Боби, какво ще ги научиш да разбират? Че по новому Левски е терорист и не се е борил за "чиста и свята република", щото турците са присъствали у нас, не са ни поробили? И къде е истината според теб? Че Левски е престъпник, защото се е борил да освободи държавата от поробителя? Верно са ти промили мозъка в Америка... Сори...
Гане ти четеш ли? Въобще прочете ли, когато
изрично казах, че ще ги уча че за чиста и свята република се е борил? Прочете ли, че казах, чее
най-великият българин? Прочете ли, че каза, че е
герой? От къде тогава ти дойдоха всичките тези неща? Правя елементарен ( подчертавам дебело думата елементарен, щото аз не съм историк) анализ на това каво се е случило с Левски, Какво толкова те провокира не разбрах.
Буболина, вече прекали с обидите си, които не виждам как предизвиках. Какъв е тоя опит да ме оплюеш за неща, които изрично казах
обратното? Кога казах, че не е имало причина Левски да организира революция? Кога, моля кажи ми? Кога казах въобще каквото и да е за турското робсто, че ми редиш какво са наричали предците ти ( те между другото не са само твои предци, моите поне нещо са направили да не ни унижават турците)? Продължавам да си напъвам гънката да схвана въобще поне едно твое изречение какво общо има с това, което съм казала аз, но вероятно все оше не съм ти на нивото. Като започна да сътворвам мисли от рода на тази дето си я лепнала за гражданите на разни държави, тогава може би ще може да се разберем. Моето отношени към турското робство не ми замъглява мозъка да не мога да схвана елементарен исторически факт, а именно, че труците са ни унижавали, били, убивали, унищожавали българска култура и т.н., но Левски е предаден от българи, арестуван, не е направено с него показнО, по типичен тяхен начин , а дори ни е дадена възможност да го освободим и е обесен за конспирация срещу дрържавата. Това
не го прави терорист в моите очи, както се опитвате да изкарате, че съм казала, но го прави легитимна мишена на Османската империя, ( за разлика от посеченият от теб геноцид,за който пак да напомня, въобще не сме и говорили). И това, че аз се интересувам от реалността на историческите събития без да повтарям нещо като мантра, не ме прави нито по-малко българка, нито по-малко патриот от теб.