Криси, моят никога не сме го удряли, не е виждал някой да удря някого и въпреки това ме пошляпва по лицето и главата напоследък. Аз игнорирам, не обръщам внимание на това поведение, изобщо не предизвиквам интерес.
И аз съм обезопасила навсякъде и си е рахат, чесно казано. Мецани има и предпазители за копчетата на дом. уреди, виждала съм. Аз извесно време изключвах миалната от бушона, той цъка цъка и като видя, че нищо не става се отказа.
По темата за братя и сестри. Имам брат, по-голям с 4 години от мен, с две думи - кошмарно дестство, бой, психически тормоз, унижения. Някои неща още не съм простила, сигурно и той. Живеем на различни континенти, пиша му за имен ден и рожден ден във ФБ, той на мен ми пише за ИД, РД често го пропуска, не се чуваме, не сме се виждали отдавна. Пред такава перспектива по-скоро бих останала с едно дете. Научих се на много неща, но цената не си струваше. Въпреки това смятаме след време да имаме още поне едно дете, но ще направя всичко възможно да изградя нормални отношения между тях. Пък дано да успеем...