0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Момичета, чували ли сте кметица на длъжност да е 92 годишна?
Един от най-големите квартали на Торонто е Мисисага, тази жена от 1978 година е кмет, като винаги печели изборите с 76%, 12 последователни мандата.Няколко пъти мисля дори не е имало други кандидати и тя направо си остава. Наскоро каза, че няма да се кандитира за следващия мандат поради възрастта си.

Толкова много е направила за града и за хората...

Сигурно и тя е имала тук таме някой "гаф" или подкуп...не знам,  само преполагам разбира се.

Hazel McCallion
http://www.680news.com/2013/02/14/mississaugas-hazel-mccallion-celebrates-92nd-birthday/
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Гане, не щете ли да ви пратим Вови да ви направи няколко млрд.дългове?  :lol:

http://de.wikipedia.org/wiki/Klaus_Wowereit

За кмета на Бургас и аз съм чувала само хубави неща.

*

Ganka

• 5926
Ааа, не, благодаря :lol: Ние в Търново си имахме един такъв, дето сега го съдят, съдят и все не могат да го осъдят :x

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Мдам, за нашия кмет поне през предходния мандат мога да кажа само добро. Градът е тотално променен, в положителна посока. Има още много да се прави, но все пак тръгна напред. За втора поредна година е най-добрият град за живеене :lol: Обаче, е бая скъпичко за живеене, та не знам за кого точно е добре :lol: Сега през втория мандат чувам, че хората имат оплаквания от управлението, но напоследък нямам голям поглед, за да кажа нещо конкретно. Като цяло, обаче аз лично съм доволна. Няма перфектни хора, все пак. Но поне да се вижда някакво усилие.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Въпрос на деня във фейсбук: „Кого ще изберете на предсрочните избори?"

1) Луфтханза
2) Бритиш Еъруейз
3) Еър Франс
4) Туркиш Еърлайнс
5) Друга авиокомпания
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes

1) Луфтханза
2) Бритиш Еъруейз
3) Еър Франс
4) Туркиш Еърлайнс
5) Друга авиокомпания

О, това е грозна, но евтина предизборна манипулация на общественото мнение, която аз като човек с активна обществена позиция не мога да подмина без коментар. В това социологическо проучване ясно личи негативно отношение към катарските авиолинии, а както всички ние, които сме издълбоко запознати с предизборната обстановка в страната, знаем, те са един отличен превозвач и заслужават да имат отредено място в листата на избор.

Съжалявам, не мога да замълча при тази несправедливост! Стига с тоя популизъм!

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
 :lol: :lol: :lol:
Засега клоня към Луфтханза аз....
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Ganka

• 5926
Ети, лошото е, че по последни данни Луфтханза не приема повече пътници на самолетите си.

*
Ети, лошото е, че по последни данни Луфтханза не приема повече пътници на самолетите си.
Тюх! Язък...мислех да ти гостувам за Великден  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Ganka

• 5926
Заповядай, с огромно удоволствие :bighug: То има и други начини :wink:

*
Мен ме влече комунизма - Аерофлот, защото са по - евтини билетите от на Туркиш еърлайнс.  :lol:

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
Друга :)
Първо Еър Франс после Еър Канада :lol:
В краен случай - Дубай Емирейтс (тва последното сериозно, ако успея да убедя мъжо :lol:)
[/url][/url]
*
само бритиш ейруейз за нас. познават ни, усмихват ни се и се отнасят много мило с майки с деца.  :)
*

Ganka

• 5926
само бритиш ейруейз за нас. познават ни, усмихват ни се и се отнасят много мило с майки с деца.  :)

Особено по последни данни са супер възторжени :lol:

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
мда, премитат, премитат...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
не вярвайте всичко, което четете по вестниците, има и хора, които още не са яхнали метлите, както навсякъде.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Аз пък имам различен опит. В самолетите за САЩ отношението им е  съвсем различно от отношението в самолетите до София. За разлика от всякя друга компания, скоято съм пътувала, където е общо взето еднакво.

1) Луфтханза
2) Бритиш Еъруейз
3) Еър Франс
4) Туркиш Еърлайнс
5) Друга авиокомпания

Аз като класическа  :witch: предлагам ЛуфтВАФЕ  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Е стига сте излитали, то патриоти не останаха тук  :lol: