрасно е, че Вашата процедура е завършила успешно!
Моля, да споделите какъв в крайна сметка е бил проблемът при Вас, тъй като не се разбира от написаното. Интересува ме и каква процедура сте правили (инсеминация, ин витро или ИКСИ) и въобще как е протекло лечението.
Тъй като следя темата за центъра и в друг форум, забелязах, че с успешни процедури в последно време се хвалят новорегистрирани потребители. Прави ми впечатление и това, че историите им са много еднакви: колко некадърни са лекарите в останалите клиники и колко мил и дружелюбен е екипът на Виена Ин Витро. Когато някой друг ги помоли да дадат по-подробна информация- отговори няма.
Та, във връзка с това се замислих кое би ме накарало да предпочета една клиника пред друга. Лично за мен, това, че няколко жени не са успели да забременеят в дадена клиника при първи опит ин витро, не е причина да не стана пациент на клиниката. Агресивната реклама, обаче, ме кара да бягам надалеч.
Извинете ме, че стана дълго, но имах нужда да споделя!
Здравейте уважаема Скрита,
Честита Нова Година!
Аз, за разлика от Вас, не съм Скрит. Името ми е Георги Вълчев и съм партньор на Ивайла.
И тъй като тя работи твърде много, и определено няма време да влиза тук, ще се постарая да дам изчерпателни отговори на въпросите Ви, макар те да са зададени по начин, показващ видимото Ви раздразнение от написаното.
1. Направихме процедура Ин витро IVF, за наше огромно щастие успешна.
2. Проблемът при нас беше, че имаше доста "кухи" фоликули. Съжалявам, но макар, че съм изучавал медицински науки, съм доста далеч от темата, за да Ви дам научно обосновано обяснение. От 17 (седемнадесет) фоликула, бяха извадени общо седем яйцеклетки.
3. Въпросът Ви каква процедура сме извършили (инсеминация, ин витро или ИКСИ) показва, че дори не сте си направили труда да прочетете написаното, защото то започва именно с това, че искаме да споделим мнението си от Ин витро процедура, извършена в конкретната клиника.
Моля да ме извините, че решихме да се регистрираме тук, за да споделим историята си, която не цели да направи реклама на клиниката, тъй като те определено нямат нужда от такава, а да даде надежда на други двойки, като нас, че има шанс и надежда за всеки.
Никъде не забелязах да сме написали, че другите лекари, при които сме били са некадърни, затова моля, не ни приписвайте думи, които не сме изричали. Просто исках да кажа, че виден лекар в тази област (чието име отново няма да напиша, за да не правя антиреклама) изобщо не се опита да намери проблема, а ни каза да платим инсеминации, след което и Ин витро. Същият този лекар се опита да излъже, че тръбите на жена ми са запушени, за да може да кандидатстваме по фонд. Не зная за Вас, но аз не желая да се възползвам от парите на някой наистина нуждаещ се, при условие, че при нас проблемът бе неясен, до момента на пункцията.
Да, аз съм новорегистриран, но съм готов да застана с името си зад всичко написано. Мога да Ви прикача даже и снимки на плода, за да докажа на духчета като Вас, че наистина съм реален.
Решението да напишем историята си е наше и само наше, и при условие, че това е форум, в който всеки може свободно да се регистрира и да даде мнението си, не виждам като каква, точно Вие, скритата, обвинявате нас, "новорегистрираните". Що се отнася до милия и дружелюбен екип на Вивена Ин Витро - да, такива са и няма да си кривя душата. И да, препоръчвам клиниката, тъй като налице са най - важните неща: положителният резултат от процедурата и щастливата ми жена. Но въпреки, че я препоръчвам, не карам Вас или който и да било друг да отиде там. Аз споделям историята си. А дали е възможно еднаквите истории на потребителите да са продиктувани от това, че хората в клиниката просто си вършат работата, както трябва?
Ако имате други въпроси, моля, не се колебайте да ми ги зададете. За да избегнем Вашето съмнение, ще се постарая да посещавам форума по - често. Но в този ред на мисли, аз как да знам Вие за какво сте тук?
Както написах по - горе, мога да Ви изпратя снимки на плода, изследвания и всичко други необходими доказателства.
))
Поздрави,
Георги Вълчев