Това е поредната глупост.Първо това не са никакви къщи(масивни постройки),а временни бараки.Според закона масивна постройка е когато е покрита с плоча.Един съсед като си правил къщата и построил такава временна постройка отзад,за багаж.После решил да сложи плоча и направил голяма тераса отгоре,за ад играят децата.А когато порастнали децата се разширили и в тази постройка(за живеене).Е-повече от 10 години се опитва да я узакони,да го впишат в кадастъра и да получи нотариален акт за тази бивша временна постройка.И само го препращат от гише на гише,и комисии му пращат...и какво ли не.
А тези циганските-те не стават за живеене.Направени са от картони и талашити,покрити са с балатуми и мокети....
А за АЕЦ-а,ГАНКЕ,прочетох статията,ама толкова е тенденциозна,че....Тези били ни ги пратили руснаците и се прокарват проруски интереси,а другите кой ни ги прати?-американците,нали?
Аз лично не смятам,че трябва да имаме Белене...с остарялото оборудване и с всички опасности на ядрената енергетика.Гледах как си отиде майка ми от рак....не искам да гледам повече никой от близките ми да се мъчи така...имам и приятели,които си отидоха без време...
Дори не ме интересува това,че ще платя 5 лв.повече ток,а искам да имам достатъчно сигурност,че ще ги плащам по-дълго.
Правителството(това) е като онова.Аз това виждам.Ама поне някой да си получи заслуженото,нищо че го изкарват лов на вещици.Който е виновен-да си носи отговорността.
А който е подписвал договора за Белене,той е виновника,който е взел комисионните....ние дружно ще плащаме.
управия скоро не виждам!